31662
CRYSIS
  • FOXX supreme
    de gyönyörű....Hát sok különbség nincs közte, egy két apróság, de alapjában....
  • kirol
    Hát igen!
    Csak nekem az nem tetszett a FC-ban, hogy egy idő után előkerültek a hülye szörnyek. A Crysis -ben is lesz? Én utálom ezt, kommandósok ellen sokkal jobb lenne.
  • lac coo
    De ha tennék rá "mélység élességet" photoshoppal ez a kép is lenne olyan szép :))))

• kirol
    Hát igen. Ebben semmi extra nincs. Ez ki is lóg a többi közül.
  • lac coo
    Kicsit javítva van PS-ben...
    Ez a kép már hihetőbb :))))

Az arc meg valami render , nincs is teste :))))) Vagy csak montázs....

Akárki akármit mond ezek a képek csak kicsit szebbek Far Cry-nál !
    Amit nem is csodálok mert az első infok alapján nincs olyan pc a világon ami bírná....Olyan játékot meg egyik kiadó sem adna ki ...

• kirol
    ha a két csávó nincs ott azt is hihetnénk, hogy fénykép.
  • kirol
    Azér ha egyszer ilyen fog figyelni a monitoromon, akkor az azt jelenti gazdag vagyok.
  • lac coo
    Na az újabb képek azért már kezdenek némiképp hihetően kinézni :))))

Nem ám fényképgrafika.....
    Némelyik akár FC is lehetne....
  • FOXX supreme
    tudom, holnap sztem megyek veszek 3-at.
  • Evogordon
    Nesztek ezt majd segít abban hogy ne akadjon a crysis :D
    4 magos intel
  • Evogordon
    De igazad van várjunk még vele :D
    Majd ha lessz normális kép csinálok egy flash-t.
  • FOXX supreme
    Azt mondtad nekem hogy mondjam azt hogy IGEN!!!!

Úgyhogy Igent mondok
  • Evogordon
    Jah csak az a baj hogy még nincs normális kép a játékról :) :D
  • CUCLI
    nemtom. nekem nem jön be :S olyan átlagos :D
  • Evogordon
    Csak hogy legyen egy alap banner. :)
  • Evogordon
    Csináltam a topiknak egy bannert.
    Felrakassam?
    kép
  • FOXX supreme
    persze, ez nagyon sok pénz, de kivitelezhető:)
  • lac coo
    Egy újra nem tellik , nem hogy kettőre :))))))
  • FOXX supreme
    De értsétek már meg, hogy nem muszály egy prociba gondolkozni..:)
  • lac coo
    Na meg amúgy sem kell mindenre dinamikus árnyék :)))
    Egy erdőben ki a fene veszi észre hogy milyen irányból jön is az az árnyék :))))
  • Evogordon
    Jah... Sok ilyen trükk van hogy nagy grafót kisebb gépekből is kibírnak hozni.
  • lac coo
    Video kari "csak" gyorsít ....
    Ha van mit :))))

Én is ismerek olyant akinekrF is megy max árnyékkal...Hozzá teszem : a kevéske objektumból alig használ egy -kettő dinamikus árnyékot...
    Kipróbálták , hogy mindenre raktak kb 1 fps-t nyomott egy 3000 AMD GF 6800 GT-vel....

És CRYSYS-ben 100-szor annyi objekt lesz :)))

De majd meglássuk !! :)))) Optimalizálni biztos tudják valamennyire...
  • Evogordon
    De nem a grafikus kártya számolja az árnyékokat? Vagyis az biztios hogy besegít. Egyébként nekem ment max grafón a B&W2 és volt már egy jó nagy településem :)
  • lac coo
    És milyen proci bírná ezt szerinted ? :)))) gondolom BW-ben is megakasztotta a gépet ha tíznél több objektumon volt rajta...Tapasztalatból mondom rF - nél mükszik a dolog csak épp a proci nem bírja: 80-ról leesik 10-re az fps...

Nem kötekedni akarok , csak érdemes ilyenekre is figyelni :)))))
    Persze ettől függetlenül nagyon kira játék lesz :))))
  • Evogordon
    Simán létezik az a gép ami már számolja ezeket...pl méár a Black & White 2-ben is volt ilyen dinamikus árnyék csak nem olyan szép minőségi :)
  • lac coo
    Szvsz ez inkább teljesítmény kérdése :)))

Gondold csak át : a sima shadowmap-nál pálya betöltésnél egyszer kiszámolja hová esnek az árnyékok , utána "csak" azt kell számolni ha valami mozgás van az árnyék alatt ...

dinamikusnál az összes(!) látható árnyékot képkockárol-képkockára ki kell, hogy számolja még ha látható változás nem is történik rajta....

Erre kiváncsi leszek :))))
  • CUCLI
    sokminden fögg attól ,h mennyire lesz optilmalizálva... :D
  • lac coo
    Hát nézd meg rFactort....

Tuti nincs ma a világon olyan PC ami bírná...

Vagy a mai játékpolitika szerint megint valami becsapás :)))))

Vagy nem is dinamikus árnyék lesz benne, a nap megy arrébb, árnyék marad ahol van :)))))
  • grebber
    Tuti megfogja jeleniteni hiszen nem csinálnák ha nem lenne hozzá gép.
    E3-ra remélem viszik!
  • FOXX supreme
    Veszek egy server alaplapot, (pl. supermicro) ami most is van, és belerakok 4 procit, sőt van 6-os, 8-as, 16-os is...és a procik lehetnek egyenként x2-es, 64 bites 4000-res is akár. de persze ez sok sok many.:)
  • lac coo
    Azért kajakra megnézem, hogy ennek a rengeteg sok objektumnak milyen proci számol dinamikus árnyékot ??? !!!

Valszeg nma még nem is létezik olyan PC-be építhatő proci ami bírná. Vagy sima shadowmap lesz , ami meg elég érdekes a dinamikus napszak váltás miatt.....

rFactor már dinamikus árnyékot használ , Crysys-hez képest elenyésző 3D objektummal , de ha felrakom maxra az árnyékot akkor a Prescott-.om kb . 5-t fps bír...... Mindezt úgy . hogy a kevéske objektum közül is csak ( épp a gépigény miatt) néhányra került csak árnyék.
    Volt aki belenyúlt a file-ba és mindennek adott árnyékot , gyakorlatilag 5 mp 1 képkocka :))))9

• FOXX supreme
    igen igen ez az!!! vannak még okos emberek!
  • Stalker
    =)
  • Evogordon
    Jól teszik
  • CUCLI
    CRYSIS: Csak PC-re

Sogun, 11:48 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (23 komment)

(PC Games) A Crytek csak PC-re fejleszti új játékát, a Crysis-t. "Túlságosan mélyre eresztettük gyökereinket a PC platformon" - sikoltotta Cevat Yerli cégelnök. "Koncentráció a lényeg. Két platformra nem lehet összpontosítani, az már megosztás és figyelem szétzilálódás lenne." "Egyetlen platformra akarjuk szuperül megcsinálni a játékot." A Crysis sikere után természetesen nem zárható ki a "NextGen" konzolokra váltás. Bejelentés.

• FOXX supreme
    hát igen..! valahol visszaüt a spórolás..:)
  • Evogordon
    De nem is támogatja a directX 10-es efektetek.
  • Inquisitor
    A DirectX10-hez nem kell Dx10 vas. Egy halom Dx7, DX8 kártyán mennek olyan játékok, amik csak DX9 alatt indulnak el.
  • kirol
    Ha nincs Vista, nincs directX10 ne mmegy a játék.
    Ha nincs dx10 kompatibilis vidkari akkor se fut ezekszerint?
  • Malakai
    Ki feszült itt? Egy fórumon nem hiszem, hogy felhúzzuk magunkat. :)

Én is ezt mondom, hogy szerintem meg addig a hivatalos dátumal kéne válaszolni vkinek, aki kérdez. :)