31662
CRYSIS
  • berlinboy6329
    Faszikám lába eltűnt.Hova lett?És mi az ott helyette?Hát PS. :/ Clone stamp méghozzá.
  • jaws30
    Crysis oldalon ,hogyan kell letölteni a File Type:MPEG videokat!!!
  • Evogordon
    A gametrailers.com-on megint van egy új videó.
  • Serpa
    vmelyik tavalyi E3as vidben elmondják a nanosuit jellemzőit.
    úgy emléxem, h 4féle "képessége" lesz a rucinak.
  • Malakai
    Multi videókon eddig csak speed, meg strength boostot láttunk, persze ez nem zárja ki, hogy más is lesz. :)
  • berlinboy6329
    Neeeem pattognak azok.Ha jól emléxem,mondták,hogy tesznek ellene vmit.
  • lee56
    Tetszik ez a nanosuit dolog, csak félek multiba mindenki pattog majd jobbra balra speed maxon, és minden irányból kapod majd a lövéseket, bunnyeffekt rulez :D
  • Evogordon
    Hát na mit tudsz velük csinálni? :D:D

Akkor a dx7-et updatelem fel XD

:)
  • dr Kotász
    Hmm... te legalább kérezni tudsz
  • Ability
    FarCry topicban meg olyat kérdez egy gyerek, hogy angol FarCry-ra rámegy-e az az új mod. Hát nem basszus, olyan jól megy a magyar piac, hogy csak a magyar verzióra megy fel. Komolyan, nem kell érteni hozzá, csak gondolkozni. Van olyan is, hogy már a kérdést sem értem. Van, aki a training pályán akar lelőni egy embert, majd beállítja, hogy játékhiba miatt nem lehet. Komolyan kezdek félni, egyre többen vannak. Még írni se tudnak, nemhogy kérezni. :D

ui.: geforce 2 szerintem DX7-es. :)
  • buldozer99
    Tényleg egyre gyorsabban önnek a videok:D
    Jöhetne már valami demo is
  • Evogordon
    két új videó!!!
    LINK
  • Evogordon
    Ja én is veszek egy dx8-at geforce 2.őt és majd rárakom a dx10
  • Vegas
    istenem
  • dante3
    Nanoruha van rajt és ettől vannak különleges képességei!
  • Crazy Mate
    Abban az új gameplay videóban rohadt nagyot tudott ugrani meg gyorsan futni,ez valami szuperkatona?
  • Crazy Mate
    Az nvidia 7800GTX-re is lehet Directx 10-t rakni,nem csak az nextgen videókártyákra?Ja és csak fps nézet lesz benne?
  • dante3

Kicsit színesítem az topicot!
  • berlinboy6329
    Na ja,megspórolod a bontás költségeit.
  • CUCLI
    "A nanosuitosúgybeverekazellennekhogy átütiaházoldalát kép a beszteszt!"
    az tényleg igencsak beszteszt kép. már látom magamelött ,h kínai katonákkal bontom majd a rozoga faviskókat
  • berlinboy6329
    3 kép a Crysisból a HW-n(A nanosuitosúgybeverekazellennekhogy átütiaházoldalát kép a beszteszt!)

Itt is van ni.

Itt meg 4K X 3K-s méretben.
  • SZilaJMaGGoT
    Egy felturbózott id motorral biztos nem ütne... :D
  • Kandurex
    Végül is egynek elmegy, mint story.
  • grebber
    "Történetünk a nem túl távoli jövőben játszódik, mikor is kiéleződik az ellentét a kommunista rezsim Észak-Koreája, és a kapitalizmus és szabadság öntitulált védőszentje, (nem, nem Geroge Bush, de langyos!) az USA között. A dolgot még tetézi, hogy a diktatórikus atomhatalom területére egy furcsa aszteroida csapódik. A dolog eleinte csak a tudósok fantáziáját izgatja, ám amikor bejelentik, hogy egy különös dolog lapul a szikladarab belsejében, a katonai vezetők is felkapják a fejüket, és egy egész sereggel védelmi vonalat húznak a szigetek köré. Ez persze nem tetszik az amcsiknak, akik a helyszínre küldik speciális alakulatukat, hogy szaglássza ki, mi is folyik a messzi északon.Főszereplőnk, a néma és arctalan Jake Dunn maroknyi hű emberével nekivág a dzsungelnek, hogy kifüstöljön onnét minden csúnya észak-koreait, akit csak fellel, és hogy hamarosan rájöjjön, a meteorban nem igazán barátságos szándékú valakik csak a megfelelő alkalomra várnak…"
  • Evogordon
    Én úgy tudtam hogy először mindenki mindenki ellen lesz aztán összefognak és szétlövik az alienek seggét
  • Scottt
    Ácsi asszem vmit vhol elirtak: mert a faq az azt irja h korea meg az usa eggyütt harcol az ufók ellen akkor az 1ik screenen miért az van h a koreai autóból koreiak lőnek a fekete cuccos manusra aki sztem mi lesznük
  • PyRex
    elvileg állandóan.
  • grebber
    Na lejött az egyik új videó fasza nagyon.

Tetszett amikor a kis benzineskannát meglövi a kocsin elkezd kifolyni a benzin ahogy folyik ugy egyből elkezd égni majd robban kurvajó.

• armageddon666
    A dzsungel a leg interaktívabb terület a növényzet miatt szerintem szal ha villogni akarnak akkor csinálnak még ilyen dzsungeleseket.
  • Evogordon
    Nagyon szép
  • berlinboy6329
    Hát nem teljesen fotó.Az leet volna de aztán elvetették ezt az 5letet a fejlesztők.Talán a köv motor majd olyan lesz.Azon gondolkoztam,h ez után a gém után el kellene rugaszkodni a dzsungeltől,és vmi mást csinálni,megmutatni h ott is tudnakalkotni Crytekék.

Kijött 2 videó az incrysison a tegnapi CES-ről,csak kib... lassan jön nekem.
  • strebacom
    Ez a kép nagyon szép olyan mint egy FOTÓ:

• Djemba
    nyáron remélem már tolhatom
  • grebber
    Most azt nemvágom hogy az egyik képen a háztetőn az a fasza ruci mindig rajtunklesz vagy csak néha vagy hogylesz?
  • PyRex
    HAha ez nagyon jó vicc, de ha nem tudnád, az eredet ivicc pontosan fordítva szólt, ráadásul még a pentium 1-es időkből származott, amikor is az intel egyes pentium procikba hibás volt az fpu. amd-nél ilyen nem volt...
  • Bence94
    helo vannak új képek és elég ütősek katt
  • red bull
    Lol :D de nem fog :D LOLOLOLOL
  • Scottt
    Yaj ha ez menne a gépemen :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • lee56
    "Egyébként ez 2 éves szervíz tapasztalat."

De biztos nem a legutóbbi 2 évé... (legalábbis az AMD-s része)

MSI nekem sem szimpi, és a KN9 SLI lapjuk hiresen rosz is, bár még sose volt semmilyen MSI-m.

MAXTOR-ban is egyetértünk (de ez is jobban érvényes a múltra, jópár éve voltak hires gondok a maxtor vinyókkal), és a maxtor sem rosz minden esetben, a 200G-s diamond max 10esm kiválóan müködik, igaz mondjuk már nem vennék maxtort legközelebb, mivel seagate megvette és most már az alsó-közép kategóriás vinyókat adják ki maxtor néven elvileg.

CODEGEN vegyes mivel a régi gépemben még mindig müködik, de azért rizikós lehet (nem vennék uj gépbe már), igaz eddig 2 codegen tápom is volt hosszu ideig, és szerencsémre egyikkel sem volt gond.

SMC meg no comment :)
  • lee56
    Aranyos, akkor mondok én is egyet, még a Pentium 4-es időkből

Intel Inside - Idiot Outside

ikszDé :)