31662
CRYSIS
-
Én csak ránéztem a képekre, videókra, és abból gondoltam, mert számomra ez hihetetlen egyenlőre, hogy pc-n így nézzen ki valami. -
Ezt az X360 dolgot honnan a rákból vetted? :)
Egyenlőrre csak PC-re készül (később átirat lesz gondolom) és ez mind PC-s kép! -
hú, ezek az arcok brutálisak.
Ilyen lesz egy Xbox360-on játék közben?
Mert pc- nem valószínű egy darabig. -
Az ATI akkor adja ki a dx10-es kártyáját amikor a vista jön az nvidia pedig még ebben az évben. Különben leírás itt: http://www.sg.hu/cikkek/42436 -
CUCLI #166 szal a dx10es karik is várhatnak még egy sort... -
Az a kúrva microsoft, de utálom!!!!!!!!!! -
Az Electronic Arts nem rég jelentette be, hogy Crysis nevű FPS-ük késni fog és a tervezett karácsonyi megjelenés helyett csak 2007 elején kerülhet a boltokba. A csúszás oka a Windows Vista késése, ugyanis ez lesz az első olyan játék, ami DirectX 10-et használ és a Vista pedig az első olyan operációs rendszer, ami ezt támogatja is. -
Hááát..a képek nagyon jók , de látszik rajta , hogy az eddigi filmeken volt feljavítás bőven :)))
Ami nem baj mert legalább emberi gép is elviszi ... -
Lehet, hogy te pedig (már bocsánat a kifejezésért, hogy a te szavaiddal éljek) akkor fosnál be, ha meglátnád az általad említett játékokat egy korszerű configon. Erre, fel tudok hozni egy olyan esetet amit a haver mesélt és vele esett meg. Egy srácnak egyik kedvenc játéka volt az NFS Underground, de nem is ez a lényeg. A gyerek elég sokat tolta nem a legkorszerűbb configon. Egyszer lekeveredett srác a haverhoz, a haver, akinek elég jó gépe van, elindította sintén az NFSU-t. Ere srác megkérdezte, hogy ez milyen játék :) Szóval játszd te csak nyugottan majd ezt a játékot is a GF2-nél gyengébb kariddal, de majd ne sírj, hogy a játéknak közel nincs olyan grafikája mint ahogyan a képeken, vagy videókon láttad! Arról nem is beszélve, hogy sok, szintén a te szavaiddal, ilyen überturbó grafu játék el sem indul ilyen VGA-val. -
Szerintem ezek a modellek csak a Normal Mapek miatt készültek. Nem tartom valószínűnek, sőt majdnem kizártnak tartom, hogy ilyen poliginszámú modellek fogank rohangálni a pályákon. 10.000-es nagyságrendű poligonszámról van szó, és akkor ez még csak egy karakter feje, ehhez méh hozzájön a teste, no meg valószínűleg egy időben nem csak egy karakter lesz a pályán, és akkor még a pályák megjelenítéséről, texturákról és a DX efektekről még nem is esett szó. -
hát integr. videkariktól ne várj sokat (semmit) -
A videókártyám egy Integrált Intel'R Graphic Controller 857640.A windows 64Mb ot ír ki.A Bios 8MB ot ismer fel belőle.Tesztprogramok 2Mb ot írnak ki.Jó mi.De volt eset hogy 128MB osnak ismerte fel egy játék ezért indult el.Támogatja az OPEN GL-t de a T&L-t nem.Ezért indul el vele sok játék. -
jah... -
Engem itt már csak az foglalkoztat milyen grafikai különbségek lesznek szemmel láthatóan DX9 ,SM3.0 és DX10 SM4 es karik között! -
Ja, szép lesz! -
Húhhhaa. Először azt hittem hoggy fénykép
-
Inquisitor #154 Hardwireden kirakták csokorba és logó nélkül a képeket ...
Meg kint van a GDC video hanggal rendelkező változata :) -
Inquisitor #153 http://www.shacknews.com/screens.x/crysis/Crysis/1/thumbs/032806_crysis_5.jpg
Itt van egy kép, hogyan készülnek a fejek :) -
hopp, az arcok kissé brutálisak lesznek, de bízok az optimalizálásban. a maga idejében az FC is nagyot ütött és mennt az akkor gépeken reméljük ez most úgy lesz.
-
juuuuj, vadi új kééépek!!
többi kép >>> -
DJviolin #150 Sziasztok!
Én is a Doom 3-at Geforce 2 mx400 32mb-os grafkarin játszottam végig... :)
...5-6 fps-sel. :( -
Hát azt tudtuk eddig is hogy directX10-es lessz. Azt írták hogy ez lessz az első dx10-es game. -
Ez már directx 10-es engine lesz, volt egy korábbi videó,ahol ugyanezek az effektek(volumetrikus felhők,rombolható környezet,soft shadow, mozgásra érzékeny növényzet[elhajlik a levél ahogy megy a karakter]stb) -
utolsó off:
Külföldön ez megy: olcsó gagyi pc melóra . olcsó szuper konzol játékra :))))
on.: -
inkább ne menjünk bele a konzol vs PC vitába.
de igazad van, csak vannak akik nem csak játékra használják ám a PCt. aki csak játszik annak tényleg jobb és olcsóbb választás lehet a konzol (bár a játékok is ízlés dolga) -
Hát...Igaz az hogy több játékot adnak rá és olcsóbban, de hogy szebb is?? nem hinném...
-
CUCLI #144 :))) -
Én meg remélem , hogy eleve nem olyan "menthetelenül " adják ki a multis részét mint FC-ben :))))) -
Mutass egy 35-40 ezer forintos PC-t ami akár csak fele olyan játékot is elvisz mint pl. a PS2 :))))))
Én is PC-s vagyok, de ezt el kell ismerni :konzolokra soakkal olcsóbban sokkal jobb-szebb játékok készülnek:))))
XBox 360 és PS3 most hagyjuk inkább:)))) -
csak úgy szólok hogy az oblivion a 9600XT-n (és a többi az aláírásban látható gépalkatrészen) épp hogy megy. És ez a game majd eccer sokkal jobban fog kinézni, úgyhogy én nem bíznám el magam ezzel a karival.
De nyugi, ez még odébb van. -
nem korai még ez a topic kicsit? -
CUCLI #139 az egy dolog ,h elindul a játék. nade milyen grafikával? gef2 mxel 640*480ban minden low. egy x800as karival megmár meglehet kockáztatni az 1024 és medium beállításokal. nekem pl nem mind1 ,h néz ki a játék. főleg ennél a játéknál ahol a graf über brutál lesz... -
Gef2-nél gyengébb? S3 Trio? kétlem, hogy közepesen menntek volna, egy Gef3Ti200-al talán egy minimumot ki lehet hozni de az alatt, hát kissé hitetlen vagyok ezügyben.
persze alapja van amit mondasz, szóval egy közepes géppel is ki lehet hozni szép játékot, ha nem is high-on ennyi. nem kell midnig vásárolgatni össze-vissza. -
Gabe18 #137 Hát az érdekes lehet,mert haveromnál a Doom3 Gef 3 Ti200-on is csak minimum beálitásokon tudott játszható sebességet produkálni.(AMD1600+,és 512 mega ram mellett...) -
Nem tudom mit fostok ennyit.Egy GF2 nél nyengébb 32Mb os videókártyám van.A Far Cry,Doom3,Half Life2 meg ilyen überturbó grafu játékok közepes beállításokkal simán megy.Szóval egy radeon 9600 ossal szerintem simán menni fog a játék és nem kell itt össze fosni egyes embereknek magukat hogy JAJ ISTENEM ÚJ GÉPET KELL VENNEM.Ez az én véleményem. -
CUCLI #135 csak azt remélem hogyha multi része sikeres lesz akkor nem féléveket kell majd várni a pecsekre mint most farcryban... -
Hidd el jobb mint az Atari
-
Jah remélem nem az EA fogja optimalizálni :D mint pl a BF2-őt :D -
csak aza aggaszt, hogy az EA kezei közé került a cucc ;)
de bízok a srácokban -
Jah írták hogy nem kell majd félni akinek ilyen gyengébb gépe van--> 2000-res proci dx9-es vidi kártya az is tud majd vele játszani...