31662
CRYSIS
-
Ha kiadják majdan ezt a játékot, beindúl majd a játékok ipara ezzel a motorral. Akárcsak a Doom 3 óta. -
A GTA 4nek lesz kb ilyen grafja. Láttam a napokban a trailerit. -
Ha baszhatom akkor irány a számtech bolt. -
Off:
Azért eltudnék képzelni egy GTA szerű gamet ezzel a grafenginnel :D -
CUCLI #3211 büntetés felsőfokon :o -
Jól sejted.
De ha nem dx10-es a karid akkor b@szhatod. -
De ha fent lesz a Vista az dx10-et bír ha jól sejtem. -
Ez igen maximális gépigény közt van: Graphics: Nvidia 7600 or ATI X1600 Pro (SM 3.0) or DX10 equivalent. Igaz most az enyém dx9-et bír. Hátha jó lesz a karim, majd meglátom.
-
Naná
-
Ja de egy gépnek az ára is brutális ami megjeleníti :D -
Kib@szott brutális az első videó!! -
GDC: 2 új videó
"A Crysis fejlesztőcsapat magyar tagjai szerint az editor könnyen használhatósága miatt viszik a Crysis motort, mint a cukrot!"
Na ezt jó hallani!!
-
Na akkor azvan amit mondtunk bárki akinek kedve van megveheti! -
A Crytek jelentette, hogy az Avatar Reality licenszelte legújabb játékához a Cryengine 2 grafikus motort.
Az Avatar Reality látványos grafikát szeretne létrehozni leendő MMVW (massively multiplayer virtual world) játékához, ami egy terraformált marsi világban játszódik majd. A játékosok szabadon létrehozhatják majd karakterüket és élhetik virtuális életüket a messzi bolygó felszínén. A megjelenésről nincs információ, de az biztos, hogy látványos játékkal lesz dolgunk a közeli jövőben. -
Hedic #3201 akkor szerintem minimum NX7950 GT-RE lesz itt szuksegunk -
Ja a Tomb Raider Legend is baszottúl szaggatott mikor be volt állítva, hogy nextgen textúrákat használjon. Mind1 ha akad nagyon majd highon a játék lecserélem a karim egy 512esre. -
De szerintem kevés lessz a textúrák miatt. -
Skacok nem lesz kevés a 256Mb-os videókari a játék High felbontásához? -
Hír honnan, hogy kizárólagos jogot vett az EA? -
Én nem tudok róla, hogy bármi köze is lenne a CryENGINE 1-nek az EA-hoz. Másrészt nem hiszem, hogy rajtuk múlott, hogy nem kellett senkinek sem a FarCry motorja. -
Gyanítom erről van szó .... Szvsz nem kis pénzel támogatták ők az engine létrejöttét ....Márpedig sajnos az első engine-t is, a példátlan sikere ellenére , a süllyesztőbe küldte az EA . -
:S akko mind1... De elég szar egy ügy... -
Remélem itt nem erről van szó mert szerintem ezt az engine-t sok cég megvenné. -
Hát már hogyne lehetne ?! Valaki megcsinálja, és eladja ...Ennyi .
Márpedig el lehet adni azt úgy is, hogy megveszik a kizárólagos jogot, nyílván az többe kerül, de innentől másnak nem adhatja el a készítő, csak aki megvette . -
Én is így tudom... Engine-el nem lehet rendelkezni... -
Mi az hogy kizárolagos jog??
Szerintem ez olyan mint az Unreal engine 3 akinek kell megveszi ennyi. Vagy tévedek? -
Eddig nem volt az övék a kizárólagos jog, csak a játék kiadója volt (asszem) ...
Az EA meg mostanában elég érdekes politikát folytat .
A CryEngine 1 is elég jó kezekbe került, valszeg nem is látjuk már sehol csak konzolon .... -
Eddig is megvolt nekik hisza a Crysis is azzal készült tehát nem újdonság. -
CryEngine2 is EA kézben ... Ennek nem örülök :(( -
CUCLI #3186 megkapja. csak kérdés az, hogy jövőre vagy utánna? :D -
kizárt h annyiért kapod majd meg a VGA-kat -
Cat 02 #3184 enyémen lefagy az installnak :P
2.4 celeron meg fx5600 xD -
lee56 #3183 nagyon valószinüleg nem lesz igazad, 8800-on csak 1600x1200 akadozna talán full full grafikán, de lehet még ugy se :) -
Vegas #3182 remélem nincs igazam -
Majd meglátjuk, lehet, hogy beáll még a mi gépeinken, mint Mari néni a sorba
-
Videokártya a gyenge pont sztem,de ki akarom cserélni,csak megvárom az új ati kártyákat!
-
Te hülye vagy.. xD -
Én a gépigényt olvasva azt mondom hogy fog úgy menni.. de majd kiderűl. -
Vegas #3177 enyemen is akadni fog.. siman.. -
Vegas #3176 pf.. azert azt nemond..