46641
-
Pio #8216 Azért arra készüljetek fel, hogy még 1-2 év és nem lesznek beépített játékok de az első indításkor előjön egy lista a világon létező pármillió ingyenes játékról és válogathatsz, hogy melyik kell ;-) -
#8215 a beépített játékokat a szolgáltatások között is meg lehet találni, ki lehet iktatni, ha más játékról van szó, tehát nem gyári windows-osról, az sem okozna gondot ha azt regediten keresztül veszed ki a Games menüből (bár nem tudom miért nem jó az, hogy jobb klikk az ikonjára és "Remove from list") -
Pio #8214 Tovább folyik a dráma és már az Opera is beszáll. Most épp az a baj, hogy nincs kis ablak netre csatlakozáskor, ahol kiválaszthatod az összes létező böngésző közül azt, amelyik Neked need... Há' mi az már, hogy már a boltban el kell döntened, hogy milyen böngésző legyen rajta? Há' hogy képzelik a pofám leszakad... És akkor ha a boltban kérsz valamit, de rájösz, hogy életed legnagyobb hibája volt akkor nem tudod ám lecserélni fél paerc alatt... Ez olyan, mint valami kabaré, csak cseppet sem vicces...
Ja igen, a M$ ellenes felütések a cikkben annak is betudhatóak, hogy a forrás ismét a hup.hu :)
"
Nem biztos, hogy elég lesz a Microsoft-tól az a lépés, amelyet a Windows-Internet Explorer együtt szállítással kapcsolatban korábban ellene indult antitröszt vizsgálatra válaszként jelentett be a napokban. A Microsoft azt találta ki, hogy megfeleljen az EU-s törvények, hogy eltávolítja az Európai Unió országainak szánt Windows 7 verzióból az Internet Explorer-t, és majd az OEM partnereire bízza, hogy azok milyen böngészővel előtelepített gépeket adnak az ügyfeleknek. A dobozos verziót vásárló pedig szabadon eldöntheti, hogy milyen gyártó milyen böngésző termékét telepíti a gépére. Az Opera és az EU sem elégedett maradéktalanul ezzel a megoldással.
Az Opera ASA - aki ezt az egész vizsgálatot elindította - műszaki igazgatója, Hakon Wium Lie szerint a Microsoft az ellene folyó vizsgálat nyomása alatt kitalált valamit, de ez nem az a megoldás, amivel az Opera elégedett lenne. A vezető szerint a Microsoft által tervezett lépés nem állítja vissza a versenyt a böngészőpiacon. Ehelyett Lie azt a megoldást favorizálná, amelyet egyébként az EU szabályzótestület tagjai is számításba vettek már. Pontosabban azt, hogy a végfelhasználó az első internetre csatlakozáskor eldönthetné, hogy milyen böngésző(ke)t akar letölteni és használni.
A részeltek itt olvashatók.
A Microsoft bejelentésére - hogy "E" jelű operációs rendszereiből kihagyná az Internet Explorer-t - az EU is reagált.
Az EU-nak is az a véleménye, hogy ha a Microsoft-ot elmarasztalja ebben a kérdésben, akkor végfelhasználónak meg kell adni a valódi választás lehetőségét.
"Mivel a fogyasztók több mint a 95%-a PC-re előtelepítve jut hozzá a Windows-hoz, különösen fontos, hogy biztosítva legyen a fogyasztó választási lehetősége a számítógépgyártó csatornán keresztül."
Az EU szerint a Microsoft lépése, hogy eltávolítja az IE-t a Windows 7-ből önmagában nem rossz, de nem biztos, hogy elég ahhoz, hogy biztosítsa a fogyasztóknak valódi választás lehetőségét.
" -
#8213 más gémrol van szó
de akkor abbol lehet valami baj? -
#8212 mi a bajod a passziánsszal? -
#8211 Azzal hogy a Regediten keresztül a Game Explorerbol kitrtök egy gémet azzal okozok valami bajt a rendszerben??
-
barmi #8210 Akkor lehet hogy ez a megoldás alkalmazható a hangkártya driver telepítésénél is? creative sb live! 5.1 (SB0220). Csak xp driverem van gyári cd-n amit adtak hozzá még anno viszont ha telepíteni akarom akkor azt írja hogy nem talál ilyen hardwaret a gépben . Dashed-től kaptam hozzá egy elég friss megvariált driver viszont azzal a fülhallgatót nem lehet sehogysem életrekelteni. -
#8209 A rendszer indítás megmaradt, milyen oprendszered van most? Vista esetén a Bcdedit alakalmazásra lesz szükséged. XP esetén a telepítő lemezen található helyreállító konzolt kell használnod a fixboot paranccsal. -
#8208 Lehetőleg igen, XP-s driverekkel már több gond szokot lenni. -
#8207 Vista drivereket kell telepíteni rá?
-
#8206 Win alatt tudod őket telepíteni, alaphelyzetben nekem sem fogadta el, és az asus az enyémhez sem adott még ki 7-eshez drivereket, de ha jobbklikkelsz rá, és kompatibilitási módban telepíted, akkor azon belül beadod neki, hogy vista kompatibilitás, akkor már telpeíteni fogja, nekem is így ment fel, az összes asus driver! -
#8205 Szijasztok!
Nekm olyan problémám volna, hogy a Win7-et ki szerettem volna próbálni, csináltam EASEUS progival külön partíciót, ez idáig minden rendben is volt, aztán letöröltem, a partíciót visszakaptam, de amikor bekapcsolom a gépet, még mindig ott van hogy melyik oprendszerbe szeretnék belépni, holott az az oprendszer már nincs is, valamint már a partíció sem! Hogy lehet azt onnan törölni?
Előre is köszi a segítséget! -
#8204 csak egy dx "verzió" létezik évek óta, a legújabb -
#8203 Hi!
Milyen alaplapi driverek telepíthetők a w7 alá?
Az asus nem adott még ki semmit az alaplapomhoz.
Milyen dx verziót szedjek le?
Hogyan tudom ezeket telepíteni? A vga driverek elindulnak, de megszakad a telepítés és bezáródik a telepítő ablak magától.
-
xido #8202 Várjátok már meg azt az 1 hetet,utána hivatalos frissítések között ott lesz a teljes és hiánytalan magyar nyelvi file -
#8201 na a 7201-hez is? csak mert én nem találtam. linket ha van pls :) -
Blom #8200 Sziasztok!
Valahol láttam Windows 7 7229-re magyarosítást,de már nem tudom,hogy hol találkoztam vele.Ha valaki tudja linkelje nekem előre is köszönöm. -
Pio #8199 Próbáld EZZEL. Persze felelősséget nem vállalok és a siker se garantált :) -
Apocalipto #8198 Help. volt fennt egy 64 bites Win7-em amire rátelepítettem ugyanarra a meghajtóra egy 32 bites RC-t, és maradt egy Program FilesX86 mappa, meg egy windows.old. A windows.old-ot sikerült törölni lemezkarbantartóval, de a program files X86-t sehogy sem tudom törölni. Csökkentett módban sem, ötlet hogy törölhetném? -
Puhos #8197 Köszi, sikerült csak rendszergazdaként kellett futtatni. -
#8196 a legfrissebb biztos, ha pedig a win7 sír az inkompatibilitás miatt, hagyd nyugodtan figyelmen kívül (van is az ablakon egy jelölő négyzet amivel elkerülhető, hogy mégegyszer feldobja azt) -
Puhos #8195 Csá!
A daemeon tools melyik verziója kompatibilis a win 7-el? Én a lite 4.30.4 et próbáltam de nem sikerült!
Köszönöm -
#8194 magyar nyelvi pack van már most is rá -
Pio #8193 Egyszerre fog kijönni az angollal. Illetve lehet, hogy boltban nem lehet majd magyar dobozosat venni, de magyarítható lesz legálisan, hivatalosan. -
#8192 a magyar nyelvű win7 csak szeptemberben várható? -
#8191 egy kis off!
arra nem tudtok megoldást hogy meghülyült a laptopom bill-je :S vagy elromlott vagy nemtom mi, de vagy nem ír, vagy megbolondult! kénytelen voltam venni egy usb-s bill-t hogy tudjak írni! esetleg valami megoldás hogy újrakeltsem? -
#8190 Ebben az a LOL hogy most raktam vissza a Vistat, és azon meg kiírja hogy hibás a kulcs. LOL:D -
#8189 ha notepadon kívül mást nem indítasz el akkor nyugodtan ;) -
#8188 Nálam valami gond van és a videókártyára hivatkozik. Feltelepítem betölti az asztalt elsötétül a képernyő aztán kékhalál. Bekapcsolom nem működik semmi, Win98 téma meg sötét háttérkép. Sapphire HD 2600 pro videókártyám van. Nem tudja valaki mit kéne tennem? -
Pio #8187 Tiltsd le azt, hogy automatikusan érzékelje a front panelbe dugott kábeleket, ha lehet ilyesmit letiltani a kontrol paneledben. -
Pio #8186 Audiograbber FTW ;)
Az egyetlen program, amit nagyjából 5 éve tettem fel egy 2vel korábbi konfigomra és azóta mindig csak átmásolom... :) Megkockáztatom, hogy nem is jött ki belőle azóta új verzió... -
#8185 Hali!
Van aki Vistát updatelt 7re? Attól szeretném megkérdezni, hogy hova a fenébe mentette a windows mail leveleket!
Telepítésnél kírta, hogy nem lesz elérhető a win mail, de egy másik levelező kliens telepítésekor a mentett leveleket vissza lehet állítani.
thx -
barmi #8184 Feldobtam ezt a drivert de a fülesem nem működik vele sehogysem :( A hangfalak szólnak szépen tisztán viszont a füles sehoygsem akar... A programon belül van egy ilyen szintetizátor szerű valami és ha ott zongorázgatok akkor az viszont szól a fülesben is és a hangfalakban is és a ha tesztet csinálok 4 hagszóróra akkor az is szól a hangfalakban is és a fülesben is. Az mp3 fájlok lejátszásakor pedig csak a hangfalakban szól bármire állítom az opciókat.. nem értem én ezt. -
#8183 kösz a segítséget, ez ok -
#8182 Nekem sem működött. PÜ megy. -
#8181 Használ itt valaki easy cd-t, mert 7 alatt nem müxik a "krekk" :S
Vagy ha nincs rá megoldás, akkor megveszem a programot.
pü-ben jöhet segítség ha létezik, előre is kösz..
-
#8180 2010 március -
#8179 Hello!
Ha felteszem a legutolsó RC változatot akkor az meddig fog működni teljes értékűként? -
Puhos #8178 Itt olvasd el. -
savior #8177 erdemes 1gb rammal win7-t hasznalni? erdemes a 64 bitest hasznalni?