31662
CRYSIS
-
Ezt már sokan elmondták, hogy a dx10-nek nem az effectekben van a lényege... -
Na ezaz... -
Max nevet változtatnak.. Végülis ennek már más nevet akartak de végül is maradt a jól megszokott directX név. -
Mért, akkor mi lenne utánna, ha az lenne az utolsó? -
Nem azt mondták,hogy a 10. lesz az utolsó? -
Én dx progiról beszéltem nem VGA-ról. -
Mire kijön már lesz bőven DX10-es videokártya választák A-tól Z-ig. -
Vegas #2567 akkor lesz jo a dx10 mikor tervbe vala véve a dx11 .-. -
Tudom hogy nem full dx10, de valami csak lesz benne. Ahhoz meg nem árt a dx10. -
DX10 csak egy extra.
Még rengeteg idő kell míg olyan game jön ki ami only DX10! -
És még a zajánlott gépnél is azt írják, hogy Dx9, meg XP.
DX10 meg sehol. :) -
meg egyáltalán minek? -
Egy szó nem volt arról hogy lesz TPS nézet benne! -
szerintem nem lesz bennne vagyis 100% de attol még lehet . meg nem is mondták semmilyen riportban. -
Crazy Mate #2560 Egyébként ki honnan tudja hogy lesz-e benne tps mod?Ez már biztos? -
Crazy Mate #2559 Értem,tehát akkor futni is fog,tps is lesz benne,király.Ja és én csak azért szeretem ha van tps,mert szeretem látni játék közben a karakterem,az meg más kérdés hogy így nehezebb,de nem baj. -
Majd ha hazaértem, akkor nekiesek, s frissítek rajta kicsit, mert már tényleg több pontban is vannak régi/nem hiteles adatok.
Addig is örülnék, ha kicsit törnétek a fejeteket, és adnátok valami ötletet, hogy mivel lehetne még kiegészíteni, mert hát meg kell vallani elég vérszegény lett. Csak kérdés kell, válasznak utána tudok nézni. :)
ÉS AMI MÉG IDE VÁG: biztos észrevettétek már, hogy a FAQ-ban felül a banner mindig más. Egy egyszerű kis scripttel van megoldva, hogy véletlenszerűen illesszen be a bannerképek közül egyet. A gond ott kezdődik, hogy ezek a képek már elég régiek, s nem is a legjobbak. Igazából még anno a bannerpályázatra leadott képek közül szedtem ki párat (ami alkalmas volt), s nyomtam rá egy igénytelen átmenetet. :)
Szóval, akinek van kedve/ideje megdobhatna pár képpel, amit be tudnánk tenni... -
A FAQ-ot nem frissítik.. Már azóta lejjebb vitték a gépigényt.
Itt nézd meg-->gépigény -
Én nem értem márt jó egy fps játékban a third person...végülis verekedni meg kungfuzni nem nagyon kell benne... :/ -
Crazy Mate #2555 F.A.Q.-ban ez van:
Ajánlott konfiguráció:
Nvidia Geforce 7800 GTX -
Hát mivel az ajánlott gépigényhez pont egy 7600gt-t írtak lehet hogy elbírja... -
Crazy Mate #2553 Az király hogy lesz külső nézet is,már csak az a kérdés bírja-e a 7600GTi-m amit tegnap vettem. -
Miért van erről a pályáról annyi videó? ez valami teszt pálya vagy mi? -
tmisi #2551 Jobb az FPS nézet, jobban bele tudod magad élni a szituba. :) -
Inquisitor #2550 Milyen legyen egy FPS-ben? TPS, hogy mire rájössz mi merre 6x lelőjjenek? :)
Amúgy biztos lehet külső nézet is, mert elég sok screenshoton van. -
Crazy Mate #2549 Csak fps nézet lesz majd benne? -
CUCLI #2548 ez annyira gáz. két egyforma fűszál. ígymás nemis kell a játék :@ -
ent #2547 De ha jobban megnézitek két egyforma pálma is helyet kapott!:D Ilyen szart:D:D (leghátul és a viskó feletti)... Ismeritek, szinte már közhely: Az élet kurva szar játék, de a grafikája minden lehajaz. Vagy nem is így van? -
lee56 #2546 Hőkövető rakétát még nem találták fel, de nanosuit már van :)) -
Engem inkább arra emlékeztet, hogy kiszedtek onnan egy logót, feliratot, volt már ilyen fű ismétlődés jobb alsó sarokban máskor is. -
Hát az a csávó is úgy ki van dolgozva grafikailag, hogy még. -
azért túlzásokba ne essünk. tény ,h szép , de nem 1 fénykép... -
Azért attól még messze van. :) -
Videón is ilyen szép... Nézd meg újból :D -
Meg kit érdekel, hogy vab 2 egyforma fűszál.
Szerintem ez az egész kép hihetetlen, hogy így néz ki. Ez PS-os vagy nem tudom, de videón sincs ilyen szép. Ez olyan mint egy fénykép. -
Miért nem látjuk magunkat? A Far Cry-ban is lehetett nézetet váltani. -
Nem semmi... -
Nem azóta van újjabb csak lessed a gametrailers-t :) -
Hát az a kép bevan vágva azért mert magunkat ugyebár nem látjuk és nem bírták jobban megcsinálni.. -
lee56 #2535 Az a #4-dik cry video ami kb 7másodperces? :)