31662
CRYSIS
  • Ability
    Volt volt, de érted, már a saját csapattársai is írogattak, ilyenkor már senki se szokott támadni. Kicsit olyan érzése lehet az embernek, mintha összebeszéltek volna, és amíg te reagálsz, meg GG meg minden, addig ő beosont kihasználva hogy nem figyelünk... De hát miért is fiygeltünk volna, senki sem szokott ilyet csinálni. -.-
  • Malakai
    Nah, azért manapság már van a fogalom, hogy cyber-sport és az nem volt akkor "túl sportszerű"...
  • PyRex
    jaja, ezt nagyon beszopták, sajna ez van :D:D:D
  • lac coo
    Hát nem tok mást mondani , mint hogy volt esze :)))
    Semmi rosszat nem csinált tette a dolgát , ti meg nem tettétek :))))
  • Ability
    ... és így lett döntetlen.
  • Ability
    Lehet az, de akkor is szemétség volt az ellentől. Már mindenki nagyban gratulál meg irogat, az a búza meg bejön és az álló embereket lelővi és kész. Nagy tehetség kell hozzá. :S
  • lac coo
    Persze nem rosszindulatból mondom, csak elég vicces így első hallásra :))))))))))
  • lac coo
    LOLOL :)))

Ez komoly ? Nem hiszem el hogy ilyet lámáztatok :)))))
    Ez nem szemét húzás , hanem lámaság : kibírtatok fél évet és 5 mp az már sok volt ? :)))))))))))))))))))
  • grebber
    Akkor ugy irom nem sok olyan ember van aki nem látta mert nem tegnapi videó!
  • Ability
    :)))
  • PyRex
    kb?
  • grebber
    Már mindenki látta kb.
  • PyRex
    btw: hardwireden van egy elég húzós crysis videó, nézzétek meg...!
  • PyRex
    lol, igaz :D
  • Evogordon
    Itt most élénkebbek az emberek :D Nem akarok órákat várni hogy válaszoljon valaki a farcry topikban.
  • PyRex
    Gyerekek, ez CRYSIS topic. Far Cry topic is van ám... :))))))
  • PyRex
    Jóvan b+, most legyen respect? :)
  • Evogordon
    De a HDR-re kiváncsi vok :) Mert 1 képet sem láttam még ami a hdr-t mutatta volna.
  • Stalker
    sm 3.0 és HDR 1.3-as peccstől van.

peccsek
  • armageddon666
    nemtom :D én most tudtam meg hogy van vmi javítás XD
  • Evogordon
    De shader model 3-at beleteszi? :S
  • armageddon666
    és akkor már valaki belinkelné ezt a javítást? mert lehet hogy én is megszerzem és most lehet hoyg fog tetszeni
  • Stalker
    :o)
  • Evogordon
    Elkezdtem leszedni a farcry-t hogy felidézzem a múltat :D.
    A javításokkal mit is javít a grafón? HDR az biztos de tényleg belteszi a SM3-at?
  • Ability
    Najó, ez első hely az nemhivatalos. Mert az ellenfél pont az utolsó 5 mp-be foglalta el a zászlót, amikor már senki nem játszott, hanem csak írogatott, gratulált. Szóval Hivatalosan döntetlen lett ezzel a szemét húzással az ellen részéről, így csak második hely maradtunk itt is, de ettől eltekintve megvertük őket...
  • Stalker
    :o
  • Ability
    Csak annyira értünk hozzá, hogy számunkra mindennapos online játéka szolgál kikapcsolódást, emellett ClanBase-en egy európai ladderen első, egy másikon pedig második helyezést értünk el. Tuti nem értünk a játékhoz. -.-
  • CUCLI
    hátha valaki akkor stalk,pyro megmég pár ember tudna mesélni a farcry csodásan optimalizált motorjáról..
  • Malakai
    TV-nél, interlaced az adás, ha jól rémlik, akkor a magyar kifejezés a félképek sugárzása, vagyis elősször a páratlanokat és utána a páros számú sorokat pakolja ki neked.
  • Malakai
    Ez főképpen a Q3 enginere volt értendő és igen, van FPS érzeted nem csak az, hogy a fizikai számítások fps függőek (és így bizonyos fps-eknél egészen mások a görbék).
  • koschwarz
    végülis mind1, tulajdonképpen mindenkinél egyéni, hogy mennyi fps-sel szeret játszani, és mi az a minimum, aminél neki "szaggat". de annyiban maradhatunk, hogy a far cry motorja igencsak jól sikerült. az kétségtelen, hogy annak idején igen erős gép kellett hozzá, meg az akkori csúcskártya (radeon9600-tól felfelé), hogy igazán szép legyen, de maga a motor nem volt optimalizálatlan, egyszerűen nem a szar nvidiás fx-ekre lett kitalálva. inkább azok a kártyák voltak optimalizálatlanok

optimalizálatlannak én az oblivion motorját mondanám, mivel az tényleg nem fut még egy csúcsgépen sem tökéletesen. vagy az átlag, középkategóriás kártyákon iszonyat ronda és szaggató ghost recon 3 motorja, na az optimalizálatlan.
  • Inquisitor
    Nem tudom, amikor kijött a demója, akkor megnéztük (a joggal szidott!) GF 5200-es kártyán, és ugyan sokkal randább volt, mint egy csúcskártyán, és közepes alá volt állítva a grafika, de még ezzel együtt is gyönyörű volt az FC és játszható!
    Az már más kérdés, hogy Dx7-es kártyákon már se gyors, se szép nem volt, de aki ilyet tart a gépben, az játszon régi programokkal ami megy is rajta.
  • Inquisitor
    Filmeknél (mozi) nem 2x25 képkocka van? Valami rémlik, hogy minden képkockát 2x raknak ki, különben nagyon "villogna" a kép ...
  • Inquisitor
    Szerintem ez egy tévképzet, ami abból fakad, hogy a legtöbb játék kamufizikája FPS függő. Azt hiszem a D3/Q4 már nem, de pl. az összes elötte levő ID motor az volt, meg tán az Unreal is? Volt olyan Forma 1 szimulátor, ahol éppen ezért vagy 30-ra vagy 60-ra (fixen) állította a max. FPS-t a program (mondjuk ott picit összetettebb fizika volt, mint a korai lövöldözős játékokban) ...
  • PyRex
    erről van szó!
  • Malakai
    Amúgy egy átlagos ember szeme még a 80-90 körüli FPS-nél is látja a különbséget. A folyamatos képet pedig már 15fps környékén látjuk, de hosszan nem túl szerencsés. :) De játéknál sokkal többet számít az érzet, minthogy mennyire kényelmes a szemnek...
  • Malakai
    A játéknál az egyik leglényegesebb az FPS-nél, hogy te magad játszol, így sokszor inkább csak érzed a több FPS-t és nem feltétlen a szem látja.
  • PyRex
    OK, fasságot írtam: motion blur-nak kinéző :)
    Ja a vitázás meg nem neked ment természetesen :)
  • lac coo
  • lac coo
    Én nem vitázom :)))

De valszeg az nem Motion Blur, hanem mivel még mindig hagyományos fotoemulzióra rögzítik a filmeket(mert még mindig az a legjobb...) kevesebb fénynél az adot filmkockához sokkal hosszabb exponálás kell, ezért bemozdul ...
    Mint a "rendes" fotozáskor, bár ez is az, csak nagyon sok képet fotoznak egymás után :))))