31662
CRYSIS
-
öhm, málnaszörp Oo -
Vegas #409 Mikre nem képes 2dl friss tej :OOo -
Csak megjátszotta ... :D -
CUCLI #407 bevolt baszva:DDDD -
Neked meg mi a f*sz bajod van? -
Stalker #405 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
haxorstyle xD
Kellez, sok top klánnak még ennél is dúrvább. Ilyen szabályosan 2D-s fák vannak stb. Sokan próbálnak ezzel FPS-t nyerni, vagy előnyt szerezni. -
Fúj ez a game megszentségtelenítése :( -
Alienware: High-Performance Systems -
mi az az alienware? -
CUCLI #400 ezmi? irr crysis ről van suzó -
Szoktak lenni 2-300 körül alienware-ek most is, és egy dx10-es is simán lesz annyi... :D(talán picit több is lesz... : /) -
Hát elégé gusztustalan... -
enable_cheats 1; give multi_nuke_rocket_luncher_with_gattling_railgun és erdőirtás on 
-
ha a nagy törzsű fákat is ki lehet majd dönteni, lesz pusztítás ... -
Stalker #395 multinál kell a sok fps ^>^ -
Vegas #394 én így nem jáccanék vele :/
-
Stalker #393 kép1
kép2
kép3
kép4
buzi imageshack >:-( -
Nem kell azt butítani ...
Egyrész ha akár low-ban úgy néz ki mint Far Cry fullban az (nekem) tökéletesen megfelel, másrész szép számmal vannak ma már gépek aminek a full FC meg sem kottan.
DX10 efekteket meg letojom :))))))))))))))))))) -
Stalker #391 kép1
kép2
kép3
kép4
Ha vki nem ismerné fel, ezek a képek FarCry-ból származnak. =)
Ebből kiindulva valszeg CrySist is lehet majd rendesen butítani. -
Vegas #390 eza baj.. kene uj lap is akkor már... :_(((((8 -
Amúgy többször kihangsúlyozták, hogy nem lesz szükséges a highend gép a medium grafhoz, persze, hogy ez hogy fog kinézni megjelenéskor. :) -
nVidia? GeForce 7900 GTX. :)
Nem a minimum kategória persze. :P
Vagy egy nextgen Dx10-es kártyát majd! ;) -
Vegas #387 igaz.. most már feleslegesen vennék dx9-est, me jön mingyá a 10.. <:o)))))9 -
Viccet félre. Szerintem még megfelelő hardware sincs a piacon a játékhoz.
(a bemutató gép nyilván egy alienware volt,de az nem földi halandóknak készült) -
Vegas #385 jo akkor miet :/ -
Még egy pillantást vess rá :)) -
Vegas #383 fu akkor lehet veszek egy gef.4-et :c -
A választ megadja az avatarod. -
Vegas #381 sztetek ez el fog futni egy gef.2mx-es vga-n? D: -
Sztem az-az amit a microsoft konferencián adtak le... -
brutális.. :) -
Ezt láttátok e már?
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=22076 -
Akkor meg mit parzik mindenki??:D -
Lesz benne Dx9 támogatás. -
Off:
GR3 az alább látható konfigon nekem játszható értékkel ment(nekem a játszható az 30-40 fps simán:P) Lehett hurrogni meg ilyenek, de ha felraksz egy 78.01 forcewaret(6600gtnél) akkor elég nagy teljesítmény növekedést fogsz tapasztalni. Én mikor felraktam az optimális beállításokon ment 5 fps-t, szétcsúsztak a textúrák, fagyott és minden más baja volt. Aztán utána néztem kicsit, és mivel nekem nforce2es a lapom, lefrissítettem a drivert(alaplapit), és a forcewareből is felraktam a 78.01 et. És láss csodát játszható, bár számomra felejtős gém.
On.
Crysishez annyit, hogy brutálisan fog kinézni, meglátjuk hogy lesz e olyan opció amivel visszalehet venni a grafikát mondjuk dx9re(cod2, dx7 vs dx9). Bár erre sztem kevés esély van de hátha. Én speciel nem emiatt fogok új konfigot venni, mert ezzel a mostani gémek fele simán elmegy(obliviont ne számoljuk ide:D). Ráadásul és speciel ps3ra fogok beruházni, sajnos crysis nem lesz konzolra, de egy ps3 150k körül lesz, crysis alá meg minimum 250-300 ezres konfig kell majd.
Na jó hozzú hsz lett:D -
hjah...oylan mintha a fegyver müanyag lenne
de tényleg ez legyen a legnagyobb problem :P -
Scriptelve szerintem csak ilyenek lesznek, amior pl. a nagy robottal harcolsz a hajón (de ott is csak a robot scriptelt). -
az bizony.Csak jöjjön már.Bár még van kb 1 év addig ki tudja mit fognak még rápakolni.Bízzunk. -
Ez legyen a legnagyobb probléma!! :)