46641
-
#567 Értem. Köszi! -
dashed_ #566 legalissan meg nem lehet tolteni, szal ne ilyen helyen keresd es akkor megtalalod:)
torrent pl , minden nagyobb nyilt trackeren fentvan( 7000-es verziot keresd) -
#565 Még nem néztem sehol körbe, de Ti honnan töltöttétek le a Win7-est?!
Van egy szabad HDD-m, szeretném kipróbálni.... -
High end PC #564 Hello !
Tuti, hogy 13.án jön a hivatalos Beta 1? Csak mert akkor már kivárom, és a hivatalos 64 bites verziót töltöm le.
Más: van progi, amivel utólag tudok particionálni?
Kössz -
#563 Ezért beta és ezért publikus hogy aki tesztelni akar tesztelhessen és a véglegesbe ne kerülhessenek be ilyen hibák. Aki béta oprendszert telepít, számolnia kell ilyen hibákkal.
U.I: Én sem használok WMP-t :) -
nenad #562 windows 7 nem installalodik usb meghajtokon. -
#561 Ezért teszt változat, hogy az ilyen hiábák kiderüljenek. -
#560 Én sem használok WMP t :P -
Nekrofil #559 még jó hogy nem a hulladék media playert használom... -
#558 basszus :S
tehát ezért hiányzik egy csomó számnak az eleje?????
és én még azt hittem, hogy csak a hangkártya driver nem kompatibilis a win7-tel :S
oh shi- -
#557 RED ALERT
NAGY FIGYELMET NEKI!!!!!!!!!!!!! -
#556 Kösz a segítséget mindenkinek! -
#555 A 3D asztalról már volt szó nemrég.
Windows billentyű+Tab. -
dashed_ #554 kmplayer.. codec se kell hozza, mindent visz ,feliratokat is -
adsa #553 VLC Media Player -
#552 Hello!
Tudnátok mondani olyan mediaplayert ami tudja kezelni a felíratot? Nekem a WMP a szokott codeckkel nem kezeli a felíratot. -
#551 Hello!
Hogy lehet beállítani azt, hogy a megosztott meghajtót az asztali gépen tudjam csatlakoztatni? A laptopon tudtam a Vistás asztali gép megosztott meghajtóit csatlakoztatni, de fordítva nem. A 3d-s asztalt hol lehet bekapcsolni? Kösz a segítséget! -
strebacom #550 Nem baj inkább kétszer mint egyszersem... -
#549 Ezt már belinkelték: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1138780836&no=453]#453[/URL] -
#548 szerintem miután felraktad mehet is ! :) -
#547 Hello!
A 7000-es verzióhoz a cracket telepítés után kell használni vagy akkor mielőtt lejárna a próbaidő? Kösz a segítséget! -
strebacom #546 Windows7 teszt...... -
#545 Jah HDD :) Eszközkeleőben a vinyónál kapcsold be a cachet és mérjél újra, mert ennél még az IDE vinyó is gyorsabb. Van amikor magától bekapcsolja van amikor nem, nem értem ezt, SCSI vinyónál csinálta nekem ezt :D -
#544 Nem hiszem hogy a videókari! :) Gigabyte 4850 1Gb
Bocsika az előbb 2x ugyanazt linkeltem! :)
[IMG][/IMG] -
#543 Nézd meg hogy mire kaptál ennyit, bár sztem a vga karira. -
#542 Nekem nem valami jó az élményindexem! XD
Nem tom mitől lehet! Pedig van olyan hogy 12 órát is megy! :) XD -
Sunaszaft #541 http://windowshelp.microsoft.com/Windows/hu-HU/help/0a522b50-983b-4b6f-8e07-b33471e027c01038.mspx
Így nem lehet ahogy a Vistát lehet??? -
dashed_ #540 Megformazod az E particiodat, majd xp cdrol bebootolsz es ott a recoveryt valasztod.Ezutan gepeld be a fixboot parancsot. Elviekben mar jo is lesz..
Ha megse menne valamiert akkor fixmbr es fixboot parancs, es a bootcfg parancsal is lehet ugyeskedni.
-
Sunaszaft #539 Hy All! Lenne egy kérdésem! A Win 7 6956 egy E:\ partición van! C:\-n van XP SP3! Az lenne a kérdésem, hogyan tudom eltávolítani a Win 7-et? Mer ugye gépinduláskor annak a választómenüke van, hogy melyik oprendszer induljon el! Ezért ha simán formázom a particiót nem lesz jó! Valaki segítsen pls!!! -
#538 x86, x64ből asszem a 6936 a legújabb. -
Lambo fan #537 Nekem egy 64 bites kéne, amelyik a legújabb 64 bites.
Az melyik verzió?
Más: utólag is fel tudom osztani a vinyóm két particióra? Csak nehogy megsérüljön a Vistas, amint kihasitok egy szeletet a vinyóból. -
Jimanszky #536 Ja ige, x86 a 32 bites:).Csak 2 giga ramom van, szóval kihagyom a 64bitest akkor. -
Lambo fan #535 Oks, kösz, és a 7000 verzió 64 bites? -
#534 Egyébként ez nem hülyeség, aki meg akarja magát kímélni az egyik rendszer törlése utáni plusz munkától, az így csinálja.
Ha nem kell az egyik, format és kész. -
#533 7000 -
Lambo fan #532 Én még csak pénteken vettem meg a Vista Ultimate 64-bites Windows-ot is (persze XP 32-bites verziót mindenképp fennhagytam), gondoltam mivel már Service Pack 1-es, csak érdemes már kipróbálni. Erre most nézem már van Windows 7 béta :)
Lehet letöltöm ezt is, melyik a legújabb verzió? -
#531 Hello!
Ezt a verziót próbálta már valaki?
Windows 7 M1 Build 7000 x86
Különbözik valamiben az első kikerült változattól? Kösz a segítséget! -
#530 x86 a 32bites, ha 4 gb vagy több ramod van akkor tedd a 64bitest, egyébként felesleges. -
Jimanszky #529 Köszi szépen és bocs a hülye kérdésekért! -
adsa #528 köszi megvan, január 13