31662
CRYSIS
  • PyRex
    Biztos úgy értették, hogy ilyen felbontásban a core2-es gép képes lesz videót lejátszani a játékról 60 fps-sel...
  • lee56
    np, megbocsájtok, most az eccer
  • VRSDM
    én irtam félre sry :D
    elnéztem a betűket :D
  • lee56
    akarom mondani még béta verziós sem volt, mit nem értesz ezen? :))
  • VRSDM
    akarod mondani alpha?
  • lee56
    És ha ez még béta verziós sem volt akkor ennél csak jobb lehet majd :)
  • dante3
    Ezen a felbontáson próbálták és 60 fps-el ment a leírt konfiggal!
    Ha igaz,bár kétlem! Úgy legyen!
  • jaws30
    Micsoda ,hogy ez a minimum gépigénye 2048x1536-on 60 FPS!!Ezen indul csak el?
  • VRSDM
    istenem :D mintha nem tudná rárakni a kezét :S
    könyörgön csináljak neked olyan faszás belélős képet magammal? épp majd nyomom le a billentyüt, könyörgöm akár photoshop is lehet :S

másrészt az én gépemen is lehet ilyen a játék, fps ugyanis nincs kiiratva :D / másrészt azt is lehet kamut átrakni oda :S mondom majd az én gépemen mutassa magát
  • Senkkik
    hát biztos van olyan monitor de van rá legalább 300.000 -ed?
  • SZilaJMaGGoT
    Jah sztem átb@szás, de remélem, hogy nem az...
  • berlinboy6329
    Mehnéztem a 2 képet.Lehet,hogy az 1. videó,mert látni a lejátszót,de a másodikon nem.Mondtad,h lehet full screenbe is nézni.Ez igaz.De a csávónak akkor miért van a keze a billentyűn?Az 1. képen nincs ott.Vagy csak azért van ott,h azt higgyük épp játszik?
  • SZilaJMaGGoT
    Na ez az... Hidd el én is azt kívánom, hogy ne legyen kamu, de nem is akarom beleélni magam...
  • berlinboy6329
    Dehogy nem. :S

Akkor meg kiadhatnák,hadd nézzük meg.
  • SZilaJMaGGoT
    Nem lehet a videókat full screenbe lesni?? :)
  • berlinboy6329
    Az lehet,hogy az 1.-n látszik,de a másodikon?

OFF:Nem tud vki olyan lcd/tft moncsi,ami tudja a 2K felettei felbontást(A 2048Xakárhanyasat)
  • SZilaJMaGGoT
    Amúgyis sokak szerint kamu... Mivel képekkel is alávolt támasztva, az első képen látszik a media player 11... szal videó... Bár én nemtom.. Én is azt mondom, hogy hiszem ha látom...
  • VRSDM
    ezt írták azt írták :D sok ilyen láttam-hallottam-olvastam már
    majd ha kezem között lesz, akkor meglátom milyen
  • Evogordon
    Tényleg jól megy és még pedig azt írják hogy az optimalizálatlan pre-alpha verzión tesztelték.
  • berlinboy6329
    Ha 2048-on 60-al megy akkor nem hanyagolják el az optimalizálást.Jó gém lesz ez.Grafika terén biztos.Még az Interstellar Marines-ra vagyok kíváncsi,mit tud majd graf terén az UE3-mal.Alig van róla hír is.
  • Evogordon
    Volt már :)
    Ebként lesz ilyen energia cucc a ruhában ami ha lemerűl újra kell töltődnie szal nem futhatunk mindig full speed-el meg nem ugrálhatunk majd állandóan
  • dante3
    Crysis: 2048x1536-on 60 FPS-el
  • Rage47
    miért, az tök jó:D
  • Cat 02 #2591
    remélem lesz vmi töltötségi szint vagy valami a ruhában és nem lehet vele folyamatosan ugrálni meg szupergyorsan menni :)
  • VRSDM
    tééényleg? nemondmár :D
  • Tigristank
    Gondoltam, hogy úgy értetted, ez csak egy poén volt, ha nem vetted volna észre...
  • VRSDM
    carmack bácsi azt is mondta 2000-ben hogy 2008-ra nemlesz vidkártya, ugyanis a cpu, bőven ellátja majd annak a feladatát, is :D
    hát egyelőre inkább minden szarral bővítsd a géped, nem az hogy kevesebb mindent tegyél bele :S

/igaz nekem is a64dualcore3800+ van
  • grebber
    Ezt a többmagos dolgot Carmack bácsi is leugatta ő GHz-ek növelése mellett tobzodik.
  • Evogordon
    Itt végig rajtad lessz a nano ruci.
  • VRSDM
    debil-ek ugy értettem pl hl2-be ahogy megkaptad a grawgun-nak a továbfejlesztetttjét pl...
  • Tigristank
    Nem. Egy gombnyomásra le fogja venni a ruhát és aztán főhősünk meztelenül fogja ijesztgetni a földönkívülieket.
  • Cat 02 #2583
    neki meg ez az egyenruhája :)
    sztem
  • SZilaJMaGGoT
    Hát figyelj én is az ilyen olvasott szövegek alapján írtam azt amit írtam.. A dx10 is egyfajta előrelépés csak(még) nem használják ki... Ezzel az erővel maradhattunk volna akár dx7-nél is mert dx9-en is van egy rakat optimalizálatlan szar... Tényleg átbasznak minket a hardver gyártók de tudsz jobbat?? Vagy megbarátkozol a konzolokkal vagy többet költesz.. Én sajna nagyon hozzászoktam a pc-hez... Ami igazán fölösleges az szerintem a multicore procik, több fejlesztő is panaszkodott hogy sokkal bonyibb ilyenekre fejleszteni...
  • VRSDM
    én erre a nanosuit-ra gondoltam
  • Cat 02 #2580
    gondolom , katonán is mindig van egyenruha
  • Evogordon
    Itt egy kis érdekesség---> link
  • VRSDM
    ja és a ruhát kibeszéltétek már?
    most akkor mindig rajtunk lesz?
  • grebber
    Ezt tesem gondolod komolyan.

"A DirectX 10 szorosan a Windows Vistával együtt érkezik. Első nagy előnye, hogy az API és a meghajtó/grafikus kártya között sokkal kevesebb vezérlési tevékenység zajlik, így több erőforrás használható ki a tényleges számításokra. Míg a DirectX 9-nél a vezérléssel kapcsolatos és a hasznos műveletekre fordított idő aránya nagyjából 40/60 százalék, addig a DirectX 10-ben ez 20/80 százalékra javul. Igazából ez nem is a DirectX 10-nek köszönhető, hanem a Vista újfajta API/driver-kezelésére vezethető vissza, vagyis az NVIDIA videokártyáinál is javul majd a hasznos műveletek időaránya."

Ez tényleg jól hangzik meg minden de lófaszt nem ér mert kurva játékfejlesztők nem optimalizálnak.

Egyre több olyan szemét jön ki ami ocsmány és okádékul fut.
    Jöhet itt DX20 is klasszzikus újdonságokkal őket nem érdekli csak az hogy egy évbe 20x cseréljé gépet hogy fussanak a szarjaik.

Remélem a Crysis megmutatja hogy léteznek még optimalizálni tudó fejlesztők.

• Evogordon
    Hát gondolom very easy-be jácottak hogy azért ne haljon már meg mikor videót csinálnak...
  • VRSDM
    titek nem bosszant ez a dolog? mármint az AI
    most a heli attak-os filmben, 2katona áll vele szemben egyik gugol másik meg áll, és semelyik sem, lő faszink beleküld fél tárat és meghalnak :S
    hol itt a realitás csírája is?