31662
CRYSIS
-
Vegas #2694 hl2-nél is igy volt.. -
Szerintem is max csak a játék motorja fog átvándorolni a boxos játékokra, a játék maga nem. Ha mégis kijönne a crysis boxra akkor azzal saját magukat hazudtolnák meg és a pc-s társadalom nem nézné jó néven hogy hatalmas szalagcímen "pc exkluzív" aztán meg ott látják a szomszéd boxán dübörögni. -
Vegas #2692 mert? -
Hardwired szerint meg nem :) -
JAVÍTsátok a faqt!!!
3. Várható a játék megjelenése konzolra is? --> IGEN! X360 (www.gamestar.hu) -
kicsit huzos nyomni íkszbokszon egy FPS game-t nem?
-
Vegas #2688 ezért mért kell parázni? xbox360-ra 1000% h kijön.. -
Huh akkor nincs para :D:D:D -
Igazából azt nem is mondták, hogy nem lesz konzolra, csak azt, hogy most nem készül, de igazából ezt már régen is megmondták, de persze az emberek spekulálnak, meg pletykálnak... -
gondolom álmatlan éjszakáid lesznek :D lol -
Mibe, hogy jönni fog... :) -
Hehe. Ennyit arról a pletykáról, hogy hamarosan jönni fog a játék konzolra is. :D -
Na azért! :) -
kár -
Cat 02 #2680 jaja :)
gyors vagy :D -
Nem jön xboz360ra...egyelőre... -
kb. 1hetes a múvi -
Miez rocket jump?:DDDD -
Gabe18 #2676 Helikopter lelövős video volt már?
Gamestar -
Én PS3-ban reménykedtem, de a box valóban valószínűbb volt sokkal. -
Sztem lehetett tudni, hogy lesz boxon is... vagy valamilyen konzolon... -
lehet, h ez(X360ra portolják) már korábban le lett fixálva; csak most szivárgott ki. -
őőőő tervbe van véve -.- -
Szeszmester #2671 A FAQot írjátok át pls, jön xboxra is. -
De miért png-vel oldják meg? Sokkal bonyolultabb. Na mindegy, nem offolok tovább :) -
Cat 02 #2669 png-t ie nem kezeli -
lool -
Rohadt szemetek!
Xbox360-ra már akkor bejelentik, hogy lesz az amúgy PC exkluzív konzolra tutira sose lesz játékot, amikor még a PC-re se jelent meg.
Persze Gears of War miokor lesz PC-n? Fordítva miért nem megy a dolog??
Szemét áruló pénzhajhászok! -
Igaz. Ezt a lehetőséget kihagytam. Bár úgy már nem az igazi. :D -
nálam az előbb nem volt jó/kb fél órája/,de most igen!firefoxal böngészek! -
Én nekem is IE van és tényleg mindenkinek eltér a szín csak Pyrexnak látom normálisan. -
nehogymár olyan jó legyen minden :D ez esgé :D
/na de elég a flémből :D -
Na igen, de a fejécek gradiens színátmenetek, azt CSS-sel oldották meg? Azt hittem sima gif kép háttérként. Mert úgy minden böngészőben jó lenne... :) -
emlékszem engem is szarrá oltottak mikor a vegas topikban irtam hogy crysis pedig kezemet rá lesz/van konzolra :D
/pyrex - még a legujabb IE sem használ css szabványokat :S elég gáz...
ezért mások a színek, spec te az enyémet látod akkor rossznak, én a tiedét -
Nem úgy általában a Dx10-ről volt szó? Mert amúgy akár ez is lehet, egyszerűen Dx9 módban pl letiltja a legmagasabb részletességet, hogy ilyen Crysisnál lesz-e nemhiszem. -
aaatttika #2659 Jaj TOTTI hagyuk mar ezt a /konzolon max-on fut/ a max-ot ottlehet hasznalni, ahol van minimum is, es a konzolon egy fele beallitas van.Tobb jatek van ami pc-en szebb volt mint box-on/Oblivion,Quake 4 pld./ A konzolra irt jatek nem megyegyezo a pc-sen a max beallitasokkal.Persze ez nem azt jelenti, hogy rosszabb, sok jateknal a box-os verzio szebb.Nem kotekedni akarok, es nem vedem a pc-et, csak ezt hulyeseg hasznalni, hogy a box-on maxon fut. -
Gabe18 #2658 Rákötöd egy monitorra amin a pc is van,és máris nem kell HDTV. -
-
aha, na persze :) -
egyszupertitkosanellopottpróbaalphabétademo
amit csak eggyes userek láthatnak és tölthetnek...