31662
CRYSIS
-
Pedig lehet szebbet lehetne ingame képből. :D
Na nem kötexek... ^_^ -
Túl magas! Mondjuk a felére csökkentsd! -
ok -
Jah de nem akarok játékból kilopott képből bannert csinálni. -
jó, csak kicsit belelehetne vinni, azt a dzsungel fílinget:)
kéne bele zöld szín...sztem. -
Hát magas az lehet de nem akarom lehagyni annak az idegennek a feját :S -
CUCLI #524 nem lesz nagy egy kicsit? -
Csináltam egy bannert a topiknak betetessem?
banner -
csak jönne már ki!már tok várni!és a hülye fejemmel méf a Far Cry-t is odadtam haveromak és még mindig nem hozta el!de ebben az a legnagyobb poén hogy magát a játékot meg lepusztítottam a gépemről -
Vegas #521
-
Osztársam is azzal piszkált hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy azt mondtam hogy nem adják ki az xp-re a dx10-et. hú de kinevetem majd hétfőn
-
Ezt eddig is tudni/vélni lehetett, hogy Dx10 csak Vistában lesz, de Crysis XP-s verzió nem azért lenne, merthogy XP-re is lenne Dx10, hanem mert lesz benne Dx9 támogatás is! -
DirectX 10 csak a Vistában
XP s verzióról le lehet mondani. -
LOL mert mintha nem lehetett volna kijátszani azt a picsa ellenőrzést! -
szerintem az a köcsögség, hogy a legutóbbi xp patchbe nem volt benne a crysis... -
Hát nem annyira simán, ugyanis kicsit más a Dx10, de ezt nem itt kéne... :) -
:D akkor nem kell félni -
Laceee #513 nekem virágboltos xpsp2-öm van és frissiti magát , amikor bevezették az eredetiség vizgálatot akkor kb pár órával utána feltörték -
Ezt szerintem ha akarnák az xp-be is betennék. -
én attól parázok hogy mikor kijön majd Vista marha drága lesz :S és ugye SP2vel kb. egyidőben bevezették az online eredetiségellenőrést igy a 300 forintos Vistát nem lehet majd frisiiteni... (márha telepiteni lehet 1általán mert lehet hogy beletesznek olyan cuccot ami már telepitésnél ellenőriz online...) -
Hát szerintem is jobb lenne ha az xp-be is beleépítenék na meg a 64 bitesbe is. -
Ez köcsögség a microsoft részéről..(bát eddig is elég buzik voltak) Simán beleépíthetnék xp-be a direct-x 10et... Telhetetlen disznók.. -
pinehead #508 azért ha abba belegondolsz, h most az átlag a 6600gt...merész feltételezés, hogy ezt olyan sokan fullban élvezhetik, max. jövő karácsonykor... -
Mert ez egy Microsoft kampány a Vistához.. Pontosabban egy Microsoft kampány, hogy a PCt, mint játékplatformot támogassák, persze nem mellékesen a Vistát nélkülözhetetlenné kívánják tenni a nextnextgen játékok számára (Dx10)... ;) -
DJviolin #506 Ebből is látszik, hogy változik a világ. Ebből az kezd kitünni, hogy lassan kezdik a Windows-t a PC-vel azonosítani. :) -
Én nem így értettem. Eddig 2006-ig te Linuxot, vagy Mac-et használtál? Én nem. Hanem windows -t. Mégsem az volt eddig, hogy xy Windows verzió (pl. nem PS2), hanem xy PC verzió. -
DJviolin #504 Szerintem csak annyi a prózai ok, hogy a játékok 90%-a windowsra készül. És hogy miért? Mert egy mezei gémer, akinek fingja sincs a paranccsorhoz, az nem fog Linux-szal vesződni, és Mac-at meg nem vesz szinte senki. Meg alig lehet beszerezni itthon. Ha elmész egy számtech boltba, akkor 100%, hogy windowsos gépet kapsz, meg már az embereket gyerek koruk óta windowsra tanítják. Soroljam még? :) -
Amúgy miért van olyan reklám, hogy Games for Windows?
Mit tud ez majd a játék alá tenni, amit az XP nem? Dx10-en kívül? Mert pl. egy videóösszeállításban (Alan Wake, Crysis, ...) is nem az van hogy PC -re, hanem Windowsra.
-
Vegas #502 kerekTÉK -
Milyen ték? :S -
TÉK!
:D -
Akkor hazudott a PG-ban a srác! -
Intel EE + Crossfire-t mondott HW fórumon Crytekes emba E3-ról. -
Most olvastam PG-ban, hogy egy bemutatón, mivel a játék lefagyott újra kellett indítani a gépet. Így lehetett látni, hogy 3,4 Ghz-s CPU, 2 Gb RAM és 512 VRam-os karin ment a játék szépen, szaggatás nélkül. Pedig ekkor még nem is volt optimalizálva. Mindez dx9-en, mert a 10-es még nem volt belerakva. Ha ez igaz, akkor az tényleg jó, mert nem kell Vista (ami már csak ezért is jó hír: "Per miatt késhet, vagy akár le is állhat a Windows Vista fejlesztése"), és erőmű sem a futtatáshoz. -
Nem hát, de most spam off ^-^ -
Nem az a lényeg..... -
... csak így döntetlen lett :S -
Nem nyerték meg. :P -
Persze, senki nem így szeretne meccset nyerni mint ahogy akkor nekik sikerült ! :)))
De legalább megtanultátok......
A meccsnek akkor van vége , ha vége van :))))) -
CUCLI #491 ebből is látszik ,h pár nagyképű cbs klán mekkora paraszt valójában xD