46641
  • KranaZoli #9256
    Itt: © 590227 találtam link-et egy oldalra. Onnan gondolom a Windows 7 RC HUN MUI x86-64-t kell leszedni a 7100-as build-hez.
    ?!
  • bon
    Ha jól emlékszem a Magyar nyelvi fájl még nem készült el és ezért nincs publikálva.
  • KranaZoli #9254
    Fákk! Ez komoly?! 31 nyelv van, de a magyart külön kell leszedni?!
    Miért?!?!

És honnan lehet letölteni a magyar nyelvi fájlt?!

• [HUN]FaTaL
    Nincs, külön kell leszedni.
  • KranaZoli #9252
    Hi!

Erre... van vkinek vmi 5lete, hogy mitől lehet?!

Ill. hogyan, hogy nincs magyar nyelv az update-k között?!
    Van 31db nyelvi fájl, de magyar nincs?!

• dashed_
    inkabb a hivatalos 7100-est raknam a helyedben.. az ujabb buildekben lehetnek anomaliak.
  • Nasim
    Igen,csak egy,de felteszek egy másik 7264 est,talán vele jó lesz :)!Azért köszi a segítséget!
  • bon
    De ha egy kijelződ van akkor amit írtam az nem lehetséges hiba ok.
  • bon
    Simán átkell állítani. Nálam is ilyen volt a tv-met hitte elsődlegesnek pedig a monitor használom annak.
  • Nasim
    Nincs rá valami megoldás?4:3 arányú kijelzőhöz,vagy hardver alapú hiba?
  • bon
    Ha van még egy kijelződ akkor az az elsődleges a képen szereplő meg a másodlagos kijelződ.
  • Nasim
    7264 x86os verzió telepítése után csak ez az üzenet látható.Keressek másik kiadást?
  • 590227
    +ez
  • 590227
    DAEMON
  • nandorb
    Deamon tools kene mukodo a 64bites-hez...
  • 590227
    Ezt elfelejtettem:CoreAVC
  • 590227
    Képernyőfelbontásom:1600x 1200
  • 590227
    A WMC-ben van NERO,csak totál hülye vagyok a témához.
  • 590227
    CoreAVC Professional + CCCP pack,félszemű változattal megy.KM-et nem szeretem.HDMI-re állitólag nem jó,most megy a BS és a WMCENTER.a következő hülye kérdésem,mi a különbség a WMC és WMP közt.Nagyon szépen köszönöm a segitségeteket,ha lehet járjuk körbe a témát,mig nincs végleges verzió.Mivel még nincs HDMI bemenetes cuccom,nem tudok próbálni.
  • MR ME
    KMplayer segített nekem is csak sajnos a proglémán, az viszont viszi szépen
  • bon
    KMPlayer programot próbáltad már?
  • dashed_
    kell a pb setup is
  • 590227
    A HD(264)filmeket nem tudom lejátszani,sem a BS,sem WMP,sem NERO nem kezeli,ha codec tesztet csinálok,az viszi,xp-n simán megy,tud valaki megoldást.Köszönettel kérem a segitséget.X64 W7
  • simonl #9233
    Sziasztok srácok,

Ha Win7 re telepítem a COD4 et és multiban szeretnék játszani, akkor elég a PB service (PBSVC)progit futattni, vagy előtte csináljam végig a PB Setupot is?

Köszönöm......
  • skateout
    Hallod, te nagyon kemény vagy, főleg ezzel a dumáddal.
    Legközelebb, ha lesz ilyen baszólásod azt PM be kérem.
    Kössz.
  • Snexi
    igen,tisztább
    régebben olvastam hogy valami cucc nincs benne ami az xp-ben igen és ezért tisztább
  • Dobronski
    Jaja,én is azt vettem észre,hogy tisztább!Sokkal!
  • werkfilm
    úristen itt egy hacker vigyázzatok a bankszámlátokra !
  • Jim Morrison
    Milyen mások ebben a hangok.
  • Jim Morrison
    Ez az RC 2,5 giga?
  • EK1TEP
    Rakja fel az RC-t!Ennyi lesz...
  • skateout
    Am meg ha hiszed ha nem, nem vok átlag user.
    Attól mer ezt megkérdeztem...
    MOndtam már, sok minden van ami nem szokványos, de megoldják az ilyet, ebbe a témába nem ástam még bele magam, de lehet megteszem ezek után.
  • skateout
    Havernak múlt hét óta csinálja restartot, és ma írta ki hogy még 2 órája van hátra (ezt fél órája kb)
    Ezek után mi lesz akkor? Teljes használhatatlanság?
  • Jim Morrison
    Mindenképpen ma kell felraknom? Vagy holnaptól indul be az a kétóránként való restart?
  • reaper4
    ha nem vagy átlag user, akkor nem kérdezel ilyen hülyeségeket. bocs.
    am ha mondhatnak neked akármit, akkor is a saját elképzelésedet akarod csinálni, akkor minek kérdezel?
  • skateout
    A nod-on nem akarok segiteni :D
    De azér kössz.
    Am meg azt azért ne mond hogy nincs különbség.
    Megoldottak olyan problémákat is amiket mint átlag user is észrevettem, de nem vok átlag user szal még mást is észleltem. :D
    Am meg nekem nem fejfájás újratenni egy új Build miatt a Win-t (tudom, akkor mér sírok egy Daemon telepítés miatt????) Jogos a kérdés, én sem tudom :D csak úgy kérdeztem, hátha van ilyen is.
  • reaper4
    az újabb build miatt felesleges felrakni újabbat, mivel semmi különbséget nem fogsz észrevenni mint átlag user (hacsak nem béta helyett rc-t akarsz). nod licensz. hmm kis utána járással könnyedén tudsz segíteni a problémán :).
  • skateout
    Én még Win7-et nem csesztem szét hogy azért kellett volna reinstall.
    Én csak azért teszem újból mert újabb Build van kint, és mert már lejár a Nod licensze.
  • skateout
    Hát jah, én is elgondolkodtam ezen, de nem saját fejből írtam. Vki azt mondta szerezzek be portable-t.
    Holott telepítés restart nélkül nincs is ilyennél.
    Dehát nem vagyok én annyira szakértő mindenben, és láttam már meglepő dolgokat, szóval gondoltam megkérdem.
    Azért kösz.
  • reaper4
    ha nem cseszel szét 1 op rendszert, akkor nem kell olyan sűrűn telepíteni, h gond legyen azt a pár progit felrakni. ez a vista-tól különösen érvényes.