31662
CRYSIS
-
#3335 Még nem jött ki a játék nemlehet tudni nem vagyunk jósok. -
Hedic #3334 ok.akkor pontosan milyen grafikus kartya kellene ahoz hogy pl: A Crysis teljes grafikan menyen? -
Vegas #3333 te meg 1 kempernúb karancsaljáról -
Vegas #3332 langyi vagy -.- -
Vegas #3331 már megjelent, csak ti kis pöcsök nem tudtok róla. vágod? -
#3330 Nem vagyok a cicád xDDD -
#3329 Nembaj Cica...elleszünk mi a Stalkerral amíg kijön a Cry...utána te mész Crysisozni én meg sírok h nemmegy a gépemen xDDD -
#3328 Ja 1.jén meg kijelenti a crytek hogy április első bolondjai vagyunk és nem kell magyarázkodniuk miért késik a játék :D -
#3327 Biztos lesznek még aranyköpések. Aztán pár hét múlva meg: "nekem megy maxon a játék és neked?", "Nem tudok fát dönteni,meg házat dönteni, te tudsz növényeket mozgatni,mert én nem?"
-
#3326 bazz 2007.04.01 >> ÁPRILIS 1!!!! a sok gyökérnek akik ezzel idegesítenek mindenkit hogy mikor jön má ki ezt kell beírni -.-""" -
CUCLI #3325 óó várj még kicsit. lesznek ittmég olyan aranyköpések :D:DD:D: -
#3324 Jaj Istenem, nem tűnt fel hogy az április elseje? -
#3323 Háááát. valami elég minimum konfigon, de nem vagyok szakértő. -
mikiking #3322 Bocs az offolásért !
Na nekem ien a gépem : 1 gb ram , Ati radeon 9600 256 mb 128 bit , 2,4 ghz proci
Menne a game? vagy hogy ? -
#3321 aha
és ezt honnan veszed ? -
#3320 Már tavasszal meg fog jelenni a Crysis.Pár hét és az 1. Demot is le lehet tölteni.
Már occsóé adják a ramot.
[apro]AMD 2500+ Barton,1,5GB RAM, Inno 6600GT-128MB-AGP -
#3319 Ez hülyeség valamikor év uccsó felében jön ha jön! -
Hedic #3318 2007.04.01-én jön,ez a datum mar vegleges vagy csak.....? -
#3317 headshot -
#3316 :DDDD -
lee56 #3315 aucs xD -
#3314 2007.04.01-én jön ki -.-' -
#3313 ha nagyon várnád tudnád a pontos megjelenési dátumot
-
bioshock #3312 Valaki tudja a Pontos megjelenési dátumot??? már nagyon várom a kicsikét.:) -
#3311 énsem értek hozzá ... mindenesetre... jól kibeszéltük :D -
#3310 :P
Persze, hogy tudnak, de a sebesség eléggé kérdéses. Bár most mondom konzolhoz nem értek. Nem tudom milyen proci van benne, meg hogy milyen architektúrával dolgoznak stb. Lehet ott azért egy ilyet könnyebben meg lehet valósítani. PC-n szerintem nem véletlen, hogy még nem volt ilyen fatördelés. -
#3309 ahm--- és belémköt ... /jogosan igaz...
a lényeg hogy régi architektúrák és tudnak nagyon jóat alkotni, nem kell ahhoz az überszarás konfig -
#3308 Nem tudom melyikre gondolsz, de ha konzolos, akkor nem beszélhetünk DX-ről. :P -
#3307 Köszi. Csak mert konzolra van ez az instincts predator, aztán azt hittem, hogy PCre is van több része. -
Crazy Mate #3306 Nekem elég lenne 1 pálya is jó sok fával,csak legalább az enginet ki tudjam próbálni. -
CUCLI #3305 egyfajta van, asszem deviance -
#3304 láttad már az új konzolos star wars game engine prezentáló múviját?
hát abban ilyen (ha nem jobb) szinten törik a fa... és sima dx9 ;) -
#3303 Bocs, hogy itt kérdezem, de kéne kis segítség. MIlyen FarCry-k vannak PCre, melyik a legújabb és a legjobb? -
#3302 Remélem ezzel elleszek, amíg kijön a Crysis. Nem szeretem az FPSeket általában, de ez a taktikázós dolog nagyon megtetszett. Remélem a Crysis azért nem lesz olyan nehéz mint a FarCry. Bár leeth, hogy csak az analóg kar miatt megy nehezen, mert azzal nem lehet olyan jól célozni. -
Vegas #3301 OK! -
#3300 Asszem most beszerzek egy Far Cry-t. Bár megvan XBOX 360ra az Instincts Prdator, de azon mégse az igazi. Szerzek egyet PCre. -
#3299 DX10 pont a jobb teljesítményről szól, és valszeg nem csak üres duma. Egyébként én nem lennék biztos benne, hogy DX9 alatt meg lehetne csinálni pl a "fatördelést". Biztos van marketing is, de szerintem nem ilyen szinten nyomják, vagy pedig nem csak a marketing miatt választották ezt az utat.
Spirit: Csak remélni tudom, hogy most tényleg odafigyelnek a hibákra. Anno FarCry-ba még ClanBase nyomására sem nagyon akartak kiadni javítást, csak amikor valami üzlet is volt benne. Pl SM3, HDR. De még utána is maradt minden, volt itt no-recoil, nadebug, binobug, de még az engine is bugos volt. Alapvetően "torzult a tér". Gyakorlatilag tudtál úgy pályaelemeket használni, hogy ha beálltál mögé, akkor nem is látszottál ki, és nem is lehetett lelőni. De a kedvencem még mindig az, hogy bármilyen tereptárgyba bele lehetett feküdni, és szabályosan pl egy dobozból lőttél ki. Csak akkor tudtak kicsinálni a többiek, ha a hátad mögé kerültek jóformán... :) -
Spirit #3298 Na jah.De ott legalább csöndbe voltak sokáig.Itt meg mutogatják folyton, ahogy a különböző kiállításokon játszanak vele, normálisan fut, csak még ugye nincs befejezve. Miért nem tudnak egy 1 pályás multit kiadni sima tdm játékmóddal, és kész. -
#3297 Én most úgyvagyok vele hogy hiába jön ki nem töltöm le nem veszem meg. majd 1 év mulva talán addigra lehet jobb gépem lesz :) -
#3296 a S.T.A.L.K.E.R. már megjelent 6 év várakozás után
simán kibírjuk ennek a megjelenését is :)))