31662
CRYSIS
  • Spirit
    Hát mondjuk ez a legvalószínűbb...a lényeg,hogy jöjjön már demo, pre-alpha, béta, techdemo, akármi, csak ne ezek a nyomorék videók, amit nyálcsorgatva végig néz az ember, majd elsírja magát,hogy még mindig van fél év hátra...Ráadásul tavaly nyáron is úgy nézett ki,hogy csak fél év van hátra:(

Valaki ugorjon már ki a Cebitre és lopja már ki azt a demot, amit ott ki lehet próbálni:D

Dührohamok törnek rám,mikor végig nézem a legjobban sikerült hd múvikat, majd végigfutom a fórumokat, torrenteket, hivatalos oldalt, és még mindig semmi hír róla, pedig mostmár tényleg ideje lenne. Szeptemberben akarják kiadni, ráadásul már január 31-én bejelentették, hogy hamarosan nyilvánosságra hozzák a MP beta-programjukat.(egyébként a nagy bejelentés, amit Incrysis-on írnak még nem úszott el.Egy idióta mondta,hogy pénteken, az admin úgy írta,hogy "soon".Ma javította magát a pletyis gyerek,hogy félreértelmezte az infot, "next friday", vagyis jövő hét péntekre gondolt).

Ha szeptemberben akar megjelenni, akkor augusztus első felében arany lesz. Ha mondjuk 3 hónapig bug irtás lenne, akkor május első felében járunk.Ha mondjuk a hibagyűjtés, és beküldés 1 hónapot vesz igénybe, akkor mondjuk április első napjaiban kellene kiadni a bétát.És ugye még be sem fejezték.(Azt mondták,hogy oda akarnak figyelni a játékosok igényeire, és emiatt csinálnak bétatesztet, hogy a lehető legtöbb hibát kijavíthassák)

Szóval..Hol is van az a BÉTA?????
  • VRSDM
    azért mert jól összebeszéltek a marketingesekkel, és részesedést kapnak minden egyes eladott dx10 kariból :D /nem vicc, még ha nemis ilyen mókás szinten, szerinted puszta véletlen hogy "csak ott van" mikor gyakorlatban megoldható ugyan ez, ugyan ilyen teljesítmény és minőségben dx9-ben...

nc
  • Evogordon
    A g80-on valóban van egy fizikai gyorsító chip.
    Ha jól emléxem valami Kvantum pfizix csip.
  • SZilaJMaGGoT
    Lehet h a kártya tartalmazza a fizikai gyorsítót?? Én régebben mintha olvastam volna valami hasonlót, de ha tévedek javítsatok ki...
  • armageddon666
    jah mondjuk azt sztem nem a GPU számolja sokkal inkább a CPU... (vagy a PhysX blöáh) bár nemvok jártas a témában de így lenne logikus.
  • LegionarR
    Nem igazán értem miért kell a fák fizikájának kezeléséhez DX 10...
  • Spirit
    dx10-ben lesz fadöntögetés, 9-ben nem.Házakat mindkét verzióban lehet dönteni. Nem én találtam ki, interjúban mondta Cevat Yerli.( A legtöbb mai játék multiban 3-4Kb-sec-et forgalmaz, viszont manapság a 128kbit-es upload minimumnak számít, az meg ugye 16kb/sec. Szóval nyugotan mehet.)
  • armageddon666
    szerintem multiban eleve nem lesz fadöntögetés mert azt pontosan meg jól kiszámolni nem könnyű a gépeknek... meg hiába 10Mbit... szal sztem olyasmi lesz mint CSS hogy lebutítják a fizikát.
  • Spirit
    single-ben lesz dx9-nél is...Annyira nem mélyültem bele,hogy miért is nem lehet.
  • Crazy Mate
    Tehát akkor Dx9-ben csak multiban nem lesz fadöntögetés vagy singleben sem?
  • KILLER2
    Én madj asszem tuningolom a gépem. 6600as kártyámon nem lesz az igazi.
  • Peetboy
    Remélem is,hogy a Crysis elfog menni a DX9-6600GT kártyámon.
    Csak legfeljebb nem lesznek benne extrák.
    A fa döntögetés,fa szétlövése, ház rombolás ezek mind királyak lesznek,csak DX-10 en.
    Ja meg láttam videót róla, a kocsi is fog döcögni az út egyenetlensége miatt.
  • Spirit
    Én meg több,mint fél percig írtam ezt a szart, szal igen, ügyes vagy, megelőztél :P

Na mind1, lesem a híreket, hátha találok valamit. Azonnal jelentkezem.
  • Evogordon
    Pont ezt írtam le előtted fél percel. :D
  • Spirit
    tudtam=tudtak
    Bocs, nem vagyok fejlesztő:)
  • Spirit
    Szevasztok.Nem biztos,hogy kamu,max az,hogy tegnapi a bejelentés.Nagyon közel a demo, minden jel erre mutat. Pár perce jött egy cikk,miszerint X6800-as Core2-esen, 8800GTX-el próbálták ki a game-et egy 30 zoll-os szélesvásznú moncsin brutális 1920*1200-ban, és az optimizálatlan alpha verzió 20-25fps-t tudott. Ez állat.(Véleményem szerint egy 7900GT szintű karin 1024-ben elfutkos max grafon 20-25 fps-el, és még optimalizálva sincs.)

Jah, és berlinboy: Kihasználja a dx10-et rendesen. De tsztázzuk egyszer és mondenkorra már végre. dx10-ben lesz pár effekt, ezt ugye tudjuk.Azonban ugyanolyan grafikára állítva dx10 alatt jó 30%-al gyorsabb lesz az új Vistás driver model miatt. Tehát tulajdonképpen fps vesztés nélkül nyugodtan állíthatjuk dx10-re, nem úgy,mint anno az Fx5200-eseknél..(tudja a dx9-et az is, na de hogy?Volt olyan dx9-es játék, amit 10fps-nél jobban hajtott? :D)

A Crysisban egyelőre úgy néz ki,hogy a dx10-es verzióba olyan effekteket is bele tudtam csempészni, amitől dx9 alatt megfeküdne a vas,így pl. multiplayerben dx9 alatt nem lehet majd fákat döntögetni, csak dx10-ben.Hogy ez megoldható legyen a szerver indítható majd dx9, és dx10 módban. Ez elsősorban azoknak szívás, akik megvették a méregdrága 8800Gtx-et és ha multizni akarnak, vagy egyedül futkosnak a pályán, vagy leveszik dx9-re. :D
  • Evogordon
    Most olvastam a crysisonlin-on hogy 8800gtx-el és egy e6800-as core2-ővel ebben a felbontásban tökéletesen ment a crysis: 1920x1200
  • Evogordon
    Tuti kamu..
    2 gyerek szórakozik.
  • berlinboy6329
    Presze,hogy lehet!Miért ne lehetne?DX10-et csak részben hazsnálja ki,nem teljesen arra épül,max azokat az effekteket nem látod,de attól hoggyne lehetne játszani vele.Bár lehet,hogy nem hiperultrabrutál maxon,de lehet.
  • do2
    szerintem még dx 9-ssel is lehet majd nyomulni vele
  • berlinboy6329
    De mikorra várható az a BIG bejelentés?
  • armageddon666
    nemtom én ahogy olvasgattam azt vettem észre hogy van ez a matthew vagy ki aki belső ember és mondta hogy valami BIG készül, aztán jött valami csávesz akinek "ismerőse ott dolgozik" (ismerős? az ilyeneket szokta mindenki leszóni -.- általában kamu) és mondogat mindenfélét hogy készítsetek 5 gigát meg hogy ilyesmi meg olyasmi lesz... szal lehet hogy kamu az egész a demóról... de az is lehet hogy ritka eset és tényleg ott dógozik muki egyik ismerőse akkor viszont készítsük az 5 giga helyet xD
  • Senkkik
    igen? És hol láttál trailert? mivel még több mint 13 nap múlva jön ki az első trailer ezt elég nehezen hiszem...
  • KILLER2
    Szeritnem kell.
  • Hedic
    akkor most ugye nincs szukseg egy Dx-10 es grafikus kartyara szukseg ahoz hogy max grafikan bird jatszani a Crysis? eleglesz egy NX 7950 GT-IS vagy nem?
  • Kandurex
    5gb? már ebből dől a kamú szag,...
  • grebber
    Gamestar féle Szebites :D Crysis videó meg hanganyag enyhén lesujtó :(
  • Spirit
    Nagyon remélem,hogy nem kacsa a hír... Bízom benne, de akkor sem keseredek el, ha nem lesz semmi.Inkább ugrok minden hírre,mint hogy lemaradjunk róla, nem? :D
  • KILLER2
    Remélem lesz valami fasza kis demó. Egész hétvégén azt nyomatnám, már amennyire engedi a 3 Ghz-s procim, az 1 giga ramom meg a GeForce 6600as videókártyám. De legalább a hely megvan (kb 15 GB)
  • Crazy Mate
    Hely megvan!Már csak a BETA demo kell,szerintem az engine lesz 4,5 gb és 0,5 gb az a 2 map amit még hozzá kapunk.
  • grebber
    Az összes eddigi videó HD minőségben egy packban :D
  • Spirit
    ÁÁÁHHH.Találtam egy fórumot, amit el kellene olvasnotok.Már aki valamennyire tud angolul. 2 napig le volt állva az InCrysis fóruma. Kérdezősködtek, és azt mondta egy emberke, hogy valami NAGY dolog fog történni, és ma fogjuk megtudni. Állítólag belsős információi vannak, de nem mondhatja el, de készítsünk a vinyónkra 5 GB helyet!!!!!Nem hiszem,hogy egy órás HD videó lesz :D

Figyeljétek,hátha:
    InCrysis
  • berlinboy6329
    Az bizony.Én most eléggé rákattantam erre a Sandboxra.Lehet kreálok vele pár mapot majd.De előtte még kell az új gép.
  • Spirit
    Sziasztok! Állítólag valami nagy bejelentés készül Crysis fronton a mai napi Cebiten. Az Incrysis, és a Crysos-online fórumát lesem.

Arra ugye emlékeztek,hogy január 30-án azt mondta Yerli,hogy "hamarosan" nyílt multi bétát fognak kiadni tesztelésre.

És ugye már az is BIZTOS,hogy idén megjelenik a játék, Yerli szerrint Q2 van megcélozva, de ezt lehet,hogy elcsúszik Q3-ra.

Ebből arra következtetek,hogy vagy hivatalos megjelenési dátumot kapunk, vagy egy mp bétát?Esetleg mindkettőt?

Drukkoljunk!
  • jupa
    Én tuti előrendelem és mehet a multi
  • Evogordon
    VAnnak megint új képek meg egy videjó.
    Source
  • Evogordon
    Van pár új kép.
    Itt
  • lee56
    lol
  • DanRyu
    Van esetleg olyan gameplay?
  • DanRyu
    Én még a nagy pókon kívül nem láttam szörnyeket a videóban.