31662
CRYSIS
  • FOXX supreme
    jah:D
  • armageddon666
    azért jókat röhögök mikor mondják hoyg mi vagyunk az ELVAKULT pcsek... mert ők nem azok... nem elvakultak konzol téren... csak mindig a PCt fikázzák..... de ugye ettől nem elvakultak meg érvelnek hogy azért jobb a konzol mert a PC szar
  • FOXX supreme
    te észnél vagy de msot komolyan????

Nagyságrendekkel gyorsabb a legújjab sli-től is???

ajánlom egyszer próbálj ki egy 4 kártyás kvatrót, 7950 Gt2-sek ből összeállítva én nézz...nagyot nézz
  • Magiszter

Grat ezért a terjedelmes HSZ-ért. És minden elismerésem a megfontolt logikus mondatszerkesztésért és a nyelvtanilag teljesen korrekt helyes szerkezetért. Továbba gratulálok a témában tanusított mérhetetlen technikai ismereteidért. Valamint azért a tudásodért is hogy minden második, ha nem minden szóba be leutsz kötni. Én részemről nem kívánok vitatkozni mert ez a vita már a legelején (értsd 30 oldallal ezelőtt is) értelmetlen volt. A Konzol célhardver a PC meg úgyszíntén, csupán a célok nem ugyanazok. Éppen ezért mindkettőnek vannak gyengéi és vannak erősségei ezt el kell ismerni. És ennyi. A Crysisről meg csupán annyi hogy a platformot a PC-nek jelölték meg. De mivel még erre sem jelnt meg értelmetlen arról vitatkozni hogy konzolra is meg fog e jelenni vagy sem. Nekem elegem van ennek magyarázásából, pedig én csak azt viszhangoztam amit a készítők is mondtak. Kész vége. Nem kívánok többet megnyílvánúlni a PC vs. Konzol, valamint a Crysis PS/XBOX Editon-ról sem.
    A Béke kisérjen utadon! És mindenkit aki tovább kíván vitatkozni a témában!
  • PyRex
    Hát szerinted mik? X360-ban egy módosított ATI gpu van, PS3-ban pedig nVidia - bár az jobban egyedi lesz, mégis mindent meg lehet majd csinálni rajta, mint egy PC-s gpu-n. Sőt még többet is.

Amúgy Magiszternek igaza van: nem Crysis lesz PS3-on, hanem Crysis + kiegészítve egy rakat dologgal, felturbózott grafikával, stb :))))))))
  • berlinboy6329
    Látom nem érted.Arra gondoltam,hogy nem R600-as meg tökömtudja milyen katergóriájú karik lesznek benne.
  • PyRex
    1. Hogy ki hány éves módjára viselkedik, abba szerintem most inkább ne mennjünk bele...

2. "Gyengébbek kedvéért az is mondhatnám hogy egy PC-s Techdemó, a PC grafikus erejének bemutatására."

Őőőő. Hát részben. Csak azt felejted el, hogy már az X360 is NAGYSÁGRENDEKKEL GYORSABB, mint a ma kapható leggyorsabb SLI-s megoldás - köszönhetően a fix hardvernek. A PS3 meg az X360-at is megeszi röhögve reggelire, szóval ha PC-n így néz ki a Crysis, akkor az új konzolokon még szebb is lehet.

3. "nem elképzelhetetlen hogy a játék motorját megvásárolva valki"

Fogd már föl, hogy a Crytek - egyelőre nem nyilvánosan - tervezi különböző platformokra a mgejelenést. Nem egyszer hangoztatták, hogy az engine NEM (csak) PC-s platformra íródott.

4. "a Far Cry esetében sem a Far Cry jelent meg Konzolra hanem az Instincts, meg a Predator, meg a frnac tudja"

Ja ok, akkor majd ha PS3-ra jön a Crysis Mittudoménmi, ami egyébként sokkal szebb és hangulatosabb lesz mint PC-s változat (mint ahogy az X360-as Predator is alázza grafikában és hangulatban is a PC-s Far Cry-t), de te mondogasd csak magadnak, hogy "jajj, az nem ugyanaz a játék, mert kibővítették még egy rakat dologgal plusz még szebb is lett".. Te jó ég, hogy lehet valaki ilyen "okos"...

5. "Nem éri meg a fáradtságot, hogy hülyékkel veszekedjek azon hogy mit is mondtam valójában. Annyi értelme van mintha egy halat kezdenék replűni tanítani."

A személyeskedést tartsd meg magadnak szerintem, a másik dolog meg, hogy én nem azon veszekedtem, hogy mit mondtál és mit nem, csupán én szerintem lesz konzolra is Crysis - természetesen jóval a PC-s megjelenés után. Ja és a repülni az rövid ü...
  • CUCLI
    25-30 elhiheted. és abban is biztos lehetsz ,h jönni fog majd x360ra meg ps3ra is.
  • Magiszter
    DX? Ott még nem tart
    Nem izgat mi hajtja. Egy rakás drót meg áramkör oszt kész. A lelki világa nem érdekel
  • Magiszter
    Az adatlapodon az életkorod 25-30-ig van. a Hsz-ed alapján én 15-17-re tippeltem. Végigolvastál mindent? Vagy csak röktön nekiugrasz az embernek mert hú de kemény csávó vagyok ha most jól odamondom megint 800adiknak hogy lesz Crysis PC-re. És a Crysis nem FarCry kettő. Gyengébbek kedvéért az is mondhatnám hogy egy PC-s Techdemó, a PC grafikus erejének bemutatására.
    Amúgy meg azt mondtam hogy a Crysis nem lesz Konzolra, de nem elképzelhetetlen hogy a játék motorját megvásárolva valki csinál egy hozzá hasonló játékot. a Far Cry esetében sem a Far Cry jelent meg Konzolra hanem az Instincts, meg a Predator, meg a frnac tudja. Szóval legközelebb olvass szépen tovább.
    Az biztos hogy én ilyeneknek már nem fogok válaszolni. Nem éri meg a fáradtságot, hogy hülyékkel veszekedjek azon hogy mit is mondtam valójában. Annyi értelme van mintha egy halat kezdenék replűni tanítani.

• Istencsászár
    Látod miket tud meg az ember :DDDDDDDDDDD
  • Vegas
    igen dx10.. beta szar lesz meg csak...
  • lac coo
    Mééé PS3 szaros DX-el fog menni ?
  • berlinboy6329
    Csakhát ez DX10-es gém lesz,a PS3 meg nem.
  • FOXX supreme
    remélem ennél nem megy el az eszük:)
  • PyRex
    "Miért van az hogy a játék CSAK PC felirattal van ellátva és egyesek megkérdezik hogy "nemtudjátok ps3-an olyan lesz a grafika mint pc-n?". Nem, nem lesz olyan mivel nem lesz CRYSIS sem PS2, sem PS3, sem PS4... sem XBOX, sem XBOX360 sem XBOX982... szóval CSAK PC-n lesz elérhető. CSAK PC!!! a GYIK alá ezt is oda kellene tenni nagy piros betűkkel.
    Most jöttök azzal hogy tutira lesz PS-XBOX anyámkínjára is mert az mekkora bevétel. CRYSIS nem lesz rá, maximum CRYENGINE2-es játékok. MIvel a Crytek is azt mondta hogy ezzel a játékkal a PC-ben rejlő lehetőségeket akarja megmutatni, hogy még mindig szebb grafikát tud produkálni mint a KONZOL ezért nem adják ki konzolra, hiába is reménykednek a konzolosok.
    Vita lezárva."

Lúzerkém, a Far Cry-nál is mindenki ezt mondta, aztán most már 3 féle változat is van belőle XBOX(ok)RA, na ennyit rólad...
  • Inquisitor
    Lehet, csak szaksajtó létére túl sok ilyen "elcsúszás" van benne, ami azért is kínos, mert az angol és német verzióban meg nem. Enyhén Fix.Tv szinvonal. A legnagyobb ökörségek mondjuk a HW tanácsadó részben, meg a konfig ajánlóban szokott lenni.
  • Magiszter
    én teázom
    nálunk van kávé dögivel ugorj át és adok szívesen

Amúgy meg nem tök mind1 hogy milyen néven közli le ez meg az? A Blikk meg a Kiskegyed is ír marhaságokat nem is olvasom, de aki igen az meg nem hisz nekem mikor azt mondom hogy a "Blikk tudományos szakfolyóiratban leközölt tényszerű információk valóságban betöltött értékük megközelíti a zérust." De csak nevetnek. Ezért mondom hogy aki nem szereti a kacsamagazinokat azok ne olvassák, és ha valaki tényszerűnek tekinti az ezen újságok által leközölt cikkeket akkor azokkal meg nem kell foglakozni.
    Hogy őszinte legyek én csak az internetes újságokat olvasom. Ebből is 3-at (nincs reklám) és ha találok egy cikket amiben mindhárom újság megközelítőleg ugyanazt írja és nem a másik újságra hivatkozva akkor elhiszem. Arról hogy a Crysis meg a Far Cry 2, csak annyit hogy mikor először láttam egy képet a dzsángőlről akkor én is azt mondtam hogy "Azta ez meg mi? Fár Kráj kettő? Jah nem Crizis... aha éttem Krájzisz... találó"
    Szóval vannak ilyen bakölvések. bár egy újságtól...nó komment.
  • Inquisitor
    Értem én, de összes többi újság képes volt úgy lekommunikálni, hogy ráírták a borítűra: Crysis - A FarCry készítőitől ... csak ők nem?
  • Inquisitor
    Nekem még három és fél, és elfogyott a kávé is.
  • Magiszter
    bocsi csak már fáradt vagyok és még van hátra fél óra a melóból.
  • Magiszter
    Far Cry2?! Én eddig azt hittem hogy ez a Wolfeinstein 4D 2006 Ultra Edition lesz! Most hatalmasat csalódtam

Amúgy nem tetszik a Krájzisz mert nincs benne időlassítás, varázslat, kard, és szájbepánk zene (bármi legyen is az) ÉS mint megtanultuk e nélkűl nincs FPS

• Kandurex
    Viszont a Far Cry név mindenhol ismert, még az off line userek számára is, és elsősorban az újság rájuk épít.
  • Inquisitor
    Biztos, ami biztos rákérdeztem a Gamstar oldalán, hogy ők honnan veszik a 2007-es megjelenést. Egy olyan újságban, ami félméteres betükkel hírdeti a boríton, hogy Far Cry2, amikor elött 3 hónappal biztosra tudni lehetett a Crysis címet, akinek meg volt elég gógyíja vagy összekötetése az meg már 2006 decemberében tudhatta (ráadásul elötte hónapokkal már volt ról szó, hogy van egy Crysis nevú project a Cyteknél!), szóval ilyen újságban mint információforrás nem sok bizodalmam van.
  • FOXX supreme
    ahh már én se várom a crysist se:D
  • berlinboy6329
    Nekem csak az a rengeteg blur nem tetszik a pityun.
  • CUCLI
    Portal tényleg baromi durva game lesz. krízis után a 2. játék amit legjobban várok.
  • Magiszter
    Én egyedűl most a Portal az amire azt mondom hogy "gimi ide de azonnal". De hát az is év vége mire kijön....

.....Nah már nem is várom :D
    Ennyit erről
  • FOXX supreme
    sajna:(
  • Magiszter
    Hazucc! Látom a szemeden

Amúgy én már azon se lepődnék meg ha holnap vagy ha 3 év múlva jönne ki. Kijön amikor kijön. ennyi.
  • Ability
    Na látod, ezt mindig elfelejtem, de most végre pótoltam. :)
  • Inquisitor
    Megnéztem a GYIK-et és még mindíg fentartom, hogy hivatalos megjelenések a neten 2006 Q4, 2006 november, amiket találok. A kavarást pár újságíró csinálta a 2007 elejével. A készítők meg eddig mindíg azt mondták, hogy nem tudnak összefüggésről a játék és a Vista megjelenésével kapcsolatban. Egy párhetes DX10 interjúban meg a CryTek fejes azt mondta, hogy minden DX10 cucc benne lesz a játékban, ami elöbb jön mint a Vista, max. lesz hozzá "Performance patch" ...
  • Ability
    NEM, volt benne egy hiba, de javítottam. :)))
  • Magiszter
    Tökkkkéletes!!!!
  • Ability
    ** GYIK frissítve ** :)
  • Magiszter
    egy dszungeldemonstráció meg egy dzsungeldemonstráció nagy fagyigéppel fűszerezve.
  • grebber
    2 db volt!
  • Evogordon
    2
  • Inquisitor
    Videok? Több is van?
  • Magiszter
    lemaradt a smile rengeteg