46641
  • balint1111
    Jelenteni jelentettem de azért ez súlyos hiba egy bétánál is.
  • Freddycom
    Meghagyták az ebben OS-ben a ReadyBoostot?
  • bon
    Mivel beta így nem csoda, hogy vannak benne hibák. Remélem jelentetted a Microsoft felé a hibát.
  • balint1111
    Ezt az oprendszert fejleszthetik még egy darabig, mert nekem volt egy olyan bugom pl.: Leállítom és elkezd leállni legalábbis kiírja és 10 perc után meg visszadob az asztalra hogy valamilyen hiba és nem áll le. És még sorolhatnám. Persze van benne jó is.
  • Icebird
    Érdekes egy bugot találtam.
    Speech recognitiont ha végig nyomom, újraindítás után a wifi rész olyan szinten összeborul, hogy már csak a rendszer helyreállítás segít.
  • passatgt
    hogyan lehet internet explorer 6-ot és 7-et felrakni pluszba?
  • Riccardo G
    de a neve az Mouse Meter
  • Riccardo G
    nem tudom sajnos hogy honnan szedtem a gadget-eimet már :S
  • Boroskóla
    Annak a a mouse-os gadgetnek mi a neve ott a képen,esetleg egy linket nem tudsz hozzá?? Köszi.
  • Riccardo G
    7000-resből tegyél fel 64biteset, az is fasza ;) sőt...
  • dashed_
    nincs, csak a 7000esbol van 64bites.
  • eZo
    köszönöm !
    vista home premium 64bit-et használok most, és meg vagyok elégedve vele, de szeretném kipróbálni a win7-et...

most már csak 1 kérdés :)

7022-ből van 64bites változat, csak én nem találom ?
  • [HUN]FaTaL
    Megéri semmi probléma velük, én Vistaból is a 64bitest használom.
  • The Best
    Hali olyan gondom van hogy felraktam a cod2 menüig minden ok csak mikor a játék indulna a kép szürke csak az iránytű meg a töltényszám láttszik. A windows saját driverével. De ha felrakom a video kártya driver akkor müködik csak szagadt a kép meg olyan mintha folyna mi lehet a gond?
  • Laczyi
    Szia. Nézd meg ezt szerintem van olyan jó.
  • eZo
    Sziasztok !
    Megéri feltenni a 64bites változatot vagy próbálkozzak a x86-al ?
    (4gb rammom van ez miatt kérdezem)
  • L7wy
    Hát ez sem segített.
  • kifli
    az tény hogy a microsoftnak az oem softwarekből van több pénze :) (oprendszer teknitetében)
  • Riccardo G
    hááááháááá na mert az xp-t az megvettétek eredetibe :D nah nemááá :D
    am a vista home basic-om is eredeti, és a win 7 home premium-os is azlesz ;) erről ennyit
  • xNoodlex
    Értelmesebb ember váltani fog a win7-re, ha éppen van kedve kiadni rá pár 10ezret az eddig bevált XP helyett. Te persze gondolom majd torrentről lekapod, úgy lehet én is váltanék rá, de OSből sose használnék warezt.
    Ez nem neked szól személyesen, hanem az összes xp ideje lejárt emberkének, akinek a nagy része nem fog elmenni a boltba win7 megjelenéskor.
    De ez csak egy vélemény, nem vitázni akarok erről.
  • Evin
    Dettó.

Bár én nem vettem észre drasztikus lassulást XP-hez képest azon a 3-4 játékon, amit kipróbáltam.
  • skateout
    Osztom véleményed tesó...
  • Riccardo G
    xp-ről meg csak annyit hogy én is nagyon szerettem az xp-t és nekem talán ha 10 napig volt fent vista, az elég is volt, de az xp ideje a 7 debütálása miatt lejárt! értelmesebb emberek váltani fogjak a 7re! a maradiak meg maradjanak 2001-ben ;) azért egy win 7 nem csak játékra való! :) annál profibb a rendszer, de a kocka játék gyerekeket kif. utálom! ;)
  • DjDano
    Ugyan minek magyarázkodsz egy újregnek, biztos olyan xar gépe van, hogy az eXPired is csak döcögve fut :))
  • Riccardo G
    szztem csinálj egy másik felhasz. fiókot :D
    sokat nem vesztesz vele :D
  • skateout
    Foggalmatlan.
    Letesztelted már teljesen?
    Ha csak game-re kell akkor téleg húzzál vissza az XP topicba, eskü unom már az ilyen embereket akik csak a game miatt vannak úgy oda hogy ennyi FPS meg annyi, meg ebben így megy meg a másikban úgy.
    Haggyad már magad gyerek. Akik itt vannak nem csak a játékot látják, szal...csáo
  • bon
    Látszik, hogy te elakadtál a külsőnél és fogalmad sincs mi van alatta
  • L7wy
    Te meg menj az Xp topikba, mindenki azt használ amit akar, és ami neki jó és tetszik. a windows 7 emellett jóval gyorsabb mint XP.
  • L7wy
    Nos akadt egy olyan gondolm, hogy jópár elem eltünt a start menüből (7000 biuld). pl paint, windows update, .... administrative tools ok (ez nagyon kell nekem XD)
    Lehet ezt valahogy resetelni? Rendszervisszaállítás nem működött (lehet kései volt a vissz. pont).
  • zsoca0710
    meg semiben nem jobb a vista amugy csak egy feldiszitett karácsonyfa enyi ugyan azok elfutnak xp-n is akkor mindek a vista meg a vindows 7?
  • zsoca0710
    na akkor bocs de 2 évet már tuti nem bir ki a vista ez már biztos
  • Riccardo G
    de ha jól emléxem akkor az angol gadget gallery-ben volt, nem a magyarban, mert ott alig van
  • Freddycom
    Ezeket nem lehet telepíteni sidebarhoz, mert ezek ilyen Yahoo-s dolgok.
    Kösz azért.
  • xNoodlex
    Például ez: System Monitor
    Ott találsz még hasonló widgeteket.
  • f1alonso
    nem jó
  • Riccardo G
    Akinek kell kulcs, az itt még mindig tud igényelni 32 és 64 bit-es változathoz is:
    http://www.microsoft.com/windows/windows-7/beta-download.aspx
  • Riccardo G
    próbáld meg vista kompatibilitás módban!
    amit leírás azt azt jelent hogy a program futás közben leállt!
  • f1alonso
    Csőő nagyon megköszönném ha valaki segítene...ma feltettem tetszik meg minden de pl amit feltettem első játékot else indul...(cod5)amikro elidnitud kiirja h cod5 wawmp exe stop work vagy vmi ilyesmi...vki vmi tipp?gépem ott van alul..
  • Riccardo G
    feleségem laptopján másfél éve van fent egy eredeti vista home basic!
    de attól még ruhellem a vista-t :D
  • bon
    Én már rég megcáfoltam a 5 hónapot Vista-n, több gépen is jóval idősebb mint 5 hónap.