31662
CRYSIS
-
#3375 Hát ez nemtudom hogy nagy vagy kisker vagy milyen ár de én legolcsóbban ezt találtam : Galaxy 8800GTS 320MB DDR3 76,790 Ft -
Hellsing47 #3374 hol? -
#3373 Már most is 68.000ft a 8800GTS 320mb-os -
#3372 ' az h gyere TS-re 2 az h vmit találj ki xDD bocs srácok tom h ez nem msn csak már késő van meg úgyis mindenki OFF-ol akkor má nehogymá én ne... -
#3371 Mind1 csakis ATI rulz xD
Fáradt vagyok -.- -
#3370 Nah nagyon kell gondolkoznod...de téleg találj már ki vmit pls... -
#3369 Ja gondolom a 8600gt nem élesz valami drága.. -
#3368 Remélem esik tőlük a 8800 ára. Bár akkor mgá eleht, hogy egy újat veszek. Bár az meg még drágább lesz. De majd megltjuk. Messze van még a Crysis. -
Hellsing47 #3367 áprilisban jönnek majd :)
szal jövöhónap -
#3366 Remélem addigra kijönnek. -
Hellsing47 #3365 mégis mért menne le az ára?
ha sztem le is megy akkor sem 60ezerre
majd a mostani kártyákna fog esni az áruk ha kijönnek a 8-as széria új tagjai -
#3364 Nos igen. Még várok, amíg kijön a full játk. Demo-t meglátjuk hogy bírja. MIre kijön, addigra úgyis lejjebbmegy a 8800ára is, emg szereintem a procié is, meg a ramé is, így aztán olcsaóbb lesz. De így is legy egy százas. Elég sok. -
#3363 8800GTS amire érdemes befektetni, de még várni kell... kb. 60E-re lemegy az ára akkor kell megvenni. DualCore procit mindenképp érdemes. Azonban szerintem 2 giga ram is elkéne... mert 1 az már kevés :CC (stalker rulez) -
#3362 Köszi. Asszem még várat magára. -
Hellsing47 #3361 e6300 40-50ezer Ft körül mozog
a 6400 meg 50-60rugó
legalábbis én nem sürün láttam olcsóbban..ami nem azt jelenti hogy nincs :D -
#3360 Ár? -
Hellsing47 #3359 sztem egy c2d e6300-6400 biztoss kell hozzá -
#3358 Ez a fő ok, de amúgy sem jönne rosszul. Hááát, hogy menniyt költenék rá...... kb menniyt kéne? Mit ajánlotok? -
Hellsing47 #3357 mennyit akarsz a procira költeni?
de maugy is ráérsz a fejlesztéssel ha télleg csak emiatt tuningolnád
hisz ha jól tom szeptember körül jön -
#3356 Annak tönkrement a CDje. A második CD nem mködik, csak az első, de ha felteszem róla a játékot, akkor nincs hangja, szólva az kilőve. Ha a Haiman BM-el, a F.E.A.R.-al, a Jedi Academyvel és a Battlefield 2142vel nem lesz baj, akkor jöhet. De ha más nem ezeket majd másik gépen tolom, nekem most a Crysis kell! -
#3355 nemérdemes mert a vicecity 2x olyan gyors lesz =DD -
#3354 Igen, azt tudom, de most nem igazán van félretett pénzem egy 100000es videókártyára, megaztán mire megjelenki lehet, hogy másikakat is adnak ki és akkor me már inkább azt. Vagy a 8800 jó lenne? De most a procim a fő kérdés. -
Hellsing47 #3353 ja
dualcore proci és egy uj videókari
nem hiszem hogy 6600gt-n még elfutna türhetö sebességen minimumon se -
#3352 Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Tudom nem ide tartozik, de örülnék, ha segítenétek. Szeretném tuningolni a gépem, nagy részben a Crysis miatt. A mostani konfigom: Intel pentium 4 CPU 3.00 GHz 2.99 GHz (a sajátgépből másoltam, nem tudom, hogy ez a két adat proci mire utal, örülnék, ha erre is segítenétek rájönni), 1 GB RAM és egy GeForce 6600as videókártya. Szeritnem ez nem gyenge gép. A videókártya picit kezd elavulni, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy érdemes lenne-e egy dual-core procit tenni bele, azon belül milyet és menniybe kerülne. A válaszokat köszi. -
#3351 COd2... ez crysis... -
#3350 #3344 ték -.-'' legalábbis szépszám -
Spirit #3349 Na akkor az idei az elmúlt 2 nap termése:
A játék már BIZTOSAn megjelenik Q3-ban, valószínű a szeptember elejei dátum. Lesz SP, és MP demo is, ez közvetlenül a játék megjeléenése előtt esedékes. Lesz még MP beta is, ennek megjelenési dátumát még nem adták ki, viszont a 20000 keyt cáfolták, de azt nem lehet tudni,hogy több, kevesebb, vagy teljesen public lesz-e. (A bétának legalább 2-3 hónappal kell a játék előtt kijönnie, tehát legkésőbb júniusban megkapjuk, bár érzésem szerint hamarabb)
Ezenkívül megjelent még egy 10 perces in-game movie is ezt a Crysis-online-ról szedhetitek, szerintem érdemes. Pár "jelentéktelen" interjú, és azt hiszem ennyi. -
Inquisitor #3348 Zehn Minuten Videomaterial zu Crysis -
Spirit #3347 Keyt kb 2 nap alatt csinálnak hozzá, a kulcsellenörző szervert meg pillanatok alatt ki tudjuk tiltani,hogy ne kommunikáljon vele.Nyugi:)
A Béta kiadása max 2 hónap, de tulajdonképpen bármikor itt lehet.Szóval lessük a híreket. -
#3346 hacsak nem olyan lesz a multi része, mint stalkernak, amiben még LANozni se tudsz key nélkül
ők már gondoltak a hamachira... -
#3345 szvsz cod2-t ne hasonlítsuk ehhez -.- -
#3344 Akkor amikorra mondták év vége felé. -
#3343 De ha nyáron akarják ezt, akkor mikor jön ki a teljes. :( -
Spirit #3342 Max nem fog neten menni, nyugi.Majd hamachizunk.Vállalom a szerver szerepét, van itthon több gép.Majd egyiket belövöm.8-10 embert tuti elbírok(Cod2 alat 12 embert simán viszek). :D
Ha meg a single-t sem engedi, úgyis feltörik percek alatt. Egyébként az interjú szövegben NINCS benne a dátum, csak a crysos-online-on írnak Q3 elejét. Szerintem ez elég késő, feltéve,ha szeptemberben akarják kiadni. Reménykedjünk. -
CUCLI #3341 20.000 nagyon kevés :( -
#3340 Esetleg kiadják ezt a 20000-et és mindenkinek meglesz. :) -
#3339 20.000 béta key :( na ebben sem leszek benne.
Remélem majd kiadnak bétát ami mindenkinek elérhető lesz! -
Spirit #3338 Amit már napok óta mondok, beigazolódott.Kár,hogy még nem tudni mikor jön:
Info a Béta demoról -
Vegas #3337 asszem pcguru köv számba irnak rola mert kibróbálták a srácok... -
#3336 grebbe úgyérti hogy olyan kártya még nem jött ki. amúgysem az a jó kérdés hogy milyen (mert a legjobb ugye) hanem hogy mennyi (amúgy aszondják páran hogy nem lesz akkora a gépigény mint sokan gondolják)