31662
CRYSIS
  • Magiszter
    Érdekes hogy mostanság semmi hír nincs a játékról, eddig mindig volt hetetnte legalább egy-egy kép, vagy rövid videó. Talán a marketing osztály is beszállt a fejlesztésbe hogy minél hamarabb kész legyen? :D
  • rastaman
    ok. én befejeztem
  • Ability
    Egyelőre hagyom, úgy sincs miről beszélni, legalább nem áll a topic. Ez a pár post elfér. Majd ha kijön demo/játék akkor be lesz szigorítva. Aki nem a spam topicba írja az érdektelen postjait azokra ráeresztem a modikat, meg hát majd törölni sem leszek rest. :P

Viszont azt már jeleztem, hogy ennek a "mélyrepülésnek" nem kéne folytatódnia... ha már irritáló lesz, akkor lépni fogok.
  • VRSDM
    én már nagyon unom, az is legalább akkor fórumromboló aki reagál az ilyen majmokra ... hg-nak törölnie kell és ennyi, ha regaáltok rá azzá váltok ti is ... -.-
  • rastaman
    jah. de azért volt 1-2 emberke aki szerintem komolyan hitt a demo létezésében. a baj hogy ez a néhány emberke teéjesen tönkre vágja az egész fórumot. emlékszem mi volt pl a carbon topikban tavaly ősszel
  • KILLER2
    Viszont nekünk egyre kevesebb ép agysejtünk marad a megjelenésig.
  • tonyo9
    nem kéne ennyire komolyan venni .ugyanis ha hülyülök ha nem a demo akkor is határidöhöz van kötve mint a megjelenés :D
  • KILLER2
    Van egy olyan érzésem, hogy téged be kéne zárni. De mindegy, písz. Ja és sok sikert a CryENGINE 2 íráshoz.
  • tonyo9
    csak komolyan hülyéskedtem :/
  • KILLER2
    De legalább kiderül, hogy mi van abban a torrentben. Azért én kíváncsi lennék rá. Egyszer leszedtem a Vice City-t, erre GTA 2 volt benne, GTA SAban meg a Vice City.
  • rastaman
    azért kicsit sem feltűnő hogy hivatalosan nem jött még ki a demo, de néhány hogy is mondjam... "sérült" gyerek azt hiszi, hogy amit a t0rr3nt oldalon lát, az működni is fog... ha kijött volna bárhonnan le lehetne tölteni, hiszen ez a lényege, torr3ntre pedig free cuccokat feltenni tilos/fölösleges. komolyan csodálkozom hogy egyesek milyen álomvilágban élnek...
  • Pitti
    Nem kicsit vagy te bolond :D
  • szapor
    mér te csinálod a demot?1-2 hónap az sok :D
  • tonyo9
    szapor nyugi egy két honap és meglesz
  • tonyo9
    igen onnan kaptam a becenevemet, mert bolond vagyok kicsit de nem ugy
  • szapor
    mér most mit fogsz csinálni tonyo9???
  • VRSDM
    nem néztétek anno a homok titkai címü brazil szappanoperát? abban is volt egy TONYO nevü fickó, fogyatékos hajléktalan volt :D
    micsoda egybeesés :D
  • tonyo9
    mondom nyugi.
  • gman906
    Eg délután összecsapsz egy CryEngine 2-t ?
  • KILLER2
    Akkor siess, mert meg kell írnod egy játékot.
  • tonyo9
    megpróbálok valami játszható verziót csinálni a "demóbol".... nyugi
  • bulba
    Kivéve ha elmennek egy szép 2 hónapos nyaralásra, mert akkor még tovább csúszik
  • KILLER2
    Ez már csak így megy.
  • Ability
    Azért tetszik, hogy bárminemű ismeret és betekintés nélkül is ilyen biztosak vagytok a dolgotokban! :))
  • bertino
    ebből olyan karácsony előtti megjelenés lesz, mint a huzat...
  • Magiszter
    Tegnap azt olvastam valahol hogy a Crysis alfa változatba lépett. ÉS hogy még legalább 3-4 hónap mire aranyra kerül ezek után. Szerintem ez a szeptember környéke dolog majd csúszni fog október-novemberre. Bár reméljük hogy az EA nem akar sokat csúsztatni és a Crytek-es arcok összekapják magukat. Több kávé, több túlóra, kevesebb lazsálás :D
  • KILLER2
    Az elkövetkező 1-2 hónapban még szeritenm nem lesz demo.
    Csak a pontosság kedvééret. De én szeretném a legjobban, hogy tévedjek.
  • rastaman
    a mai nap off-termése is teccccik. jót lehet röhögni a sok értelmes hsz-on az elkövetkező 1-2 héten még szerintem nem lesz demo. kíváncs vagyok ki milyen értelmes mondatokat fog még ide írni
  • csoola
    nyugi már, ilyenek mindig is voltak és lesznek, nálunk sok kissrác állandoan nyafog h de a barátjuk mondta h CoD 3-at tolja PC-n és h szerezzem már meg nekik, merthogy az vanXD
  • xotyi
    nyugtassatok meg ez a sok elmebeteg csak a szélsőséges időjárás mellékhatása!!
  • szapor
    akkor csak irogatják?BIZTOS?:)
  • Tiger1111
    Csak egy feltunési viszketegségben szenvedő tizenéves írja akinek ez a szórakozás.Elég idegesítő de van egy pár retardált a fórumon akik szerint ez szórakoztató.Akinek nem inge ne vegye magára, és bocs az off-ért.
  • fsgh
    akik azt írják kis hülyegyerekek akik 2 cstelés közt ide tévednek...
  • Hellsing47
    most mért mondod?
    én is itt játszok vele
  • szapor
    há jó de ezek azt írják hogy azzal jáccanak
  • fsgh
    NINCS DEMO! A JÁTÉK SZEPTEMBER KÖRNYÉKÉN JELENIK MEG!
  • szapor
    Hé!!!Ti má demo-val jáccotok?:) adjatok linket léCcÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :D:D
  • KILLER2
    Leszedted a Crysis demót és a Far Cry 2 full játék volt benne? Ez szép volt.
  • dante3
    na tünés!
  • gman906
    Hát persze hiszen arról már concept artok is vannak