31662
CRYSIS
-
Dave9214 #690 asszem már készitik, román, enm ugy adták ki?
vki má pls cracket, nem indul el.... -
Magyarítás van már?
...és románítás? -
Dave9214 #688 valaki tudna adni cracket? -
Olvastam valahol hogy a gém még idén Q3-ban kijön.ihaz vagy ha nem akor mikor? -
a jobb wgérrel,aztán meg sszkrollojál,rá a csávó fejire,és bumm heccsát. -
Tök jó a demo , csak nem jövök rá hogy kell sniperral zoom-olni ?!
És néha nem pirosodik a célkereszt pedig eltalálom !!!
Valaki ötlet...?
-
-
DEMOOOO:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.Télleg? -
áhh kezdődik, már kezdődik:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
itt a demo. itt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
-
gyerek-gyerek... az tevagy... majd kinősz ebből lassan -
CUCLI #679 úristen. ésmégcsak kise jött a játék... uram irgalmazz milesz itt -
Dave9214 #678 gyerekek, demo: itt letölhetitek: DEMO (700MB) -
A DirectX 10 VGA kártyák jövő év elején, de legjobb esetbe is az év végén érkeznek, az Intel új processzorai pedig július 27-én jelennek meg.
Ha az alaplap DDR2 memóriát támogat akkor abba nem megy bele a DDR. -
FC óta ezt csinálom. Mert lehet hogy mondjuk 4x AA-val jobban megy egy játék mint 0-val(pedig a logika pont az ellenkezőjét diktálja
). egyedül csak a felbontást hagyom 1024x768-on.
Azt nem lehet tudni, hogy mikorra várhatóak az újgenerációs hardverelemek? (dx10-es kari, új procik, alaplapok... 2007-ben)mert ha megjelennek veszek "régebbi" gépet.
Még egy kérdés: A RAM-nál érvényes a lefele kompatibilitás szabálya? Tahát egy mostani alaplapba bele lehet tenni 2x512/400-as DDR-t? -
hát mindent maxon kell kiprobálni és szépen levenni a graft amig jó nem lesz. -
A Far Cry lett még érdekesen optimalizálva. Miután megvettem az új vasat felraktam hogy megnézzem hogy megy. Reflex szerűen mediumra állítottam. Elkezdek játszani és szaggat nem kicsit. Anyáztam egy sort. Elkezdtem levenni a beállításokat, de még mindig szaggat. Kb 3 órán keresztűl finomhangoltam de folyton csak szaggatott és egyre jobban. Tiszta ideg lettem mondom "k*rva anyád! Akkor very high, minden max! Ehhez szójjá!" (vagy ultra high?
). Erre röccenés mentesen futott. 5 percig nem tértem magamhoz hogy minimumon szaggat mint a veszedelem fullon meg egy röccenés sincs a legnagyobb csatában. Hát ennyit az FC optimalizálásáról. Ha van egy jó vasad akkor csak maxon érdemes játcani mert minimumon nem megy. Ha kijön a Crysis az tuti hogy én először maxra állítok mindent (csak a dx10-et nem).
-
Hát én kíváncsi leszek mikor lesz hozzá gépem... Nem azér, de a mostani gépemen sztem még az install se indulna el...
Elég harmat szegény... Doom meg source engine-es dolgok is már csak min graffal mennek, nomeg az FC is..
-
Amúgy meg szerintem kb ilyen lesz az ajánlott/minimum gép: 3Ghz-z proci minimum lesz a fizikai számítások miatt. meg az a 2 giga ram is reálisnak tűnik a nagyfelbontású textúrák megjelenítése végett. A VGA-meg majd meglássuk, de abbol is kelleni fog legalább 256 megás. És szerintem nVidia logós játék. A Vista meg csak a dx10 miatt lesz lényeges, de ha csak dx9-es VGA-d van akkor elég lesz az XP is. de az biztos hogy egy nVidia 7600/7800-is minimum kelleni fog. -
Azért igazán az orrunk alá tolhatnának egy minimum rendszerkövetelményt. Hogy ne hidegzuhanyként érjen mikor minimum system requirements:p4 3,4Ghz DC, or AMD xyz(nem értek az amd-khez), VGA GF7900GTX 256MB or better (ATI not supported
(paff))2Gb 533MHz Ram or more. És esetleg odabiggyesztik hogy Win Vista erősen ajánlott, vagy XP dx10-es kiegészítés (amit még nem csinált meg a Mikroszoft).
Szerintem káromkodnék egy nagyot aztán meg hagynám a fenébe, majd 4 év múlva talán lesz ilyen gépem. De reméljük hogy azért optimalizélik egy pöttyet hogy a mostani középkategórián fotkosson röccenésmentesen esetleg medium szinten dx9-en. -
4x4-es gép szerintem kibírná 3-4 évig vagy még tovább. Gondolj csak bele egy 3000-es dualos meg még 1. Ha van olyan progi ami ki is használja akkor az egy kicsit több számítás per másodperc mint egy átlag DC-s procinál. ha 4 VGA karit is kötünk egybe akkor az... iszonyat egy gép lenne. De ehhez már kell is minimum 4 giga ram hogy szinkonban legyen (meg hogy nézne ki 1 512/333-as rammal). És egy ilyen erőművel már nem 2 évente kellene lecserélni a berendezést hanem bírná 3-4-5 évig is. Akkorra meg kijönne a dx11 és egy új alaplap/processzor/vga típus aminek teljesen más a foglalata és vághatnád a kukába az egészet
-
Hát egy kicsit brutális lenne tényleg ha 4 magos proci kéne neki... :S -
Lószart kell neki ne dölj má be mindennek! -
Hat ha ez igy megy tovabb azzem nem fejlesztem tovabb a pcmet inakbb veszek majd egy ps3at az biztos kihuzza vagy 5-6 evig anlekul hogy le kene cserelni. -
Szerintem valami olyasmi hogy azt a 4 magos procit összelehet kötni majd a 4 magos nvidia kártyákkal és így nagyobb teljesítményt ad majd le. 1 gpu-hoz 1 cpu jár majd vagy valami ilyesmi. -
BTW Ageia Physx nem kell bele?
-
Megyek én is!
Durva cucc....Csak nem értem miről van benne szó.Milyen kari/proci/alaplap kell akkor bele például?
-
A crysisnak 4 magos processor kell majd hát beszarok!! -
Haljátok ezt olvassátok el!!!!
Ez nem egy új terepjáró neve, hanem az AMD által kitalált új megoldás fedőneve. Míg nemrégiben a pletykák az Ati-val hozták össze az AMD-t most bejelentették az új M2-es tokozású processzoruk tervezett high end alaplapját. A deszka attól lesz különleges, hogy két dual magos procit lesz képes magába fogadni, és az új generációs Nvidia Quad SLI (4 magos) VGA kártyáját is. A név így érthető, mivel 2x2 alaplapi mag az 4, így a VGA 4 magjával megvalósul PC-n is a 4x4-es megoldás (a magok tekintetében). Az emberben felmerülő kérdés természetes és érhető is, hogy miért is van erre a nem éppen olcsó megoldásra szükség? A válasz pedig egy szó: Crysis! -
FarCry sem a jól optimalizáltságáról volt híres ... 
Egyébként szerintem még messze vannak a végétől. Pályák, modellek stb még tuti nincs kész, mert akkor többet láthatnánk belőle. -
Nem hinném... -
Sztem meg már kész a gém régóta,csak néhány bugot reparálnak meg gondolom optimalizálják,mert amennyi videó kijött már belőle!Igaz mind u.a-on a mapon van.Akkor meg csinálják csak hajrá.Ha úgy optimalizálják mint a Prey-t akkor jó lesz. -
Ha az ATARI lenne a kiadó már tolnánk rég.
De hogy .. lol
-
na mos tha reálisságot veszük és nem DDR3 meg nem 4 magos proci hanem csak 2 meg DDR SIMA! akkor is a mostani csucsgép ezekkel kb. 5-6000 $... összeállitottam 1-1 AMD, nvidia, csucskonfigot Alienwarenal, meg Dellnél. Dellnél jobb mert jobb a kari + 4GB memot lehet belepakolni nem csak 2-t, de kötelező mellé monitor + 1-2t cucc de igy iy olcsobb 1000$-ral. na ezek kb. 1,2millában kerülnek. szal még ha 0,5 millát kéne rákölteni! amugymeg ugyis jön ki majd DX10es kariból középkategóriás ami mai szemmel felsőkategóriás + ha Far Cry felleing lesz... azt én idén jáccottam először. és egy mai közepes configon már maxbeállitások mellett elfut simán. tehát aki türelmes az jót fog szórakozni és pénzét sem fogja szórni. videókat tekintve: mapok nemtom hogyállnak. 1-2 bugfix még kell. de szerintem 2007 elején már kiadható lenne. de lehet hogy fognak várni hogy lemenjenek a hardver árak és akkor adják majd ki. hogy egy akkori átlag, esetleg felsőközép kategóriás gépen Mediumon fusson majd. -
sguser #656 de az ien extrák hogy kidől a fa meg elhajlik ez csak a dx10-be van? -
sguser #655 

-
Nem. Mert Mediumon fog menni DX9-re állítva. De ha többet vársz el akkor vegyél egy 180k-s videókarit aztán még 1-et és rakd össze őket. Ja és persze vegyél egy 4 magos intelt ha megjelenik, és hozzá egy alaplapot. Még veszel 3 giga DDR3-as ramot is. és mivel erre kell hűtést ezért egy olyan házat, hozzá hűtőket, akkor már a procit is hűtöd valami jóval, és mivel van egy atom géped hogy néz ki egy 17"-os CRT moncsin, ezért veszel egy 23"-os Plazmamonitort és egy komplett gémstation szettet hozzá amin 3d-be jelenik meg a téma. És akkor egy 15k-s játék miadt költöttél el félmillát, mert nem volt elég mediumon a graf
-
tudod mit? ez ki fog derülni :D -
sguser #652 vajon menni fog még a crysis 6600GT-n 1024*768-ba minimumon? -
Még simán javíthatják... Nameg modderek is javíthatnak, mert ez csak animáció....