31662
CRYSIS
-
#4260 Nem tom ,de az uttóbbi néhány EA játéknak amit megnéztem, rettenetesen magas a gépigénye. Irreálisan magas, 3-4 évvel ezelőtti grafika de szaggat mint az állat . Szvsz ha valaki akkor ez EA nagyon komoly "kapcsolattal " rendelkezhet némely hw gyártóval :)))) -
#4259 Olvasd el miről volt szó előtte, és rájössz, ez csak egy panasz. Nem akarom én itt fényezni magam, bár ezeket nagyon kevesen tudják. Mellesleg nekem is mutatták, nem én találtam ki, nem lehetek büszke semmire sem ilyen téren...
ui.: másik játékban nem találsz iylen hibákat. Mondok még egyet. Egy konzol paranccsal lehet speedhack-ezni. Pb nem dob ki érte, mert nem is csalás, hanem egyszerűen van. Aztán ezeket CB és ESL meccseken is használták. Szerinted akkor ez a játék képes versenyképes környezetet teremteni?
ui2.: és pont ez a baj, pont ezt mondom, hogy elvárná az ember, hogy ezeket javítsák ki. Nem tették. A javításokban csak az új fícsőrök voltak, mint az SM3, HDR, semmi játékmeneti hibajavítás. Nekem ezzel van bajom.
ui3.: és hidd el, az EA az egyik olyan kiadó/fejlesző, aki valamilyen szinten törődik a játékokkal. Alaposan leteszteli őket, minimális játékhiba marad a játékaiban, és azokat is gyorsan folyamatos támogatással kijavítják... -
#4258 jujj, de aztán kemény vagy. minden med.skill júzer tudja az ilyeneket... /max másik játékban
ettől függetlenül EA, próbálja azt a látszatot adni hogy fontoskodós, sorozatos patch-ek.hosszu online lehetőség. parasztvakításnak jó ez... -
#4257 Hozzáteszem: sosem csaltam! Amiket leírtam, hogy miket meg tudtam csinálni, azok mind játékhibák! Még a konzol parancsokat meg sem említettem, ott is van pár érdekesség. -
#4256 Pont erről van szó! Nincs hiba benne, és hosszú távú támogatást kapnak! Lehet hogy már lerágott csont, az is lehet, hogy minden évben kiadják ugyan azt. Próbáljátok az ő szemszöükből nézni: amíg van rá igény, addig miért ne adják ki? Egy sport játákban amúgy sem lehet semmit újítani. Belerakják az új csapatokat, meg fejlesztenek a kinézeten és ennyivel le van tudva. Most gondoljatok a multi játékosokra! Hány olyan pl UBI játék van, amivel lehet versenyszerűen játszani? Egy sem! Tele vannak hibákkal, és az UBI tényleg a profit vadász kiadó, mert nem is igazán támogatja őket. Gondoljatok FarCry-ra. Én versenyszinten toltam, és olyan dolgokat meg tudtam csinálni, hogy átlövök a falon, nem szórt a fegyverem, egyszerre több gránátot dobok, bármelyik szervert le tudtam fagyasztani meg ilyenek. Gondoljatok arra, hogy a FarCry összes javítás profit miatt került ki. SM3, A64 stb... A felsorolt hibákat meg azóta se javították... Holott mindenki az UBI-t isteníti, de a nyomvadt FarCry-jukhoz még egy normálist PB-t sem tudtak adni, mert olyan határidőket szabtak, és annyira nem akartak plusz kiadásokba belemenni, hogy inkább beérték a szarral. Mi lett az eredménye? A PB ész nélkül dobálta ki az embereket, akik semmi gyanusat nem csináltak. Kedvence volt a rosszabb internetkapcsolattal rendelkezők...
Az már lehet, hogy az UBI játékkínálatában több az innovatív és újszerű játék, nem erről van szó! -
#4255 Én nem szereitem a sport játékokat, meg nincs is sok EA játékom, de ami volt, abban hibát még nem láttam. -
#4254 én nem szeretem s port játékokat :c csak azárt írtam mert
"Kevesek a játékhibák, és elég jó minőségű, hosszú távú támogatást adnak szinte minden játékra."
szal lehet hogy mindig ugyanazt adják ki de <feljebb> -
#4253 Jó minőség lol akkor vedd meg minden évbe ugyanazt ha neked az jó.
No mindegy EA-s témát letudtam! -
#4252 de jó minőségben adják ki ^^ -
#4251 Egyetértek. -
#4250 Az lehet hogy veszik de pl nézzed emg a sport sorozatait 1-től 1-ig minden évbe kiadják uyganazt ami szánalomszinten mozog már.
-
#4249 Lehet, hogy az EA játékok mint lerágott csont kategória, de amit kiadnak, az elég igényes. Van is rá kereslet, ezt Te is láthatod. Kevesek a játékhibák, és elég jó minőségű, hosszú távú támogatást adnak szinte minden játékra. -
#4248 No flame! just for fun "EA eléggé megköveteli a minőséget"
[csak eggy csendes vélemény] -
#4247 Olyan sok biztos nem, EA eléggé megköveteli a minőséget, mert sokat fektet a fejlesztéseibe. Meghát ettől a játéktól mindenki sokat vár. Személy szerint engem csak a multi érdekel. Az csak jobb lehet, mint a FarCry-é volt... -
#4246 Amellet hogy gyönyörű lesz sok hibája lesz ez nem kétséges. -
#4245 Jelenleg sima Alpha... A béták meg gyorsan szoktak lezajlani... -
#4244 Gondoltam,hogy mindenki ezt hozza fel,de akkor legalább ne akadt volna a gém.Meg miért pre-aplha?Nincs már késő ahhoz,hogy még mindig pre-alpha stádiumban legyen? -
lee56 #4243 Logi -
#4242 Egy nano ruhával, amivel szépen be lehet zúzni egy hammer elejét minimum, hogy egy fegyvert meg lehessen tartani. -
Hellsing47 #4241 azért áll olyan masszivan mert erös keze van annak aki fogja
amugy engem csöppet sem zavar hogy nem kell 2másodpercenként elengedni a tűzgombot és ujracélozni mert már az egekbe mutat a fegyó -
#4240 Zavar,hogy akad. :8
Amúgy szép és jó,csak miétr nem ránt jobban a fegyver?Olyan masszívan áll. -
#4239 new video--->link -
#4238 Igen, de mondjuk az nem perpixel mb és a dof is csak amolyan "statikus homályosítás", azok csak látszatok, bár tény hogy van. De pl a most kiadott Lost Planet Dx9-es változatában ott van egy nagyon kafa mb és olyan effektek hogy csak na. Ha ők képesek voltak rá akkor a "hűdecsuda" cryengine-is képes rá (álá 2006 E3-as videókon). Szerintem :P -
#4237 igaz-igaz, source motor -> garry's mod, és voilá ott van a DOF meg a MB... ennyit erről, és hány éves engine is? 2-3? -
#4236 Én szerintem ez az egész marhaság. Mármint ez az összehasonlítás. Ha megnézünk egy E3-as videót DX9 alatt akkor látszik hogy van DoF meg MB ugyanúgy. Vannak ugyanolyan fényárnyék effektek mint amit most próbált a DX10 perzentálni. Ha tényleg ennyire "lebutították" a dx9-et akkor ez már megint csak a "minnél több pénzt bezsebelni a birkáktól" marketingre épít. Tipikus "ha DoF-ot, MB-t, meg miegymást akarsz akkor vegyél DX10-es VGA-t meg Vista-t". Ha tényleg ilyen lesz a Crysis meg a Crytek akkor ott van valami cselszövés a háttérben bizonyos cégekkel.
Remélem hogy nem fognak elmarhulni. Csak adjanak már egy demót, hogy felkészülhessünk, lelkiekben. -
saddi #4235 árnyékok és fényviszonyok között nagy különbség van, és a textúrákon is a shaderek sokkal valósághűbbek. A kéz és a fegyver dx10-esnél szebb, de a dx9-esnél a torkolattűz jobban néz ki. -
#4234 Szerintem meg hatalmas különbség van a 2 közt.Mondjuk először tényleg a motion blur,de ott van még a vegetáció valósabb megjelenése,és a levelek közt átszűrődő napsugarak is meglátszanak,és nem fakóak a textúrák sem,szép "dúsak",ha lehet ilyet mondani,beleillenek a környezetbe. -
#4233 Gyúsd be a crytek-et de aztán migyújtunk be téged :D -
#4232 Még egy vid: DX9 vs DX10 második felvonás -
#4231 Megnéztem mégegyszer és most látom hogy nincs is motion blur dx9 alatt? áttették only DX10-re a jobb effektet vagy mi? Mert ha igen akkor ez aztán a nagy kicseszés a néppel! Már csak only vista vagy az only Xbox360 módosítás kell és megyek gyújtogatni Crytek-ékhez
Remélem csak elfelejtették bebipálni a MB effekt dobozkáját :D -
#4230 Kijött egy új videó amiben megcsodálhatjuk a hatalmas különbségeket a dx9 és dx10 Dzsungelharc között. Én személy szerint nem láttam semmi különbséget. Mindkettő gyönyörű volt (talán egy kicsitt jobban rányomták a motion blurt dx10 alatt)
DEMÓT A NÉPNEK!!!
Link:DX9 vs DX10 -
#4229 Pontosan, ez rontotta el. Szívemből szóltál! -
Hellsing47 #4228 szvsz sokkal jobb lett volna ha végig emberek ellen megyünk
sztem pl az utolsó pálya legvége kifejezetten nehéz lett a szörnyek miatt :D
én ott elsö végigjátszásra ha 20x nem kezdtem bele akkor egyszer sem :D -
#4227 Nincs neekm bajom a szörnyekkel, csak az el elkúrta az egészet. Picit olyan Doom 3as lett, amit én nem igazán szeretek. Sötét, szörnyek. A szörnyekkel nincs baj, csak a módja volt rossz, ahogy megoldották. Teljesen megváltoztatta a játékmenetet és átment agyatlan hentelésbe. Crysis szerintem jobb lesz a szörnyeknél. -
#4226 Az sokkolt benne, de nem volt úgyse rossz. -
Hellsing47 #4225 csak a monszták nem kellettek volna bele :-/ -
#4224 A teljes játékot bizotasn rendesen optimizálják. A Crytek kevés játékot csinált eddig, történetesen egyet, de az olyan is volt. Jó graf, jó játékmenet, nem vészes gépigény. -
#4223 Az lehet, sőt :)
Bár a Crytek-ben eddig (far cry) nem csalódtam. -
#4222 köszi, megspróltam némi időt :) -
#4221 Kb. De az szeritenm még nem lenne giazán optimizálva.