31662
CRYSIS
-
#3495 Már réges régen W,A,S,D! Még a nálam gyengébben játszó haverjaim is réges rég ahhoz vannak szokva. -
#3494 Én is úgy tudom, hogy még nem. De aztán ki tudja.......(én)
Vissztérve a bill témára:
Ezen talán lenne elég gomb az általam leírt dogok elvégzéséhez. Egyszer én is tervezek egy ilyet, csak az LCD nélküli változatát, mert elég drága úgy, meg aztán szart se ér, csak az a gond, hogy a plusz gombok akkor igazán jók, ha a W,S,A,D billentyűkkel magyek, én viszont a nyilakhoz vagyok szokva, bár nem nehéz átszokni. Amúgy ti melyikkel irányítjátok a játékokat? Nyilak vagy WSAD gombok? -
#3493 Tán lassan beköszönt a 4 magos korszak vagy mi? -
#3492 Még nem adták ki!:D Egyébként is sztem korrigálni fogják ezeket a hibákat, hisz még oly messze van a megjelenés. -
#3491 Jól vagy ember? 2 billentyűet? 5 a minimum! :D
Kíványcs leszek, hogy ehez a émhez mennyire lesznek majd kiegészítések, mert ilyen szintűt modellezni nem semmi. -
#3490 Bazz ennyi gomb nincs is :PPPP vagy a high-end gép mellé kell venni egy 2nd billt? XD -
#3489 Legnagyobb baj, hogy nincsenek benne szúnyogok, pedig azok vannak dögivel az ilyen helyeken. Ja és nem jól porzik a föld és még a kavicsok sem mozgathatóa benne. Borzalmasan szar az egész. Nem is értem hogy lehet iylen munkád kiadni. -
#3488 és szerinted a két rotor közt mekkora a különbség? ne centibe gondolkodj :DDD
és ha ennyire megfigyeled mi nő vissza meg egyéb hibák...akkor ez a játék se fog bekönni neked.
holott ez eddig télleg durva -
Hellsing47 #3487 beszarok :D
ez a konfig lett most a trend vagy mi? :D
nem 1 ember aláirásában láttam hasonlót és én is egy ilyet tervezek :D -
#3486 PC-s vagyok, nem kell konzol. :) Az ár legyen az én bajom, lehet nem úgy van, ahogy Te gondolod. :P Egyébként is, csak mutattam egy konfigot. Ne legyeskedjetek már az ára körül. :P Hess! :) -
#3485 Azt is kell. Szőt néhány óránként még hugyozni is be kell állnunk egy bokorba, különben eldurran a csávó, vagy csak simán bepisál és akkor büdös lesz a ruhája, ezért elájulnak a csapattársaink és méterekről megéreznek az ellenfeleink. És időnként köhögni sem árt. Ja és a szarásról ne is beszéljünk. ja és még enni is kell. Meg a csapattársainknak is, emrt különben megeshet, hogy megesznek minket. Ja és ha sokat eszünk akkor rosszul leszünk. -
#3484 és még némi ÁFA is rámegy...úgy 20%, nézzük meg hát mégegysezr a konfigot, NAGYKER áron persze:
ASUS s775 P5B 28140,-
INTEL S775 CORE 2 DUO E6400 2,13GHz DOBOZOS 64Bit 51600,-
ASUS PCIe EN8800GTS/HTDP/320MB 77880,-
így már reálisabb és elszomorítóbb, majd 2db X360 -as kijön belőle.. és ebbe még nincs se memória, se semmi -
CUCLI #3483 "külön gomb lesz a pislogásra is (mert kiszárad a csávó szeme és akkor nem látunk rendesen)"
bazd+ te állat AS?:D:D AS?SDASD:DAS -
#3482 Sőt, külön gomb lesz a pislogásra is (mert kiszárad a csávó szeme és akkor nem látunk rendesen), meg levegővétel gomb is lesz és ha nem nyomogatjuk rendesen,a kkor megy le az életünk. És a hidegben 20 percenként orrot kell majd fújnunk és a dzsungelben tüsszögni fog, emrt allergiás szegény. -
CUCLI #3481 gondolom csak akkor megy ha zoomolsz -.- -
#3480 A mindenféle Blur effekt miatt nemmuszáj 8millászor8milla texcsőrfelbontás (kivéve ha überhighendgrafon akarod jáccani)... Amúgy csak nekem tűnik zavarónak a Depth of Field és a Motion Blur? mintha utóbbit túlzásba vitték volna előbbit meg nehéz sztem normálisan megoldani (hogy épp hova fókuszálunk... vagy lesz külön fókuszálógomb? XD) -
#3479 Lásd lentebb. :P -
#3478 Én még e6400-est 48e alatt nem láttam. Hol nézted te ki ezt a konfigot? -
#3477 Szerintem is elég 320-as. Erről pont néztem tesztet, meg egyébként is: a józan észt követve elégnek kell lennie. Crysis-ben a nagy felbontású textúrák miatt biztos, hogy lesz eltérés. Ha extrém körülményeket nézük, akkor valszeg nem is kicsi. Viszont ahhoz elég ez a kártya is, hogy jó ideig elég magas beállítottságok mellett is szépen fussanak a játékok.
#3476: Expert nagyker árak. -
#3476 ezek az árak honnan?:D -
#3475 Én GeForce 8800at tervezek bele, de még nem tudom, hogy 320ast vagy 640est, de asszem a 320as fellett fogok dönteni ár/teljesítmény alapján. De van hardveres haver, aki talán még olcsóbban is tud szerezni cuccokat, ha ráér megkérem, hogy segítsen öszedobni valami faszát. -
#3474 Én is mostanában fejlesztek. Még nem igazán láttam teszteket, de elsőre ilyesmit néztem ki:
ASUS s775 P5B 23450 23000 R
INTEL S775 CORE 2 DUO E6400 2,13GHz DOBOZOS 64Bit 41800 41000 érk
ASUS PCIe EN8800GTS/HTDP/320MB 64900 63700 R
... és valszeg maradni is fog, nem hiszem, hogy gondok lesznek vele.
Szerk.: és az árakat sem vetettem még össze. Biztos lehetne spórolni rajta, ha pl Asus VGA helyett Inno3D-t vesz az ember. -
#3473 OFF:
A Fear Combat, az a FEAR kiegészítője? Mert nekem az a gém nemigazán jön be. Most elkezdtem, mert tetszett benne a mátrixos látvány olykor, meg jó lölöldözések vannak benne, de nagyon nyomasztó a hangulata és gyakran válik unalmassá a sok üres mászkálástól. Meg aztán a horrort se nagyon szeretem, abban meg van. -
#3472 Nekem lehet, hogy fejlesztve lesz addig a gépem, szal örülök. Ja és pontosan milyen procit ajánlotok? Meg milyen videókártyát (pontosan)? -
#3471 Jujj de naon várom már hogy mennyibe fog kerülni meg hogy milyen ajánlott gépigénye lesz. :D
Most nagyban nyomom a Fear Combatot, de az 100 hogy ahhoz képest ez ég és föld.Egyszóval qrvára várom má.
Egy agyament rajongó... -
#3470 Próbálj kiegy normálisan szimulált játékot ahol a hitBOxot a modell határozza meg és nem egy 2. külön dolog.... -
#3469 Ja csak egy rocket propelled granade az nem egy maximum 1 centi széles géppuskalőszer.
Egyébként elég gáz volt, hogy mikor a a helikopter a géppuskával lőtte a fát akkor az arról lehullott levél azonnnal visszanőtt....
A teljes látványvilág rohadtul távol áll tőlem... meg a pontlövő fizika.. nos az is... -
#3468 és most ez mért tünik furcsának h elrepül a propellereken keresztül a rakéta? a rakéta gyors mint az állat :)
csak megsugom mért lehetséges h elrepül közte:
egy-két II világháborus repülöknek a géppuskája a rotor mellett volt és közvetlen közte lötte ki a gólyokat. ki volt számolva mikor tűzeljen...hány millisecond alatt.
jó tény és való h a régebbi játékoknál volt olyan h mintha a rotor nem is létezne...de most mért ne csinálták volna meg azt amit az előbb írtam.
amugy már volt olyan egy régi játékban a rotorba löttem bele és lehullott...szal -
#3467 hm. értem ;] -
#3466 Asszem valamit nagyon félreértettél abban, amit írtam. Úgy értettem, hogy bezzeg ha őt lövik, akkor neki sosincs mázlija. -
#3465 De akkor miértelme lenne,ha 1 ms alatt szanaszét lő.Hogy lőnéd akkor te le?Jönne a heli,mire meglátnád,több lyuk lesz rajtad,mint egy szitán. -
#3464 mi bezzeg? nézd meg a filmet... egy ilyen helikopter kb. 1ms-alatt szanaszét lő ... az egész házas környéken áthúz 3x . húzza a minigun-t és az egész kócerájnak annyi... :S -
#3463 Bezzeg ha téged lőnek mi? -
Hellsing47 #3462 hát akkor én eddig akárhányszor vadásztam helire rakétavetövel, mindig mázlisták voltak :D -
#3461 Nekem ez még fel sem tűnt, részben azért, mert kevés játékomban van helikopter, részben azért, mert még nem figyeltem meg ilyen esetet, de tényleg érdekes. Figyelhetnének rá. De aztán lehet, hogy csak angyon márlisták akik a helikopterben ülnek és pont átment 2 lapát között. -
Hellsing47 #3460 az csak engem zavar (nem csak ebben a játékban) hogyha lövöd rakétavetövel a helikopert csak ugy simán túlrepül a propellereken a rakéta?
mert engem személy szerint rohattúl idegesit hogy úgy repül tovább mintha csak levegö lenne ott...pedig fel kéne robbannia -
#3459 Lehet, hogy nem teljesen életszerű, de legyünk tekintettel arra, hogy ez is csak egy játék, meg aztán új cucc az egész, így aztán töregednek a látványra is, mert így szétrelülő fallal sokkal látványosabb, mintha simán kidőlne. Most még nagyon a látványra adnak, mert le kell nyűgözni az embereket a DX10el, meg a Cryengine2-vel. Amúgy nekem a tankkal kitört fal szétrepülése tetszik. Lehet, hogy nem reális, de jól néz ki. -
#3458 hozzáteszem ez már 2 honapos vid:D(asszem) -
#3457 Akkor milyen a többi játék ha ezt így fikázzátok.. :D -
Hellsing47 #3456 talán kicsit túlzásba vitték a realisztikus fizikát