31662
CRYSIS
  • lee56
    Pedig a winfosban a 2 magot külön mutatja, mondjuk az lehet, hogy ilyen gamék mint a cod2 nem használják rendesen a 2-t, sőt biztos.
  • buldozer99
    jaja én is azt figyeltem...
  • Magnum PI
    Miért mozog olyan gyorsan a gyerek keze a videón? Mintha fel lene gyorsítva
  • Vegas
    jujj plazmatv-n fogom nyomni (Y)
  • Vegas
    max full után..
  • dante3
    Hát igen,de egyre sűrűbben jönnek a videók,remélem hamarosan legalább egy demót is kapunk!
  • buldozer99
    Király...csak rövid,lehetne hosszabb:D
  • Tigristank
    Nem semmi. Kár, hogy ilyen rövid. :(
  • dante3
    Új 3mb-os kis videó
  • buldozer99
    xD
  • Magnum PI
    Nem olvastam el minden hozzászólást ezért nem tudom hogy válaszoltak-e már erre.

Nos azért nem érte le egyik játék sem a 100%os procihasználatot mert csak az egyik magot használják, ezért a windows a processes-nél csak max 50%ot fog írni. Próbáld meg a Gothic 3-at, asszem az már multicore-os, ahogy a crysis is az lesz.
  • FOXX supreme
    Intel és AMD beszélget
    Intel :Mennyi 1+1?
    Amd azonnal mondja a választ
    AMD :3
    Intel: Hát sajnálom de ez rossz válasz.
    AMD: De gyors volt!

:XD
  • grebber
    Magyarítani remélem azért lehet majd :D
  • CUCLI
    nem.
  • Evogordon
    Hát nemhiszem :D Jó lenne azlért :)
  • Senkkik
    és mivan a 4 magos amd-vel?
  • gery36
    Legalább magyarul jelenik meg, mert az EA fogja kiadni:P
  • Caponee
    Az MSI lapodba meghúztad az AMD-t?
  • buldozer99
    nekem is mindenki az mondja hogy cseréljem le,mert hogy jön a 4 magos intel azt amd-nek vége... még várok:D
  • CUCLI
    amd azjó
    msi lapom is volt. azis jó
    maxtor kuka
    kodegány kuka
    smc azmeg vegyes :o)
  • Caponee
    Ezt meg mindenkinek.Kizárólag magán vélemény.Amit nem szabad venni: AMD,MSI,Maxtor,Codegen,SMC.A proci az csak nézőpont kérdése.Egy biztos nagy tuningot ne várjon senki tölle.tisztelet persze a kivételnek.Egyébként ez 2 éves szervíz tapasztalat.
  • Caponee
    Szerintem meg cseréld le azt a szart.:)Most még jó áron ki tudsz szálni az AMD-ből lehet hogy egy két hónap és szart se fog érni.szerintem :P
  • buldozer99
    azt lenne jó megtudnom hogy minek a procinak van itt vége vagy a lap nem birja már,mert felrakom 1,35V-ra és akkor sem megy 2400mhz nél tovább
  • Evogordon
    Én egyenlőre veszek egy amd x2 4400+-ot mert most nincs pénzem alaplap és memória cserére és ez is bőven elég lessz a crysis-hoz.
  • buldozer99
    jó igazad van... elég midenre
    ram kéne alá..:D azt mindenképpen akarok,csak nem tudom még 1 ilyent vagy 800mhz?mármint 2*512/800
  • lee56
    Még ha valaki régi rencerét cserélné le core2-ra az még érthető, de egy viszonylag uj jó amd-s procit mi értelme cserélni, ráadásul alaplpostul + talán még memóriástul is?
  • lee56
    Bocsi akkor az anyuci apuci, meg a majdnem le-hülyézésre.

Azért igy is szép tuningot csináltál pedig, mire nem elég neked ez, most komolyan?

Térjünk vissza a crysishez, végülis nem proci totyik. :)
  • buldozer99
    nem csak játszok hanem konvertálok,vágok stb...
    igaz még várok vele mert akkor ramot is kell vennem.
    és nem (anyuci/apuci pénze)
    igazabol az idegesít ebben a CPU-ban hogy 240-es fsb felett kihasal:S,holott 280 fsb-t is menni kéne neki
    nah de térjünk vissza crysis-hez
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem ha most lenne 2 magos amd-m nem cserélném le, de mivel hogy csak február-március körül veszek új pc-t, ezért megnézem az ár/érték arányt... Aki azt mondja, hogy a c2d jobb, azok se azt mondták, hogy akkor most mindenki cserélje le az amd-jét...
  • lee56
    Már ne haragudj, de te vagy a legjobb példa most erre a hülyeségre, hacsak nem fogsz majd éjjelnappal vidot konvertálni meg tömöritgetni, rohadtul nem fogsz majd különbséget látni core2 és a64 x2 közt... , de tudodmit, a te pénzed bánja (esetleg anyuci/apuci pénze inkább), ha neked core2 kell, vegyél azt...
  • Sland
    Nem csak ő, én is ;)
  • buldozer99
    nem azért igazábol nem jön be az AMD:S:S
    meg csak 2,4ghz megy hát huzon a ....
  • tmisi
    Ne mondd má, hogy az X2-esed lecseréled E6300-ra, mert Vegas azt mondta, hogy jobb...
  • lee56
    Te nem érted, épp azt írtam, hogy még mindig olcsóbban jösz ki ha amd-t veszel, és az a szar 3800 is bőven elég, sőt sok is lesz még pár évig, de ha elvakult intel párti vagy, vagy megrögzött csakisalegjobbatveszem idiota, akkor sose fogod megérteni, erről ennyit, én befejeztem...
  • buldozer99
    pontosan...
    én is most tervezek e6300
  • Vegas
    nem érted... itt nem csak a gyorsaságról van szó, hanem az árról is..
  • Vegas
    mondta valaki?
    csak azt irtam h elveri az e6300 és ha már vennék akkor nem 35k-ért egy szar .3800+. hanem 40k-ért .e6300. ami egy pár évig elég lehet.. de hamar el lehet felejteni ezeket, majd ha kijön az intel 4magos cpu.. AMD véged!!44
  • lee56
    Nem az a lényeg, hogy meik a gyorsabb (nyilván a core2), hanem hogy ezt nem fogod észrevenni játékon belül. De te tudod miért is veszel gépet...
  • lee56
    És miért is kéne 5000+ ot venni (vagy a méggyorsabb conroe magos intelt!), amikor a 3800+ x2 -s procimon sem haladta még meg egyik játék (és a hülye hsz-eknek elébemenve nem passziánszal és tetrisszel próbáltam, hanem cod2, fear, oblivion stb stb stb...) sem az 50%os procihasználatot?

És azt azért csnem gondolod, hogy egy 3800+/4000+x2 drágább lenne bármelyik core2-nál...
  • Senkkik
    40k-t aztaaa