46641
-
tomcsa4 #447 MsgPlusLive-479.exe, ez keresd a neten. -
adsa #446 én a 6956-os buildet használom és nekem telepítette a Messengert, de pár napja véletlenszerűen kidob, és leáll az internet... -
#445 Ha megnézed ezt az oldalt: http://www.msgplus.net/download/, akkor láthatod, hogy a Messenger Plus! Live legújabb teljes verziója a 4.70.334, ami csak a Windows Live Messenger 8.0 és 8.5 közötti verzióival kompatibilis. Illetve láthatod azt is, hogy a Windows Live Messenger 2009 Beta-hoz már letölthető egy béta verziójú Plus. -
#444 Hát nekem sikerült már 8.5-öt is telepíteni, meg 9.0 át is, de vki árulja már el nekem, hogy miért van az hogy a 9.0 ás nem akarja bevenni teljesen a Plus szolgáltatást??? Se Vista, se XP, de se Windows 7 alatt nem mükszik rendesen. A legzavaróbb hogy nem színesek a nevek, másként mükszik, de ez a funkciója nem, jah és a fő ablakban sem jelenik meg a Plus, csak a menüben érem el. Szal vmi tipp???
Kösz előre is. Ja és B.U.É.K. mindenkinek :D -
dashed_ #443 30 nap + 3szor meg lehet hosszabbitani 30 nappal, szal 120 napig.. -
LMNO #442 Ezt a 7000-es build-et meddig lehet használni? -
stormnet #441 Sziasztok,
nektek sikerult telepíteni a windows live messengert Win7-re?
Nekem telepítés kozben a kovetkezot írja: "an error occured during the installation of assembly microsoft.vc80.crt...."
Találkoztatok már hasonlóval? -
tomcsa4 #440 Bocsi, lemaradt egy x. Thx! -
#439 még nincs "hivatalos" beta se -
adsa #438 Windows alatt elindítod és úgy telepíted... -
#437 Hali , megint én! :)
Próbáltam CD-ről bebootolni de nem megy , akkor hogy tom feltelepíteni?!
Köszönöm , üdv. -
#436 lacy86: semmi bajod nem lesz sőt mi több még a gépednek sem.
Ha a hardver bírja akkor tedd fel, a szoftverek túlnyomó többsége simán megy alatta.
Strebacom: ahogy én láttam a boot logo az ugyanaz mint a 6956-os verzióban. -
strebacom #435 A 7000-nek milyen a boot logója olyan mint a 6956-é, vagy a 6801-é??? -
#434 hali!
szerintetek a mostani BETA-t ha felrakom sok bajom lesz? tudom hogy még csak BETA de lehet használni normálisan?
Előre is köszönöm -
#433 Igen! Erről beszélek! BETA ... elég nyulcipőben van még, -
#432 Ok, köszi. -
dashed_ #431 ntfs-t hasznal meg mindig -
#430 De akkor most mégis van, vagy nincs? -
#429 Az nem eFAT, hanem exFAT. -
tomcsa4 #428 Vistában is van egy új, igaz nem az, amit nagy dirrel-durral beharangoztak. eFAT. Gondolom Win7-ben is benne van, azt még nem néztem. Most pár napig nem i tudom használni, vettem vaterán USB-PS2 átalakítót (eddig is kölcsön billel teleptettem OS-t, de már tele a tököm). -
tomcsa4 #427 Köszi! -
#426 Keress vissza, már volt róla szó. 4 x 30 napig tudod legálisan használni addig meg úgyis lesz valami "kevésbé legális"
-
tomcsa4 #425 Tényleg, akartam kérdezni is. Nekem 30 napot ír ki, mint próbaverziót. Ezt meg lehet hosszabbítani? Ha nem, de újra felrakom, akkor megint 30 napig használhatom? -
#424 Erre a "tesztre" visszatérve más is tett be benchmark infokat és nála pl windows 7-en lasabb volt a GTA 4 mint Vistán igaz 1-2 fps-el csak! -
#423 Pedig nem az volt, hogy az a fájlrendszer hű de hiper-szuper lesz? Erre ebbe se az lesz? :( -
tomcsa4 #422 Kipróbáltam én is. Full totál Vista. Nekem a Vista is nagyon tetszik (és többmagos/többkártyás gépekre alap).
Nekem tetszik és a Vistás driverek simán jók hozzá. -
#421 nem -
#420 Mr. Manson: ATI próbadriver már van. link
RYO21: erről volt már szó. -
#419 Ez a windows már azt az új fájlrendszert használja, amit már a Vistánál akartak bevezetni NTFS helyett, de elhalasztották? -
RYO21 #418 de hogy tették fel a win7re? -
#417 és elvileg ha lesz "normális" végleges VGA driver akkor ez még javulni fog -
#416 @Windows 7 its about 5-8 Fraps faster (i got Fraps in Windows 7 from 18-25) and in Vista i got fraps from 14-16. Ez kecsegtető. -
#415 Na aki tud angolul leirhatja majd mi lett az eredménye! -
#414 itt készülget egy GTA IV Vista vs Win7 összehasonlítás. -
#413 Hm ez nem jó hír.De azért törekszem a vinyom adatmentesítésére és felrakom és tesztelem.
Crysis,Devil May Cry 4 (feltéve ha megy majd telepítés nélkül mert iso már nincs meg)World in Conflict,Company of Heroes,Far Cry 2 (feltéve ha megy majd telepítés nélkül mert iso már nincs meg) -
strebacom #412 "Valakinek nincs kedve Windows 7 vs XP game teszteket csinálni?"
de van a Crysis alatt szinte semmi eltérés nincs.....söt még rosszab mint XP alatt!!!! -
#411 Sziasztok !
Meg szeretném kérdezni , hogy az én gépenem "elfutkorászna-e " a Win 7.
Intel Celeron CPU 2.4Ghz 512MB ram , S3 Graphic Pro Savage DDR.
Másik kérdés . C meghajtón XP van , a D meghajtón nincs op. rendszer , van azonban 25 giga zene. A kérdésem : Tudnám- e úgy telepíteni a Win7-ent a D -re hogy ne kelljen előtte formatálnom , és a zenék megmaradjanak , vagy csak üres partícióra lehet telepíteni ?
Kössz a válaszokat . -
#410 kell csinálnod egy külön partíciót, amit a win7-nek szánsz. (olyan 20 giga körüli ajánlott)
Erre feltolhatod az oprendszert... ha le akarod törölni, akkor formáznod kell azt a partíciót.
Ha minden igaz, akkor így kell lennie :) -
simonl #409 Sziasztok,
Nekem van az egyik partíciómon (E) 80GB,alapjáraton XP van fent.
Hogyan tudom csak erre feltenni a WIN7 -t,ill. hogyan tudom onnan uninstal ???
Köszönöm
-
#408 Ez csak 1 game ezzel az a baj!
De csak lesz majd több teszt is.
Crysis,Devil May Cry 4,Far Cry 2 (ezekbe van beépített benchmark)
Majd ha valahogy tudok helyet csinálni és lesz szabad partícióm akkor tesztelek pár gamet.