31662
CRYSIS
-
Ne kezdjük megint a vitát. A filmeken kemény motion blur van - emiatt ha pl. leállítod a videót (pause) akkor láthatod, hogy ha épp mozog valami azon a képkockán, akkor az elmosott (motion blur). Emiatt érzékeli az emberi szem folyamatosnak a 25FPS-t. De az érzékelés szó nagyon relatív... Ha végig 80fps felett játszol és utána hirtelen leesik 30-ra, akkor az igenis akadni fog (legalábbis annak fogod érzékelni), ha egyszer előtte hozzászoktál a jóhoz. -
LOL, légyszi oktasd ki hazánk egyik élvonalbeli FC játékosát... (ez most nem seggnyalás, ez tény. a legjobb meg én vagyok :)))))))))), najó nem, én már rég nem játszom) -
Őőőő, mi a probléma? Kifejtenéd bővebben? -
Hülyeség...
A mai modern filmek sem véletlenül mennek 30 fps-el...
Plusz 25 fps-nél már annyira küzd a géped a kép előállításával, hogy igen-igen késnek a beviteli eszközök( egér, kormány stb...) . ezért szeretik a játékosok a magasabb fps-t....40-50 fps alatt nem az igazi.... -
-
Stalker és Pyrex egy láma..Életükben nem láttak Far Cry-t !!!
-
Repülő Gyík #444 Játszottál vele?
Szerintem valamivel kevered!
-
holott a hl2 motorja mellett az egyik legjobban optimalizált motor a cryengine, úgyhogy nagyon érthettek hozzá. talán nem geforce2-vel kellett volna játszani
-
húúúúú, még jó hogy az emberi szem 24 képkockát/mp folyamatosnak érzékel.
bírom az ilyen beszólásokat
-
omg :) -
Met nám raktad fel patchkt! :> -
Háhá -
Bolond
-
LoooooL ! :DDDD -
Lyan Kyj #436 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Vegas #435 verd ki a faszod.. kiskoromba nekem is segített. -
FarCryra gondolok. De a Crysis is jó játék! 3szori végigjátszás után sem lehet megunni! 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem titkolom tovább a jövőből jöttem! a nevem SGABC-3000! nemvok besziva de. hoppá jönnek a fehérruhás emberek! mi az a zubbony? ne! neee! ááááááááh!
bocsi csak rossz napom van és valahogy lekellett vezetnem :( -
én mikor megszereztem a gémet, jó hülyén jelenitette meg a vizet.... -.- ilyen világoskék valami volt... az árnyékok is randák voltak... minden maxon ovlt! (6600 AGP8* asszem az volt a másik gépen akkor is :D) -
Multiról ne is beszéljünk... :S -
Én sem, szerintem qrva szar volt :)))))
Még a mai csúcskártyákkal is vannak olyan helyek egyes pályákon, ahol érthetetlen módon leesik a frame rate 35 körüli értékre :) -
Stalker #430 Én nem mondanám, h FarCry jól lett optimalizálva :) -
Én spec szeretnék egy nextgen játékkal nextgen grafikán játszani... :) ... csak sajna annak + megvan az ára. :( -
annyit azért érdemes megjegyezni hogy A Far Crynak az optimalizálása nagyon jo volt. Remélem a CRYSISnek is jó lesz. -
Vegas #427 jah adigra én is veszek uj VGA-t meg + ramot.. proci az még jó... -
Király mire kijön akkor nekem a full lesz a jó hálistennek :D -
Asszem hivatalos nincs, de van egy ilyen, hogy:
P4 2.4 or equivelant AMD CPU
Ajánlott:
512 mb ram
128mb PS 2.0 compatible video cardP4 3.0 ghz or equivelant AMD CPU
Full:
1024 mb ram
256 mb PS 3.0 compatible video cardP4 3.6 ghz or equivelant AMD CPU
1536 mb ram
256 - 512 mb PS 3.0 compatible video card
Ez viszont nem egészen hivatalos, szóval senki ne vegye készpénznek! -
A mostani géped sebességének a 3X 4X -se minimum kb. most jobb? -
tud valaki min gépigényt? -
ez... hát igen. nincs meg valakinek jobb minőségben? -
Inquisitor #421 Kint van a Hardwireden direktlinken a Bluealienes video, abban is benne van kb. ugyan ez, meg még más is, azt hiszem. -
Párnapja még én is az voltam...:( -
Vegas #419 nem vagy vip.. kac kac.. -
Azé mert fizetni kell ha akarsz szerkeszteni! -
bazz mé nincs ebben szerkesztés? mind 1 .Bagon=vagon -
Hááááááttt,ez nem vmi jó.Nem.Ez istencsászár!4Ember, ilyen cucchoz kell vas,de kit érdekel.Gyűjtök bagon pénzt oszt veszek belőle.Sőőt!A gémet is eredetiben veszem meg.Multizni ezzel?Pfuuuu.Nem tom milyen lesz de vmi jó lehet az is.ÁÁ MÉÉGGGG!! 

-
Aha valami olyasmi. De sztem inkább ilyen méreg szerűség volt. -
Az elején a két csókát vmi altatóval lőtte le? (szólt a zene, nem hallottam mit beszéltek) -
húha...
-
6 perces dzsungel ingame -
:D