31662
CRYSIS
  • Pitti
    Jahh, hát nem is azt mondom, hogy nem fog futni gyengébb gépeken. Végülis a minimum, és ajánlott gépigényt megadták. Csak kérdés, hogy mennyire kell majd butítani...
  • Pitti
    Vszont én meg azt tartom kizártnak, hogy pont a cryengine2 ne lenne felkészítve a több processzor/mag használatára...
  • Hellsing47
    a lényeg hogy legyen benne dx9 funkció is, ne csak dx10
    akkor már több mint valószinü hogy elfog futni a "gyengébb" gépeken is
  • Pitti
    OK lehet, hogy igazad van, viszont ez egy prezentáció, ott van egy fickó az nvidia-tól is. Csak azt akartam ezzel kihangsúlyozni, egy ilyen bemutatón fix, hogy a legnagyobb vasat rakják ki amit csak lehet. És ha ezen is "remegős" a kép akkor...hmm...
  • bertino
    4 magos meg SLI... ezek maximum az abszolut max graf-os beállításaihoz kellenek a gamenak

másrészt ez lenne a második vagy hányadik game, ami használ több procit ?
    sztem kizárt
  • Pitti
    A kismillió videót nézegetve sokszor tapasztalom, hogy viszonylag alacsony fps-el szaladgál a game. Jóvan mondom betudható ez már eleve a videónak is nem biztos, hogy maga a játék szaggatna. Viszont van egy video a "Crysis G80 Presentation " crysis-online-on 2006 novemberi.
    Nos, itt a Crytek-től beszél a srác a játékról egy színpadon profi HD kamerával véve. Legalábbis a minőségén látszik, hogy nem handycam-ről van szó. Aztán egy projektoron prezentálják a játékot, ami bizony-bizony szaggat, és látszik a vsync hiánya is rendesen. (vízszintesen bomlik a kép néha) Mivel vágatlannak tűnik a felvétel, így szépen össze lehet hasonlítani az élő képet a játékkal.
    Háát nemtom milyen vas kell majd ehhez, de az is biztos, hogy egy ilyen bemutatón minimum SLI-ben vannak a 880-as GPU-k és megkockáztatom, hogy már 4 magos a CPU is.
    Szóval tartok én attól, hogy szerény gépeinken előcsalunk majd ilyen grafikát a játékból, közben meg játszható is marad.
    Valszeg le fogtok gyalázni a framerate függőségem miatt, de 20-24FPS alatt bizony élvezhetetlen egy játék. Az ember szeme is hamar belefárad.
  • DanRyu
    Csak tudnám, hogy sok helyen miért írják azt, hogy nem kell eldobni a régi vasat a játékhoz? Biztos baszott nagy gépigénye lesz csak rá kell nézni.
  • KILLER2
    na az tényleg nem ártana. VAgy lehetne kicsit könnyebb. Nekem a FarCry picit túl nehéznek tűnik, bár így is fasza játék.
  • DanRyu
    Jaja, csak menteni lehessen mindíg.
  • KILLER2
    Nekem is bejön, csak addig még ki kell cserélnem a gépem nagy részét.
  • Frank99
    Duke Nukem: FOrever!

• Cream78
    Megnéztem egy videót, hát nagyon bejövősnek tűnik nekem ez a gamma!
    Nekem a Far Cry is nagyon bejött, ezt is a crytek barkácsolja, rossz nem lehet!
  • KILLER2
    Az összerakással nincs gond, a beszerzés a fontos. Ja és nem tudja valaki, hogy a crysis-online-on miért nem jók a hátterek?
  • bertino
    add ide nekem, én olcsón összerakom neked :)
  • KILLER2
    OFF:
    Nem tudtok Pesten valami frankó PC boltot, ahol olcsón leeht beszerezni és beszereltetni (ez nem feltétlenül szükséges) videókártyád, RAMot és Dual-Core procit?
  • Tigristank
    Természetesen XP-n is futni fog.
  • Hedic
    a crysis csak a Vistán fog futni vagy elmegy még az XP-én is?
  • Vegas
    most irták h csuszni fog.. őszt utálom..
  • KILLER2
    MIből gondolod, hogy nyáron vagy télen? Mi van, ha tavasszal vagy ősszel?
  • Vegas
    és mikor jon ki? nyáron? télen?
  • Evogordon
    Úgy lesz aszem hogy az egész r600 családot egyszerre dobják piacra szal lesz ocsón is közép kat meg drágán is.. :D Nem tudni még mennyibe fognak fájni..
  • Hedic
    na es mennyiert lesz vasarhato az Ati R600?
  • Evogordon
    Én is az r600-ast várom... Remélem nem lesz 160e az xtx vagy lesz egy olyan mint az nvidiánál pl gts...
  • Hellsing47
    attól függetlenül hogy felül akarják mulni még lehet ugyanugy bugos
    de valszeg mire jön az r600 addigra az nvidia is biztos kiad vmi uj drivert a 8-as szériának
  • grebber
    Csak mert leakarják alázni nvidiát elvileg ez elvárható is hiszen volt +fél évük überelni azt!
    Meg atinál jobb valami ringbus vezérlő vagy mi a genny (nemértek hozzá) de pl Company of Heroesnál csunyán leszerepel az nvidia.
  • kirol
    Hát nem egyértelmű, ha lesz új ati, az nvidia nem lesz bugos. Logikus, nem?

Amúgy mi nem indul el, mert nekem nem tűnt fel még.
    Kivéve Double Agent full, de a demo meg ment. Így gondolom crack miatt nem indulhat.
  • Hellsing47
    és miböl gondolod hogy ati alatt nem lesznek bugosak?
  • grebber
    Hát ja sajnos pár játéknál bugosak a kártyák ezért várok új Atira.
  • Vegas
    20/hét
  • kirol
    Köszi ez már túl drága lenne, de egy 20-asért esetleg megveszem 2 év gari mellett.
  • armageddon666
    havernak 8800GTX-e van és semmi baja nincs... 2 giga memó van mellé és HT-s nemtommekkora proci. fullon játszik mindent szaggatás nélkül... és még nem mondta hogy valami nem indult volna.
  • armageddon666
    jah tényleg... meg régen talán hardwireden vagy nemtommár tényleg hogy azt min, de ottmeg azt írták hogy még (már nembiztos... rég volt) az 533as memó az nem feltétlen gyorsabb és néhány esetben AGP-s kari több FPSt/pontot hozott mint a PCI-E-s... hogy hogy van(volt) ez azt nem tom ^^
  • Gabesz026
    Szasztok!
    Azt én is olvastam hogy még nem nagyon indulnak el a játékok a 8800-as sorozattal pedig én is arra gyüjtök.
  • Vegas
    jah, gamestar.. de eléggé fura..
  • armageddon666
    640es nem sokkal jobb és néhol a 320as még jobb eredményt is hoz ^^ valahol olvastam csak nemtommá hol :D
  • Vegas
    vedd meg! neked olcsóbban oda adom
  • kirol
  • Vegas
    mert van pluszba 2 xD
  • kirol
    Miért adod el?
  • Vegas
    85ért adom a 640-eset, MEGÉRI!