31662
CRYSIS
-
Francba.Az 1. képnél még azt hittem h hudefasza, a 2. képen már nem annyira.A környezettel semmi bajom az atomjó,de a fagyver nem tetszik:(.Túl élénkek a textúra színei a környezethez képest:(. -
Ez volt már csak rosszabb minőségben!
ÁÁ már azthittem valami újat mutatnak! -
A CRYSIS E3 2006 OFFICIAL TRAILER nem rossz.
-
Mi az, hogy "kérni"? Nem mindenki 16 éven aluli itt :) -
Repülő Gyík #366 A simán, enyhe túlzás!
Döcögve! Akadozva! Darabosan!
Így már jobb:)
-
nekem meg az jön be hogy nem néma az emberünk! eddigi nekem tetsző FPSekben az emberünk sosem szólt egy mukkot sem.-... az arcát sem láthattuk csak képeken meg dobozborítón... de ebben beszél! ok GR3-ban is de attol már kezdd elmenni a kedvem mert naon elakadtam :( -
A falrombolás elvileg működik, szal szerintem az sem script... ekkorát biztosan nem kamuznának.. Nekem az teccett amikor meg kapta azt a nagy vasat a csávóról.. :D -
oh ez frankó :) -
én sem azt mondtam hogy szép meg hogy full grafikán megy ,de meglehet találni azt a beállitást amin már játszhato.Nekem se tetszik hogy minden sárga a játékban mexikoi sivatag ide vagy oda.Szinesebb is lehetett volna. -
A GR3 olyan ronda mint a bűn :)))
És ennek ellenére olyan gép kell neki , amit el sem hiszek :))))))
A 20 X szebb Far Cry fele akkora gépen elmegy fullon :)))))
Szal ez a lehető legrosszabb példa. -
Az elején nálam is akadt nagyon, de aztán valami cfg fájl turkászással meg egy két feature kikapcsolásával már meg folyamatosan.Hasonlo konfigon mint a tiedé csak 6600gt és amd3000+.De ez egy másik topik :D
ON
Nekem a dzsungeles réseken meggyözöbb a játék mind a videoknál mind a képeken,Ez a sötét szörnyes videoban nem éreztem akkora ujitásos dolgot.Az olyan volt mint a doom3, de a dzsungelnél amikor a fák kidölnek a kézigránáttol na az oda b*sz és az nem szkript az biztos. -
Háát nekem van egy 3 éves gépem, ami a mostani játékokat sem bírja igazán.. Ezen nincs mit fejleszteni, ezt cserélni lehet... Sajna mostmár lassan minden játékhoz kemény gép kell, de ez van... Hogy megkapom e, az majd attól függ lesz e rá keret, dehát csak összejön a pénz, mert azért nem állunk annyira rosszul... :D Én nem konkrétan a CRYSIS miatt szeretnék egy új masinát, mert mostanra terveztem egykét újítást, de inkább bevárom a szülinapot és akkor kérek, de valami durva kellene.. -
Igen. Megy a 6600-al (tudom, mivel nekem is az van, és ki is próbáltam) a 8x.xx-es ForceWare driverekkel 5-10 FPS-el... -
A gost reconnal el tévedtél egy kicsit mivel már megjelent és igaz, hogy vissza kell venni a gafbol ,de megy egy 6600-as szintü vga-val simán. -
Ti egy szaros játékért kértek új gépet??? (és meg is kapjátok ??? :) -
bongo1 #355 Igen ismerösöm férje ott van a tüz közelbe .......! Ghost Reconról annyit hogy egy nagy fos elfelejtették optimalizálni .....!Ennyi -
Hát látom neked eléggé össze van állítva a konfigod, szal biztos rossz ez így... Nekem sajna majd jönnek az újabb kiadások... Most kell egy gitárerősítő, ami kb egy 20as, láda az 8000, ősszel meg egy új bakancs ami lesz szintén egy 20as... :D Aztán karácsonyra nem kérek semmit, meg semmi(de ha lesz pénz akkor már akkor vetetek gépet, és szülinapot kihagyom), mert szerintem 300on alul nem fogom megúszni... :( -
Én nagyon remélem, hogy új gépet nem kellessz vennem, csak új VGA-t..
Attól függ, hogy a DX10-es kártyák csak PCI-E-esen jönnek majd, vagy lesz egy-két AGP-s is köztük. -
Én ezért nem akarok most gépet venni... Megvárom a szülinapot(február 20) és addig gyűjtök valamennyit, és akkor vetetek a szülőkkel egy dx10 gépet... Mielőtt valaki azthinné, hogy valami újgazdag köcsög vagyok, tévedés ne essen, vannak pénzügyi problémáim, és most egy nagyon elavult gépem van... fx5200 768 ddr 1700 amd... Szal ne jöjjetek az apucis dumával... :D Abba egyébként lehet valami, hogy nem biztos, hogy majd zabálja a gépet a gém, de kell hozzá majd a dx10 mert a mostani gépeken nem fog futni... Kicsit örülök, hogy lassan 3 éve ugyanezt a gépet használom(kivéve memória vétel, meg vga, meg vinyó), mert így legalább lelkiismeret furdalás nélkül mondhatom majd, hogy kell új vas... :D -
LOL! LMFAO. És ki mesél? A CryTek-nél dolgozol? Vagy valamelyik ismerősöd tán? -
Biztos, hogy nem fog jól futni a mai gépeken. Lásd Ghost Recon Advanced Warfighter. 2006 Q4-ben vagy 2007 Q1-ben jön ki, ergo alap lesz alá a DX10-es videókártya és az AGEIA PhysX gyorsító PPU.
A mai 7900GTX512-őket és az X1900XTX-eket megeszi majd medium beállításokon reggelire...
-
bongo1 #349 Hát igen fogadni ismerek hogy nem lessz brutál gépigénye ! Hogy informált vagyok ??? Igy van , van aki mesél.......De mind1 -
azért nem hiszem hogy mai átlag gépen el fog menni közepesben.... mai csucsgépen fog elmenni közepesen vagy annak alsobb határán.... -.- de látom te ilyen jól informált vagy........ -
-
bongo1 #346 Hát kiváncsi voltam hogy Ti mire gondoltok hogy a nép "már megint" tulzásba esik! -
Akkor minek kérdezted, hogy mennyi a gépigény, hogyha úgyis "TUTI" ??? -
bongo1 #344 Mindenki tulázba esik feleslegesen ! A mostani áttlag gépen elfog menni közép beállitásokon jól ! TUTI -
bongo1 #343 Tuti nem , nem lessz durva elhiszed ????? -
jah: nézd meg GRAW-nak a gépigényét és szorozz be minden értéket 2vel :D -
bongo1 #341 Hát igen komoly game lessz , gépigényről lehet tudni vagyis inkább sejteni? :O
-
gááááácíííí! csak legyen rá pénzem XD -
[URL=http://www.gamershell.com/download_13685.shtml]E3 2006 CAM Trailer #2[/URL]
brightnesst érdemes felhúzni. -
fú nagyon faszas lessz! -
CUCLI #337 stalker sorsra biztos nemjut az EA szárnyai alatt. max lesz benne kis sims fíling xDDDD -
Áhhhh.Valami új.Valami nagyon durva.Megnéztem és :O.Láttam még a 100 vmennyi MB-set is, az se volt rossz.Tetszett az a fegyverbeállítás amit ott művelt a csávó.Ahogy LnézM, kell hozzá vas rendesen.Nekem csak 1 kis in-game muzsika hiányzott.Mész a házban,Tűz ropog, néhány kis pityuropogás,meg sikolyok,amik naon halkak.Lesz idő bőven míg kijönj a Vista, a dx-10 meg vmi kari hozzá.Addig ugyan mit találnak ki?:Csak nehogy Stalker-sors jusson neki,hogy majd csak unokáink zúzzák majd. -
Büntet!!! -
uramisten...ez eszméletlen durva -
azhát... -
3 DX10-es game prezentációja benne van a Cryis is természetesen és a dzsungeles rész eléggé ingamenek tünik nekem és ha tényleg az akkor valami eszményi lesz! -
sztem jó!