31662
CRYSIS
-
Ez a gép talán egy alsó közepes beállításhoz elég is lesz.
1024x768 mellett AA:ki, AF:ki, háttértextúra:medium, caracter textura: medium és gondolom minden egyéb extra kikapcsolva.
Ez csak egy gondolat, amíg a kész game meg nem jelenik úgysem tudunk meg semmi közelebbit.
Amúgy próbáltam egy game-hez illő nick képet csinálni. -
jaja
3dmark 2012:D -
CUCLI #3133 mint most fárkráj -
Vegas #3132 sztem ezen a játékon teszteleik majd 5 év mulva is az uj vgakat D:D -
Sem. -
mármint a minimum -
Nem. -
kajakra ez a gépigénye????
CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz
Graphics: Nvidia 6200 or ATI X1300 - Shader Model 2.0
RAM: 768MB on Windows XP or 1GB on Windows Vista
HDD: 6GB
Internet: 256k+
Optical Drive: DVD
Software: DX9.0c with Windows XP -
CUCLI #3127 kikérem magamnak :@ diszkóban nőttem fel -.-^ -
Vegas #3126 kamus.. rohatt rokker :d -
Vegas #3125 első kettő mijen kocka :D -
CUCLI #3124 hm. régebben emaileztem zolival, jóarc. -
Vegas #3123 tudnak valamit x) -
hát bizony nem... 2x éves létehez, elég jól summázik ;) -
És amúgy nagyrészt (asszem 2n) a járművekkel foglalkoznak.
Szerk: Most látom a képen is a felirat az mögötte, vehicles. :) -
Vegas #3120 3 magyar van, büszke vagyok rájuk. -
Néztem már ezt a képet de még nem vettem észre a magyarokat. Nem lehet rossz neki a crytek-nél -
És még 2 másik Magyar dolgozik ott... -
Cat 02 #3117 2 vab :)
hw-n szoktak írni Cryses hírekhez :D -
Crazy Mate #3116 Nahát ott egy magyar is. -
Cat 02 #3115 :D -
Code92 #3114 a gránátviszahajítás már a hl2 ben is benne volt, sőtt hl2 deathmatchben nagyon hasznos dolog is:D de ettől függetlernül a crysisban isa nagy 5let lesz sztem, bár én többre tartom azt h. melerhet kézzel fogni az ellent és el lehet vinni meg kézzel el lehet dobni(bár a hl2 utolsó 2 pályáján ez is benne volt hj. fel lehet vewnni és el lehet dobni az ellenséget). -
Azt a városos tekdemót még nem láttam. A nappalok váltakozása nagyon jó lessz. -
Megoldható... Ráraknak egy nagy kockát valamiféle fizikai a meshként amit nem renderel(tehát nem látod) és az AI-nál bevan lőve, hogy ami a mögött van azt nem látja... Egyszerű... Nem a textúra miatt nem fog látni... Ennyi erővel meg az üvegen nem láthatna át mert az ugye modell... -
erről nem tudtam, ugyhogy sorry... akkor mindjárt más ...
/de vajon ha 2füszál között kilóg belőlem 10cm2 akkor meglát-e ? :D -
Kimondottan kiemelték, hogy a növényzetben nem lát az AI téged, a látótávolsággal biztos, hogy igazad van, olyan szinten biztos távolabb fog látni a gép. -
a vicc a dologban hogy lehet hogy te azt hiszed hogy elbujtál a fűben, de az MI-k nél eddig nemláttam olyan hogy 2D-s tereptárgy... (értsd textúra) akadályozta volna meg az oda belátást...
vagy a látótáv:S szépen leveszed majd a játékban de a gép attól még tudja hol vagy és lő is rád (lsd. BF2ködös pályák)
ugyan így az aljnövényzettel, te nem látod Ő meg lát téged...
/bár ne így lenne
/ez a gránát visszadobás meg nem nagy ujdonság, nemis nagy szám :S (már a hl2ben is volt ugye) -
Hol?
Ha a két új techdemóra gondolsz azok nem Crysis videók, meg nem is techdemók, azok látványtervek az Imagtp által, amiket mellesleg e CryEngine hajt. -
Cat 02 #3107 jött ki új videó -
Vegas #3106 remélem nem nyárra lesz kész a game, nem akarok akkor is otthon kockulni a gép előtt :/ -
Detto.. XDD -
Vegas #3104 én csak azért fogok vele jáccani -
Azért a gránát visszahajítása is jó móka. -
Code92 #3102 nah ja a dzsungel lesz nagyon király , láttam néhány ingame videóban a magasfűben rejtőzést rohadt hangulatos -
fény árnyék bemutatása miatt teszik bele gondolom, és gyurnak rá keményen... soksok fényforrás, soksok árnyék :) -
Crazy Mate #3100 Szerintem jungle a legjobb rész,jeges terülteken is.Annyira engem az anyahajós rész nem érdekel. -
Anyahajót nem lehet majd vezetni?
-
hihi :)
ezekszerint sok anyahajós rész lesz, ha ennyire rágyúrtak :)
ja és mókás hogy annyi polygon egy fegyver mint 3éve egy karakter (lsd. ut.2003) :D -
Inquisitor #3097 Nem annyira, ha belegondolsz az anyahajó egy komplett/komplex pálya. És igyekezniük kellett, mert a FarCry-t is a belterek miatt fikázták páran. -
Komoly azért hogy az anyahajót 2 éve készítik.