31662
CRYSIS
  • Malakai
    Pedig lehet szebbet lehetne ingame képből. :D
    Na nem kötexek... ^_^
  • Kandurex
    Túl magas! Mondjuk a felére csökkentsd!
  • FOXX supreme
    ok
  • Evogordon
    Jah de nem akarok játékból kilopott képből bannert csinálni.
  • FOXX supreme
    jó, csak kicsit belelehetne vinni, azt a dzsungel fílinget:)

kéne bele zöld szín...sztem.
  • Evogordon
    Hát magas az lehet de nem akarom lehagyni annak az idegennek a feját :S
  • CUCLI
    nem lesz nagy egy kicsit?
  • Evogordon
    Csináltam egy bannert a topiknak betetessem?
    banner
  • bogyesz
    csak jönne már ki!már tok várni!és a hülye fejemmel méf a Far Cry-t is odadtam haveromak és még mindig nem hozta el!de ebben az a legnagyobb poén hogy magát a játékot meg lepusztítottam a gépemről
  • Vegas
  • Evogordon
    Osztársam is azzal piszkált hogy hogy lehetek ilyen hülye hogy azt mondtam hogy nem adják ki az xp-re a dx10-et. hú de kinevetem majd hétfőn
  • Malakai
    Ezt eddig is tudni/vélni lehetett, hogy Dx10 csak Vistában lesz, de Crysis XP-s verzió nem azért lenne, merthogy XP-re is lenne Dx10, hanem mert lesz benne Dx9 támogatás is!
  • Serpa
    DirectX 10 csak a Vistában

XP s verzióról le lehet mondani.
  • grebber
    LOL mert mintha nem lehetett volna kijátszani azt a picsa ellenőrzést!
  • ewuk
    szerintem az a köcsögség, hogy a legutóbbi xp patchbe nem volt benne a crysis...
  • Malakai
    Hát nem annyira simán, ugyanis kicsit más a Dx10, de ezt nem itt kéne... :)
  • Evogordon
    :D akkor nem kell félni
  • Laceee
    nekem virágboltos xpsp2-öm van és frissiti magát , amikor bevezették az eredetiség vizgálatot akkor kb pár órával utána feltörték
  • Evogordon
    Ezt szerintem ha akarnák az xp-be is betennék.
  • armageddon666
    én attól parázok hogy mikor kijön majd Vista marha drága lesz :S és ugye SP2vel kb. egyidőben bevezették az online eredetiségellenőrést igy a 300 forintos Vistát nem lehet majd frisiiteni... (márha telepiteni lehet 1általán mert lehet hogy beletesznek olyan cuccot ami már telepitésnél ellenőriz online...)
  • Evogordon
    Hát szerintem is jobb lenne ha az xp-be is beleépítenék na meg a 64 bitesbe is.
  • SZilaJMaGGoT
    Ez köcsögség a microsoft részéről..(bát eddig is elég buzik voltak) Simán beleépíthetnék xp-be a direct-x 10et... Telhetetlen disznók..
  • pinehead
    azért ha abba belegondolsz, h most az átlag a 6600gt...merész feltételezés, hogy ezt olyan sokan fullban élvezhetik, max. jövő karácsonykor...
  • Malakai
    Mert ez egy Microsoft kampány a Vistához.. Pontosabban egy Microsoft kampány, hogy a PCt, mint játékplatformot támogassák, persze nem mellékesen a Vistát nélkülözhetetlenné kívánják tenni a nextnextgen játékok számára (Dx10)... ;)
  • DJviolin
    Ebből is látszik, hogy változik a világ. Ebből az kezd kitünni, hogy lassan kezdik a Windows-t a PC-vel azonosítani. :)
  • kirol
    Én nem így értettem. Eddig 2006-ig te Linuxot, vagy Mac-et használtál? Én nem. Hanem windows -t. Mégsem az volt eddig, hogy xy Windows verzió (pl. nem PS2), hanem xy PC verzió.
  • DJviolin
    Szerintem csak annyi a prózai ok, hogy a játékok 90%-a windowsra készül. És hogy miért? Mert egy mezei gémer, akinek fingja sincs a paranccsorhoz, az nem fog Linux-szal vesződni, és Mac-at meg nem vesz szinte senki. Meg alig lehet beszerezni itthon. Ha elmész egy számtech boltba, akkor 100%, hogy windowsos gépet kapsz, meg már az embereket gyerek koruk óta windowsra tanítják. Soroljam még? :)
  • kirol
    Amúgy miért van olyan reklám, hogy Games for Windows?
    Mit tud ez majd a játék alá tenni, amit az XP nem? Dx10-en kívül? Mert pl. egy videóösszeállításban (Alan Wake, Crysis, ...) is nem az van hogy PC -re, hanem Windowsra.
  • Vegas
    kerekTÉK
  • Evogordon
    Milyen ték? :S
  • NeoMaN
    TÉK!
    :D
  • kirol
    Akkor hazudott a PG-ban a srác!
  • Malakai
    Intel EE + Crossfire-t mondott HW fórumon Crytekes emba E3-ról.
  • kirol
    Most olvastam PG-ban, hogy egy bemutatón, mivel a játék lefagyott újra kellett indítani a gépet. Így lehetett látni, hogy 3,4 Ghz-s CPU, 2 Gb RAM és 512 VRam-os karin ment a játék szépen, szaggatás nélkül. Pedig ekkor még nem is volt optimalizálva. Mindez dx9-en, mert a 10-es még nem volt belerakva. Ha ez igaz, akkor az tényleg jó, mert nem kell Vista (ami már csak ezért is jó hír: "Per miatt késhet, vagy akár le is állhat a Windows Vista fejlesztése"), és erőmű sem a futtatáshoz.
  • Ability
    Nem hát, de most spam off ^-^
  • lac coo
    Nem az a lényeg.....
  • Ability
    ... csak így döntetlen lett :S
  • Ability
    Nem nyerték meg. :P
  • lac coo
    Persze, senki nem így szeretne meccset nyerni mint ahogy akkor nekik sikerült ! :)))

De legalább megtanultátok......

A meccsnek akkor van vége , ha vége van :)))))
  • CUCLI
    ebből is látszik ,h pár nagyképű cbs klán mekkora paraszt valójában xD