31662
CRYSIS
-
olyat is olvastam valahol hogy a Sony halála a PS3 lesz... -
Áááá!! E3-on a majd megjelenő játékok vannak (meglepődnék ha pár kivételnél több lenne a már megjelent) és nem a mostaniak!! -
OK, csak sztem bőven elég lett volna, ha jövőre adnak neki "díjjat":D, van ott azért kész játék miből lehet válogatni. -
itt
és itt -
Ezt hol olvastad? -
Cell procira tényleg nagyon nehéz fejleszteni a többi meg nemérdekel mivel konzol :D -
Hohh tegnap olvastam hogy sokkal gyengébb lessz a PS3 mint az xbox360... Valamit nagyon elb*sztak.
A PS3 gyengébb mint az X360?
Vagy nagyon nagy látogatottságot szeretne szerezni magának a The Inquirer című lap, vagy pedig igaz, amit állítanak: a PlayStation 3 sokkal kevesebb poligont tud egyszerre kezelni, mint a Microsoft új konzolja. Egészen pontosan fele annyit - állítja az Inquirer. Ezen kívül egy hivatalos leírás alapján arra lehet következtetni, hogy a Cell processzorok memória sávszélessége 16MB/sec-re lesz korlátozva, ami komoly fejtörést okozhat majd a fejlesztőknek... -
E3-on akkor nem sok díjjat osztanának ki, ha csak elkészült játékokat díjjaznának... :D -
Miért ne lenne szép? Csak ahhoz sok százezer forint kell, vagy PS3 (ha megjelenik egyáltalán arra...) -
Ugy hogy nem gyenge azért, amiket mutattak belőle elég meggyőző ugygondolom! -
Hogy kaphat díjat egy, még el sem készült játék? 
-
Hát a játékban sajnos nem lesz ilyen szép.Majd meglátjuk mit hoz a game ha eljön! -
Há igen.Néhányat.Vagy 20-at :) -
Lehet a REAL képet butították... :DD -
CUCLI #556 mert megérdemli 
[sok reményt fűz hozzá] -
kapott egy pár díjat és jelölést -
Azt a p*csába.Ez jó.AZT A BÜDÖS K*rva :O.Ha télleg ilyen lesz akkor..pffff.Az igazihoz is hasolítana,csaak azt nem értem a textúrák színeit miért nem tudják mélyíteni igazibbá színezni.Csak más árnyalatot kéne választani.Az 1. képen a real több ködöt taralmaz,a másikra is jó lett volna.A másik real jobb szélén lévő fákat összehasonlítva lehet látni amiről fentebb bestéltem.De akkor is ez a 1. Olyan gém. 
R3sp3ct!
-
jobb mint egy álom :) de majd milyen gépen néz így ki? xDD -
bongo1 #552 Huh durva a kép ........
-
Jójó, ilyenek voltak-vannak, 1-1 beállított shot, de amúgy általában ennyire se hasonlít a fotóra a játék. :) -
DJviolin #550 AZT A P*CSÁBA!!!!!!!!!! -
jó h azért van kis különbség mer a rbr-ben is volt ilyen kép de nem volt olyan a game. ettől függetlenül kira volt :) -
azt a pi**ába!!! -
Jah már régi... -
Láttátok már ezt a videót? Én alig térek magamhoz, elképesztően jó. Ha már be lett ide linkelve, csak nem láttam, akkor bocs.
ÍME -
Áhh nem :) ilyen lessz a játékban is...
Különben ha valakit érdekel itt a honlapja http://www.crysis-thegame.com/
Kicsit hiányos még de meg lehet nézni :) -
ez jól néz ki :)
de ami most van, az nem alien? :D -
Köszi hogy beraktad :) -
na fasza!:) -
Ez jobb.Csak szvsz sok a fekete a két szélén és így kicsi a lényeg.Csak nehogy aztán a STALKER sorsára jusson,h húde milyen jó oszt kiszedfik a fél játékot. -
Amúgy ez lenne az...
Úgyis gyengusabb. :) -
Domainje van, de még nincs honlap, amúgy a kép onnan van. :D
Én is csináltam egy bannert, de akkor már nem kell. :) -
CUCLI #538 tudom ,h likehet szedni. csak egyszerübb lenne ha volna font :) -
wzt kilehet szedni bárhonnan ahol van fenn kép róla. de lehet hogy van ilyen font (akkor kéne cim :D) de kiraaaa a banner! van már Crysisnek honlap? ha igen azt belehetne linkelni. -
CUCLI #536 lézezik crysis font? vagycask háttéren van? -
nem is naaagy... azt az 50-100at azt oldalaiból lehetne de akkor nem lesz arányos. -
Ha ezt berakom, akkor megint neki állnak félméteres bannerokat gyártni, mondván, hogy itt is nagy van. Ebből még bőven le lehetne csippenteni vagy 50 - 100 képpontot.
....de már mindegy, berakom. Majd változtass még rajta, ha tudsz, -
Állat, rakjátok be, tök jól néz ki. -
Javított változat.
banner -
ne is:D