31662
CRYSIS
  • dante3
  • CUCLI
    -.-
  • grebber
    Agyad vant kint nem a demo!
  • Vegas
    KINTVAN A DEMO!!
  • bertino
    hajrá
  • rastaman
    és vista alatt. ez kimaradt
  • rastaman
    mert gondolod hogy: amd 2500+ geforce6600 1Gb ram elég lesz neki. nem szoktam fél évente gépet fejleszteni, hanem ami van azt használom 4-5 évig. és most jött el a csere ideje... ha meg nem tudsz minden körülményt akkor meg inkább ne ugass... bocs az off ért. és igen gondolhatsz amit akarsz, nem a te pénzed hanem az enyém, ha hülye vagyok akkor az a saját bajom, nem a te hibád.
  • gduck
    Hoppsz :) nálam ez pont fordítva van... Régebben semmi értelme nem volt megvenni a csúcskategóriájú VGA-t, mert nem volt rá szükség! Most viszont ha "teljes pompában" akarsz játszani egy játékkal, akkor sajnos bizony kell a csúcskategória....
  • bertino
    gratulálok neked, sok eszed van

szerk.: végülis te géped te pénzed, fél év mulva ugyis megbánod, hogy ennyi lóvét kiadtál, mert tök felesleges volt a dolog szinte
  • tmisi
    Attól függ, kinek. Te nem láttad a DX9 vs DX10 videót. Nekem a DX9-től is leesett az állam.
    Fullmaxon szinte mindennek kell a gép (még az NFS-eknek is). De ha visszaoptimalizáljuk, fut az gyengébben is. Elvileg pont azért késik a játék, mert optimalizálnak. Legalábbis tavaly ezt mondták.
  • Attila8805
    LOL megveszem a licencet.
    OK?
    Kapsz 10 % részesedést árban megegyezünk.
  • rastaman
    azért trabanttal mégsem járhatok :) ha autó akkor pedig tuningolni is kell. zene.felnik stb és azis sok-sok pénz :)
  • sztechnika
    De régen én is ilyen voltam a legjobb gépet akartam,de azóta rájöttem minek
  • sztechnika
    Egy autóval nem járnál jobban?
  • rastaman
    márpedig igaz. én is most gonolkodom h milyen gépet rakjak össze. és eddig kb 250.000-nél járok. monitor,hdd,ház nélkül :)
  • theodor
    pedig be fog baszni
  • bertino
    az bebaszna
  • theodor
    Crysis = Új gép
  • lee56
    azé pro helyett inkább xt ha mégis radeont akasz és nincs több pézed, az 1650 xt elég korrekt kártya, gforcot viszont nem vennék 8800 gts alatt ...
  • PLackó
    erősebb az 1650pro, de a 8500 meg dx10-es.
    De minkét kártya gyenge,főleg ehhez a játékhoz!
  • kecskusz
    ok,kösz
  • bertino
    felbontásnál max...
  • kecskusz
    Egy grafikus kártyánál a Memóriabusz mennyire számÍt?
  • rastaman
    ok köszönöm
  • bertino
    flash playerrel
  • rastaman
    off: a .flv-t mivel játszam le? a 11-es media player, valamint az mplayer sem eszi meg... pls help.thx.np
  • kirol
    Ez semmi, kakesz.
    Nézd meg az én Engine -emet: kirol Engine 147 beta.

Ez a kép ingame kép!!! és pl. sokkal jobb, mint a Doom 3, bár ott is kb. ezt látod állandóan, csak ugyen nem ilyen részletesen, mint az enyémben.
  • grebber
    Off:

Carmack új engine-je

A végén mit mond a "mester" amikor Crysis 2 ről beszél azt vihog a nép??
  • berlinboy6329
    Nem egy mai darab az oldal.Régebben is létezett már csak más volt a neve.Tudom,mivel jártam oda néha,csak akkor még vmi www4.xymittudoménmármi.info volt a címe.
  • Magiszter
    Ahogy én észrevetem az akadások tipikus játéknál előforduló akadások. Gondolom sokan megfigyelték már hogy ha betöltünk pl egy lövöldözős játékot akkor az első lövésnél kicsit megakad, az első robbanásnál, az első vér-a-falra-loccsanásnál. utána már megy folyékonyan tovább minden és nem kell többet "töltenie" ezeket az effekteket. Itt is erről lehet szó. persze ez bizonyos szintig kiküszöbölhető. És elhihetitek ha nekem ilyen grafikán csak annyire akadna összetenném a két kezemet :D
  • kecskusz
    Itt egy új crysis oldal http://www.crysis-hq.com/ !
  • kecskusz
    Van olyan trailer ahol DX10-es grafikával fut a játék?Nem a DX9 vs.DX10-re gondolok olyanra ami hosszabb!
  • kecskusz
    A füst és robbanás efektek miatt is megakadhat,hiszen a környezet a fizika törvényei szerint lett elkészÍtve és minden eggyes robbanáskor megmozdulnak a fák,a bokrok,...!
  • Evogordon
    Érdekes mert a játék folyik de tényleg néha megakad. Szerintem ez azért van mert tölti be a páyla többi részét és nem bírja el a ram vagy kitudja :D Biztos kifogják ezt javítani.
  • grebber
    Nemtetszik nekem hogy néha néha megakad a kép remélem a fullban nemlesznek ilyen akadások!
  • Evogordon
    De van egy fasza videó amikor viszi rendesen a játékot és nem az az unalmas nanosuit pálya :)
  • grebber
    Persze leszedtem őket mert töttök mindent ami Crysis :D ,de ugyanazt mutatják be mint eddig a nanosuit képességeit ami már lassan a csapból folyik :(
  • Evogordon
    ja persze

Egyébként vannak új videók a crysis online-on.
  • kecskusz
    Bocs,de nem én Írtam!

Az unokatesóm volt,de ő csak 8éves!
  • SötétBarom
    ok,meg próbálom,legaláb egy valaki aki legaláb próbál segÍteni!NEM ÚGY MIND EGYESEK!

ok, megpróbálom, legalább van valaki aki próbál segíteni! Nem úgy, mint egyesek.

nem vagyok egy nyelvtanhuszár, de ez már súlyos..
    (ha esetleg nem ez az anyanyelved, esetleg határon túli magyar vagy akkor bocsánat.)