31662
CRYSIS
  • Tatyla
    olyat is olvastam valahol hogy a Sony halála a PS3 lesz...
  • Malakai
    Áááá!! E3-on a majd megjelenő játékok vannak (meglepődnék ha pár kivételnél több lenne a már megjelent) és nem a mostaniak!!
  • Mikiller
    OK, csak sztem bőven elég lett volna, ha jövőre adnak neki "díjjat":D, van ott azért kész játék miből lehet válogatni.
  • Evogordon
    itt
    és itt
  • PyRex
    Ezt hol olvastad?
  • grebber
    Cell procira tényleg nagyon nehéz fejleszteni a többi meg nemérdekel mivel konzol :D
  • Evogordon
    Hohh tegnap olvastam hogy sokkal gyengébb lessz a PS3 mint az xbox360... Valamit nagyon elb*sztak.

A PS3 gyengébb mint az X360?
    Vagy nagyon nagy látogatottságot szeretne szerezni magának a The Inquirer című lap, vagy pedig igaz, amit állítanak: a PlayStation 3 sokkal kevesebb poligont tud egyszerre kezelni, mint a Microsoft új konzolja. Egészen pontosan fele annyit - állítja az Inquirer. Ezen kívül egy hivatalos leírás alapján arra lehet következtetni, hogy a Cell processzorok memória sávszélessége 16MB/sec-re lesz korlátozva, ami komoly fejtörést okozhat majd a fejlesztőknek...
  • Malakai
    E3-on akkor nem sok díjjat osztanának ki, ha csak elkészült játékokat díjjaznának... :D
  • PyRex
    Miért ne lenne szép? Csak ahhoz sok százezer forint kell, vagy PS3 (ha megjelenik egyáltalán arra...)
  • grebber
    Ugy hogy nem gyenge azért, amiket mutattak belőle elég meggyőző ugygondolom!
  • Mikiller
    Hogy kaphat díjat egy, még el sem készült játék?
  • grebber
    Hát a játékban sajnos nem lesz ilyen szép.Majd meglátjuk mit hoz a game ha eljön!
  • berlinboy6329
    Há igen.Néhányat.Vagy 20-at :)
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet a REAL képet butították... :DD
  • CUCLI
    mert megérdemli
    [sok reményt fűz hozzá]
  • Serpa
    kapott egy pár díjat és jelölést
  • berlinboy6329
    Azt a p*csába.Ez jó.AZT A BÜDÖS K*rva :O.Ha télleg ilyen lesz akkor..pffff.Az igazihoz is hasolítana,csaak azt nem értem a textúrák színeit miért nem tudják mélyíteni igazibbá színezni.Csak más árnyalatot kéne választani.Az 1. képen a real több ködöt taralmaz,a másikra is jó lett volna.A másik real jobb szélén lévő fákat összehasonlítva lehet látni amiről fentebb bestéltem.De akkor is ez a 1. Olyan gém.R3sp3ct!
  • Halfer
    jobb mint egy álom :) de majd milyen gépen néz így ki? xDD
  • bongo1
    Huh durva a kép ........
  • Malakai
    Jójó, ilyenek voltak-vannak, 1-1 beállított shot, de amúgy általában ennyire se hasonlít a fotóra a játék. :)
  • DJviolin
    AZT A P*CSÁBA!!!!!!!!!!
  • reaper4
    jó h azért van kis különbség mer a rbr-ben is volt ilyen kép de nem volt olyan a game. ettől függetlenül kira volt :)
  • Serpa
    azt a pi**ába!!!
  • Evogordon
    Jah már régi...
  • Halfer
    Láttátok már ezt a videót? Én alig térek magamhoz, elképesztően jó. Ha már be lett ide linkelve, csak nem láttam, akkor bocs.
    ÍME
  • Evogordon
    Áhh nem :) ilyen lessz a játékban is...
    Különben ha valakit érdekel itt a honlapja http://www.crysis-thegame.com/
    Kicsit hiányos még de meg lehet nézni :)
  • Halfer
    ez jól néz ki :)

de ami most van, az nem alien? :D
  • Evogordon
    Köszi hogy beraktad :)
  • FOXX supreme
    na fasza!:)
  • berlinboy6329
    Ez jobb.Csak szvsz sok a fekete a két szélén és így kicsi a lényeg.Csak nehogy aztán a STALKER sorsára jusson,h húde milyen jó oszt kiszedfik a fél játékot.
  • Malakai
    Amúgy ez lenne az...
    Úgyis gyengusabb. :)
  • Malakai
    Domainje van, de még nincs honlap, amúgy a kép onnan van. :D

Én is csináltam egy bannert, de akkor már nem kell. :)
  • CUCLI
    tudom ,h likehet szedni. csak egyszerübb lenne ha volna font :)
  • armageddon666
    wzt kilehet szedni bárhonnan ahol van fenn kép róla. de lehet hogy van ilyen font (akkor kéne cim :D) de kiraaaa a banner! van már Crysisnek honlap? ha igen azt belehetne linkelni.
  • CUCLI
    lézezik crysis font? vagycask háttéren van?
  • armageddon666
    nem is naaagy... azt az 50-100at azt oldalaiból lehetne de akkor nem lesz arányos.
  • Kandurex
    Ha ezt berakom, akkor megint neki állnak félméteres bannerokat gyártni, mondván, hogy itt is nagy van. Ebből még bőven le lehetne csippenteni vagy 50 - 100 képpontot.

....de már mindegy, berakom. Majd változtass még rajta, ha tudsz,
  • Fenrir
    Állat, rakjátok be, tök jól néz ki.
  • Evogordon
    Javított változat.
    banner
  • FOXX supreme
    ne is:D