31662
CRYSIS
-
Inquisitor #210 Ezek fontos dolgok, de biztos csak a Vista kijövetelekor lesz és/vagy ha az MS hivatalos nyilatkozatot ad ki róla. -
csak utánad öcsém 

-
Inkább várjuk ezzel a dx 9&10 kompatiblitás kérdéssel legalább 6 hónapot, mert kár ezzel egymást szívatnunk. :DDD
Találtam egy ilyen cikket közben:
Even if someone started a game using DX10 on non final API's on Jan 1, 2006 it would take them at least two years to make a game and likely 3 years for a decent one. Which would put it at 2008-2009 timeframe. Basically you're likely to not see a game truly utilize DX10 until mid 2008. We saw the same thing with DX7, DX8, and DX9 where it took a while before developers truly utilized the new version of DirectX in making their games.
For Crysis to use DX10 it will most likely only use a few features of DX10 that won't enhance the game by much. Think of it as the difference between the early DX9 games and DX8. Some games ran in both modes depending on your hardware. When screencaps were taken between both games the graphical difference (aside from water effects) was remarkably small. Which, I'm betting, is the case with Crytek's new game. DX9 had a pretty big efficiency advantage over DX8 but I'm not so sure that DX10 will add as much as far as efficiency goes but be more along the lines of adding effects and increasing the versatililty of the API's.
In late 2002 and early 2003, we were only just starting to see more than a handful of games utilizing DX8 and DX9 was released in Dec 2002. It wasn't until 2004 that we really saw any signs of life from DX9. Nearly two years after the release of DX9. Why shouldn't DX10 be any different than DX8 and DX9?
AnadTech forum -
Srácok.Ti nagyon feszültek vagytok.Jó lenne a faszotokat kivernétek merrt ez a topic csak a feszekedésről szól.Kár[#mf1 
[#wow3
-
Lehet láma fejeket irogatni, de te ezt ennyire tudod, hogy nem lesz Dx10 alatt kompatibilis a játék? Mert ezt sehol nem mondták, és a megjelenést visszarakták 2006 Q4-re, ez talán jelent vmit... -
Nem fog kijönni előbb, ennyire nehéz ezt felfogni? 
Ha nincs dx10 API a gépeden, akkor mégis hogyan akarod futatni

Egyébként HALO 2 és a MS FLIGHT SIMULATOR X is csak Vista-ra fog megjelenni... vajon miért

-
CUCLI #204 minden csak attól függ ,h mennyire lesz optimalizálva. meghogy dx10ből kompatibilis lesz-e visszafele(ezt nemhiszem). ha igen akkor jöhetne tényleg elöbb. max nemfog úgy kinézni mint pár videón. -
Csak tudod, attól mert ez fog használni Dx10-et, attól még nem biztos, hogy csak azon indul el, ergo, kijöhet előtte...
Ez nem érv. Másik? -
Nekem nem kel elmagyarázni tudom éppen ezért irtam hogy veri csak nem irtam oda hogy 2 év alatt persze hogy szebb mert egyértelmű szerintem. -
Ja csak a pc-s 2 éves az xbox360 pedig mostani.. A grafgika teljesen felvan újítva. -
Ez igaz de veri is a pc-set. -
Nincs tervben a konzolos kiadás. A farcry 2 éves és csak most jött ki az xbox-os és az xbox360-as verzió. -
CUCLI #198 az írták azért mert vista lesz az első dx10es oprendszer. a crysis meg pont ezthasználja ki. x360an meg nemtom mi a helyzet. lehet azon elöbb lehet majd tolni... -
A hírek szerint egyébként a DirectX 10 végleges változata csak a Windows Vista-n fog működni, és a Microsoft jelenleg nem tervezi egy Windows XP-n futó verzió kiadását is. Utóbbi platformon a DirectX 9-es változata lesz használható továbbra is, amely várhatóan jó ideig a DirectX 10-zel párhuzamosan lesz jelen a piacon.
forrás -
Mondj már 1 indokot, hogy miért! :) -
Az rendben van de amíg nincs Vista addig nem játszunk vele.
-
Inquisitor #194 http://ea.gamespress.com/product.asp?s=779
Product Specifications
Publisher: Electronic Arts
Developer: Crytek
Ship Date: Winter 2006
Category: First-Person Shooter
Jelenleg ez a hivatalos :) -
Persze, de ennyi erővel mondhatnánk 2007 Q4-et, vagy 2008 Q2-t is, akkor már inkább a hivatalos álláspont sztem... -
Inquisitor #192 Mint lentebb írtam, ez a hír több napos, és után állították vissza a hivatalos dátumot 2006 végére :)
Ami nem jelent semmit persze, az meg tuti, hogy a készítők se tudják mikor jön ki. -
A Windows miatt késik a Crysis -> 2007 Q1 or Q2 -
Inquisitor #190 Nem is lesz Only Dx10. Tud ő DX9 rendering módot, a Dx8.1-et azt viszont nem hiszem ... -
Ez igaz.Majd meglátjuk mi lesz belöle.De szerintem tuti 2007. -
Inquisitor #188 A hivatalos EA oldalon kijavították 2007 elejére, majd fél napon belül vissza 2006 telére :)
Valószínüleg kijön a karácsonyi szezonra, és majd lesz hozzá valami jó kis patch a DX10-hez. -
Ez marhára nem hivatalos álláspont, mivel az sem hivatalos, hogy only Dx10 lesz. -
hát pedig elég sok helyen lehet olvasni hogy Vista csúszik 2007 elejére azért irtam Q1-et és emiatt a Crysis is csúszik addig. -
Én Q4 2006-ról tudok (és hivatalos oldalon is az van). -
2007 Q1 elvileg eddig úgy áll.
-
Melyik negyedévben várható amúgy? -
Boroskóla #182 Nekem az lessz a legnagyobb CRYSIS amikor majd elindítom a gépemen.
remélem azért vagy 20FPS-t kitudok belőle csikarni.
-
Off
Sosem fogok SLI-t venni, egy nagy lóf...t nekik.
On -
Na ez már off mert nem a gamhez tartozik de ez az uccsó és ne térjünk át hardver témára :D
Jővőbe tekintve lehet érdemes SLI/Croosfire -re váltani mert veszel egy jó VGA-t és kedenek akadni a gamek veszel bele ugyanolyat már szinte fele annyiért.
Ehhez persze kell az is hogy egyre több játék legyen ami támogatja a 2VGA-s megoldást.
OFF vége. -
Én se adnék ki egy darab vasért annyi pénzt. Annyiból egy új, jó alaplappal ellátott gépet lehet venni, amit lehet bővíteni később.
-
Hát a DX10-es VGA-k ára, jövő nyárra ha lemegy 100K alá az már jó lesz.
Mivel még meg sem jelentek
-
Ja hozzáteszem én akkor veszek majd DX10-es katik ha lemegy az ára 70k-ra vagy az alá ez a lélektani határ nálam amennyinél többet nem adok ki 1 db cuccra géphez. -
90 HUF?
Én még 50 -et is igen nehezen, 2 hónapig tétovázva adok ki esetleg egy kariért.
Persze ha nyernék a lottón, nem lenne probléma. -
LOL nézzed a mostani dolgokat és rájössz hogy nem.
Én nem a legjobbat fogom venni hanem 1-el rosszabat az is felsőkategoria még.
És ha abból indulok ki hogy bejött most a 7900GTX meg a 7900GT és 90k-rólindul a 7900GT akkor nem kell parázni. -
És micsoda árak/árkülönbségek fognak jönni... 

Előre félek, hogy egy VGA 200K-ba fog kerülni
-
De gondolom az se árt, ha NASA -nál dolgozol. -
nem látod, hogy horpad a homloka? itt a textúra alényeg, sztem nem annyira extrem polyk -
directX 10 a titkok kulcsa