31662
CRYSIS
  • dante3
  • Evogordon
    3dmarkokban 100 pont.. Azért megéri :D:DDD
  • dante3
    8800GTS 640mb vs. 320mb: link
  • Evogordon
    Istenem csak nyernék a lottón olyan gépem lenne
  • Evogordon
    Ja csak én meg azt hallotam hogy a gtx meg a gts között meg akkora külömbség nincs hogy 40e-rel többet fizessen az ember.
  • Evogordon
    proci kiszállítássak együtt 52e lap 33e
  • dante3
    Semmivel nem hoz jobb teljesítményt értsd meg,aki többet akar annak gtx-et kell vennie!
  • CUCLI
    mennyi volt a proci/lap?
  • buldozer99
    vagyis 320-rol:D
  • buldozer99
    640mb-bol hol van teszt?
  • Evogordon
    Hát azrét 512-ről nem akarok visszább fejlődni.
  • dante3
    Felesleges gts-ből 640mb-est venni, a tesztek is ezt mutatják!
    320-ast meg már kapsz 73000-ért!
  • Evogordon
    Találtam egy boltot ahol 100e-ért van EVGA 8800gts 640mb-al az nem rosz ár egy EVGA-ért :D
    csak az a baj hogy ná ép kesss D:
  • Evogordon
    Dual core-t vegyél.
    NEkem ez a e6400-es felhúzva 3,2 ghz-re gyári hűtővel a tesztek szerint több mint kétszer ráver az amd 5000+ x2-re meg nagyobb eredményt ér el az e6700-estől.
  • kirol
    Arról nem is beszélve, hogy az atom lökéshulláma nem hat semmire, csak a kunyhóra, meg egy kis por lejön az úton lévő objektumról. A távoli fa vígan éldegél.
  • DanRyu
    Jah az baszott kemény mint atom.:D
  • VRSDM
    ugyan ezt megcsinálta egy hardwired-es hsz-elő
    (jobb minőségben/kisebb méretben... persz azért kösz tőled is :D)

amúgy nézve ezt semmivel sem jobb / több mint amit a cellfactor tud fizikában... szvsz ne essünk annyira hasra

• Hedic
    akkor szerintem az lesz a legjobb ha alpban veszek egy Kingston KVR 2GB 667MHz DDR2 CL5 Kit RAM kartyat,meg egy 3600-3700 MHZ-es procit meg egy kurv ajo grafikus kartyat.....hat igen csak penz lenne hozza!
  • Nwis86
    persze hogy elrontottam előbb:)
  • Nwis86
    kivágtam a robbanást felraktam ]Youtubra

csináltam 1 gifet is:)
    [IMG]http://www.juropnet.hu/~ladanyi/Crysis.gif[/IMG
  • Crazy Mate
    Ellopnám a crytektől azt az editort és csinálnék magamnak pályákat és azon játszanék.
  • Ability
    Ugyan mit kezdenél vele? :C
  • Crazy Mate
    Kellene ez a Cryengine 2,szoktak engineket feltörni és netre felrakni?:)
  • armageddon666
    jaja a CryEngine2 van kint. Vajon tescoban kapható?
  • armageddon666
    én most 2*512-t veszek ramot aztán majd nyáron talán vagy karácsonykor beszerzek esetleg egy dualcoret alaplappal (átállnék intelre mert az úgyhallom nagyonjobb...) aztán karácsonykor videokari azt jöhet a krájszisz
  • serito
    Valószínű a bemutatott technikára utal vele, mivel a game még nincs kész!
  • Crazy Mate
    Mi volt az atombombás videó végén az az Available now felirat?:)
  • serito
    Nekem csak VGA-t kell cserélne de durvállanám, ha ezzel a konfiggal (aláírásban) nem futa rendesen a gamma.
  • KILLER2
    Hát drága lesz, mert kéne egy Dual Core proci, meg egy új videókártya és még 512 RAM. És akkor már új alaplap is, mert mondjuk SLIs videókártya. SZóval lehet, hogy olcsóbb lenne egy új gép. Bár ebből csoda, ha csak a videókártya megvalósul.
  • serito
    Hol az igazság?: ha a mai legütősebb gépek is kevésnek bizonyúlnak a Crysis alá akkor milyen gépeken fejlesztik?
    Visszagondolva a FarCry-ra, az is futott egy akkori középkategóriás gépen, méghozzá szép greafikával. A továbbfejlesztett Cryengine remélhetőleg tartja ezt a "" szokását, és a mai közepes gépeken is élvezhető grafikával fog megjelenni.

Ui: Azért a gépfejlesztés nem fog ártani, már aki megengedheti magának!
  • strebacom
    Nagyon állat a videó!!
  • KILLER2
    Bocs, észre sem vettem xD Ma meg pont olyat olvastam, hogy PS3 is gyenge hozzá.
  • Torry
    Ez is egy olyan kérdés, ami körül még mindig nagy a homály. Nemhivatalos forrásokból kaptunk már olyan választ, hogy nem lesz, de ennek ellenkezőjéről is napvilágot látott már írás! Még mindig a józan észt követve azt tudom mondani: túl jó piac a kozoljátékok piaca. Nem hiszem, hogy ezt kihagynák egy olyan nagy névvel, mint a Crysis! Tehát a játék várhatóan megjelenik az XBOX 360 nevű konzolra is, de valószínűleg ez jóval a PC-s debütálás után lesz.

FAQ egyébként
  • KILLER2
    Attól én is elástam az államat, csak az a baj, hogy még nem találtam meg. CSak attól félek, hogy nehogy új gépet kelljen majd vennem miatta. Ez a játék csak PCre jön nem?
  • Torry
    Az az atombombás jelenet a legvégén az nagyon kemény!
  • VRSDM
    jahm, megnéztem a sandbox-osat is ...

öhm ha ilyen könnyü az egész, és mondja folyton hogy milyen egyszerű és csodás..

akkor mit csinálnak már 2éve azon a hajón? XD
  • armageddon666
    Az a metálfestés miatt van úgy XD a tank pedig trabantmotorral megy... graf enginere sokat gyúrtak így pénz nem maradt normális tankra :P
  • VRSDM
    eddig 2 hibát vettem észre
    / a jókat mindenki lájta :D azért csak most írok mert eddig kapartam az állam a földről :D

szóval. az egyik az említett tankos, egy ilyen tank -0,1km/h sebességvesztéssel masírozna át egy hasonló fakecón... szó nélkül...
    másrészt minek robbannak ugy ki azok a fadarabok a hátsó falból? ez jólnéz ki de nem reális...

a másik ami valóban gáz ... " breakable vegetation" jujj dejó :D tényleg fain hogy szikrázik a minigun tölténye a levélen :D

nem félreérteni überbeszarásdurva az egész ... de azért megjegyeztem ezeket is :D
  • serito
    Ez a két videó "odaba@" rendesen!!! Azt hiszem mire a game megjelenik a nemrég vásárolt X1950XT-met kicserélem a legújabb R600-ra, ha megjelenik valamikor.
  • grebber
    Ja meg hegyekben ömlesztve jönnek au Unreal Engine 3-as gamek is!