31662
CRYSIS
  • Evogordon
    Kis infó:

Az egyik Crysis rajongói oldal leközölt egy interjút a játék dizájnereivel, amiből rengeteg információt lehet kihámozni.

Elsőként a modellekre tértek ki a fejlesztők. Elmondásuk szerint minden arc egyedi lesz a játékban és mindegyik egyedi módon tud majd reagálni a szituációkra. Az arcmozgást izmokkal hozzák létre, aminek hála rendkívül realisztikus arckifejezést láthatunk a szereplőkön. A program 15 járművet tartalmaz majd, amik többségét a játékosok is irányíthatják. A természet megalkotásánál is igyekeznek újításokat bevezetni. A levelek például a hardver erőforrások korlátai miatt továbbra is textúrákból épülnek fel, ám annak ellenére, hogy nem 3D-s modellekről lesz szó, kapnak fizikai paramétereket, amiknek hála a mozgásuk valósághű lesz. A repülőgép anyahajó több, mint 2 éve készül, az egész bejárható lesz és meglepő módon nem kell számítani töltési időre közben. Beállítástól függően a fegyverek 2000 és 4000 poligon közötti részletességgel lesznek láthatók, ráadásul egy érdekes funkcióra is fény derült, ami elsősorban a multiplayer játékosok kedvenc szórakozása szokott lenni. Az élesített gránátokat visszadobhatjuk az ellenségre, amennyiben azok nem robbannak fel a kezünkben.
  • tmisi
    Nekem CRT-n még a 800x600 elviselhető azért. :) Egyébként annyi pontosítás jár, hogy én nem "max AA"-valn nyomtam a Carbont, hanem 2x-sel.
  • VRSDM
    az sem mindegy hogy hol mekkora az a " max AA "
    másrészt sajnos sokan (énis) be sem merjük tenni 1024*768 alá, már azis nagyon pixeles, ugye 19"os monititor...

de a grafikára amugy is szarok, már a hl2 elérte nálam azt hogy totálisan beleeéljem magam, másra meg nincs szükség (ha lőnek ugyse azt nézem hogy csillan-e az elsütőbillentyű a fegyveremen :D
  • tmisi
    "Csak a fejedben van a kavarodás :) X800 mint a többi Xxx kártya dx9b-t támogat hardvaresen, az X1xxx kártyák már dx9c-t vagyis sm3-at is."
    Bmeg mikor megjelent az X800, nekem csak egy GF2MX-szem (DX7.0) volt, honnan a fenéből tudnám??? De mostmár tudom. :)

"itt volt felbontás meg élsimítás szal kérdés: Mi terheli jobban a gépet? Nagyobb felbontás AA off vagy kisebb felbontás AA-val? mert úgy vettem észre hogy NFSC 1024*768 AA off szaggat míg 800*600 max AA tűrhetően fut."

Na ezzel én is így voltam, még a MW-ben is!

---
  • VRSDM
    "hátha lehet max grafikával játszani vele"
    ezt te sem gondoltad komolyan ugye?
    lehetni lehet, ez nem kérdéses, az más kérdés hogy hány fps-el és hányszázezres gépen :)
  • Yrda
    sziasztok az igaz, hogy éjszaka meg nappal lesz a játékban???
  • SZilaJMaGGoT
    Dettó... :)
  • Prince23
    Mikor jön ki?
    E gamma lesz az év játéka 2007-ben, készüljünk fel rá. Hátha olyan lesz mint a Far cry, hogy max grafival lehet játszani vele, hátha úgy optimalizálták be... Én legalábbis reménykedem, hogy így lesz...
  • lee56
    nekem tökéletes lesz egy ~30-40eFT környéki középkat dx10es ati :)
  • Vegas
    én nem pont ehhez vásároltam..
  • Code92
    én mondjuk ésszerűtlennek tartom ebben az időben a vidikari vásárlást.
    mikor kijön a gamma én akkorra tervezek egy vid karessz soppingot mert mikor kijött aKKOR LESSZ MINDEN ÚJSÁGGBAN (PC GURU GS) teljesítmény teszt nameg akkor derül ki h. milyen karin hogy fut és akkor könnyebb döntést hozni mikor már tudom h. mi alá kell a vas, addig elég nehézkes....szerintem.
  • Vegas
    miért ne? aza pár ezres havonta... de megcsinálhatom ugy is h köv hónapba másik felét és kész.. majd meglátom
  • Inquisitor
    ÖÖö, és ez megérte neked így? Jó mondjuk hülye kérdés én ennél sokkal gyengébb VGA-t részletre vettem :D
    De legalább tuti jól fog kinézni nálad a Crysis!
  • Vegas
    fogom :/
  • Vegas
    640es, és ma fizettem neki 50k-t. maradék 55k-t meg 10 honapon át fofm D: :D
  • Inquisitor
    320-as vagy 640-es? És mennyi volt a "fele" már ha nem titok? :)
  • Vegas
    Póczos mondta h nem tud hozni csak asus 8800gts-t.. mondom egyefene.. gyorsan be is fizettem a felét :c
  • lee56
    Bannertéma : Evo-é jól néz ki csak picit keveset mutat, buldozer-é meg pont az ellentéte, picit tulzsufolt, arany középutat csináljatok és az legyen a banner :) (A mostani nekem annyira nem jön be, szal jó lenne uj)
  • lee56
    Csak a fejedben van a kavarodás :) X800 mint a többi Xxx kártya dx9b-t támogat hardvaresen, az X1xxx kártyák már dx9c-t vagyis sm3-at is.
  • Evogordon
    Mégse x1950xt-t veszel?
  • Vegas
    pénteken jön a 8800gts -.-
    már csak + 1 giga ram és ko
  • armageddon666
    itt volt felbontás meg élsimítás szal kérdés: Mi terheli jobban a gépet? Nagyobb felbontás AA off vagy kisebb felbontás AA-val? mert úgy vettem észre hogy NFSC 1024*768 AA off szaggat míg 800*600 max AA tűrhetően fut.
  • WizArts
    ma jár le...már nem érdemes igazítani. :D de köszi.. :)
  • tmisi
    Én a min. gépigény alapján azt állapítottam meg, hogy DX9.0c-t hardveresen támogató karikon működik (no meg a DX10-eseken). Pl. GF6200, alatta csak sima DX9, bár az az ATi X1300 érdekes, nemtom az X800 sorozat DX9c kártyákat takar-e. Igaz ennek ellentmond az SM2-es támogatás. Hmm. Kavarnak ám!
  • FLeK0
    van az 2 is.
  • Evogordon
    No de majd meglátjuk..
  • Evogordon
    Pl egy x850xt kicsit több mint 1 éves.. Arra már nem is optimalizálnak?
  • FLeK0
    csak nem a 3.5 éves kártyákra gondolt :)
  • Evogordon
    Hát pl azt nyilatkozta a crytek főnöke hogy a régebbi gépekre is ráoptimalizálják.. Te mire gondolsz? x1000-res radeon az a régi meg 7000-res geforce??
  • Inquisitor
    "Megy majd az sm2.0-ás karikon is."
    Na erre befizetek. Ilyet senkitől se láttam nyilatkozni eddig, a GF6 meg már ugye SM3.0-ás ...
  • Inquisitor
    Nem lesz kevés, de nem is 2560-ban fogják vele tesztelni :)
    Szvsz 1280 élsimítással vagy annélkül 1600 ... Persze legalább 2 magvas procival és 2GB rammal.
  • serito
    Most, hogy mondod a hétvégén elő is kaparom a FarCry-t és mielött megjelenne a Crysis egy kicsit ráhangolom magam a Crytek féle játékélményre.
  • Vegas
    ottapont.. még most is elővenném a farcry-t ha nem adtam volna el D:
  • VRSDM
    anno emlékeztek gondolom mikor kijött az FC... azt is csak aligalig tudta egykét HC forma maxon futtatni élvezhető felbontásban...

épp ez a normális szerintem, mediumon is szép, maxon meg csodás, így később rá 1évre (vagy több) is szépnek mondható majd
  • serito
    A videókat nézve, ehez még egy 8800GTX is kevés, hogy fullon futtasd!
    Crytek srácok-csajok nagyon tudnak valamit, bár igaz a FarCry-al is letettek egy gyöngyszemet az asztalra.

Ja a jelenlegi banner jobb az eddíg felejánlottaknál!
  • VRSDM
    /logo gradient-s igazíts ;)
  • WizArts
    Baszki, ezt a képet tavaly csináltam. Én eredetit is tudok adni psd-vel..... :D:D
    de sztem is jó a mostani banner.
    Amúgy jó látni, hogy másnak is tetszik. :)
  • DanRyu
    Ez a játék egyszerüen csodálatos. Nagyon nagy graf teljesítménye van. Eddig a legjobb, amit láttam lövöldözösnél.
  • DanRyu
    Nézve a trailert a csávót aki játszik a Crysissal jól megverném. 2007 Január 23.-án már játszhat vele. Angliában kiadták vagy demóval játszott. A kúúrva annyát.
  • buldozer99
    ki a faszom az a végén?:D