31662
CRYSIS
-
#4620 Érdekes hogy mostanság semmi hír nincs a játékról, eddig mindig volt hetetnte legalább egy-egy kép, vagy rövid videó. Talán a marketing osztály is beszállt a fejlesztésbe hogy minél hamarabb kész legyen? :D -
#4619 ok. én befejeztem -
#4618 Egyelőre hagyom, úgy sincs miről beszélni, legalább nem áll a topic. Ez a pár post elfér. Majd ha kijön demo/játék akkor be lesz szigorítva. Aki nem a spam topicba írja az érdektelen postjait azokra ráeresztem a modikat, meg hát majd törölni sem leszek rest. :P
Viszont azt már jeleztem, hogy ennek a "mélyrepülésnek" nem kéne folytatódnia... ha már irritáló lesz, akkor lépni fogok. -
#4617 én már nagyon unom, az is legalább akkor fórumromboló aki reagál az ilyen majmokra ... hg-nak törölnie kell és ennyi, ha regaáltok rá azzá váltok ti is ... -.- -
#4616 jah. de azért volt 1-2 emberke aki szerintem komolyan hitt a demo létezésében. a baj hogy ez a néhány emberke teéjesen tönkre vágja az egész fórumot. emlékszem mi volt pl a carbon topikban tavaly ősszel -
#4615 Viszont nekünk egyre kevesebb ép agysejtünk marad a megjelenésig. -
tonyo9 #4614 nem kéne ennyire komolyan venni .ugyanis ha hülyülök ha nem a demo akkor is határidöhöz van kötve mint a megjelenés :D -
#4613 Van egy olyan érzésem, hogy téged be kéne zárni. De mindegy, písz. Ja és sok sikert a CryENGINE 2 íráshoz. -
tonyo9 #4612 csak komolyan hülyéskedtem :/ -
#4611 De legalább kiderül, hogy mi van abban a torrentben. Azért én kíváncsi lennék rá. Egyszer leszedtem a Vice City-t, erre GTA 2 volt benne, GTA SAban meg a Vice City. -
#4610 azért kicsit sem feltűnő hogy hivatalosan nem jött még ki a demo, de néhány hogy is mondjam... "sérült" gyerek azt hiszi, hogy amit a t0rr3nt oldalon lát, az működni is fog... ha kijött volna bárhonnan le lehetne tölteni, hiszen ez a lényege, torr3ntre pedig free cuccokat feltenni tilos/fölösleges. komolyan csodálkozom hogy egyesek milyen álomvilágban élnek... -
Pitti #4609 Nem kicsit vagy te bolond :D -
szapor #4608 mér te csinálod a demot?1-2 hónap az sok :D -
tonyo9 #4607 szapor nyugi egy két honap és meglesz -
tonyo9 #4606 igen onnan kaptam a becenevemet, mert bolond vagyok kicsit de nem ugy -
szapor #4605 mér most mit fogsz csinálni tonyo9??? -
#4604 nem néztétek anno a homok titkai címü brazil szappanoperát? abban is volt egy TONYO nevü fickó, fogyatékos hajléktalan volt :D
micsoda egybeesés :D -
tonyo9 #4603 mondom nyugi. -
#4602 Eg délután összecsapsz egy CryEngine 2-t ? -
#4601 Akkor siess, mert meg kell írnod egy játékot. -
tonyo9 #4600 megpróbálok valami játszható verziót csinálni a "demóbol".... nyugi -
#4599 Kivéve ha elmennek egy szép 2 hónapos nyaralásra, mert akkor még tovább csúszik -
#4598 Ez már csak így megy. -
#4597 Azért tetszik, hogy bárminemű ismeret és betekintés nélkül is ilyen biztosak vagytok a dolgotokban! :)) -
#4596 ebből olyan karácsony előtti megjelenés lesz, mint a huzat... -
#4595 Tegnap azt olvastam valahol hogy a Crysis alfa változatba lépett. ÉS hogy még legalább 3-4 hónap mire aranyra kerül ezek után. Szerintem ez a szeptember környéke dolog majd csúszni fog október-novemberre. Bár reméljük hogy az EA nem akar sokat csúsztatni és a Crytek-es arcok összekapják magukat. Több kávé, több túlóra, kevesebb lazsálás :D -
#4594 Az elkövetkező 1-2 hónapban még szeritenm nem lesz demo.
Csak a pontosság kedvééret. De én szeretném a legjobban, hogy tévedjek. -
#4593 a mai nap off-termése is teccccik. jót lehet röhögni a sok értelmes hsz-on az elkövetkező 1-2 héten még szerintem nem lesz demo. kíváncs vagyok ki milyen értelmes mondatokat fog még ide írni -
csoola #4592 nyugi már, ilyenek mindig is voltak és lesznek, nálunk sok kissrác állandoan nyafog h de a barátjuk mondta h CoD 3-at tolja PC-n és h szerezzem már meg nekik, merthogy az vanXD -
#4591 nyugtassatok meg ez a sok elmebeteg csak a szélsőséges időjárás mellékhatása!! -
szapor #4590 akkor csak irogatják?BIZTOS?:) -
Tiger1111 #4589 Csak egy feltunési viszketegségben szenvedő tizenéves írja akinek ez a szórakozás.Elég idegesítő de van egy pár retardált a fórumon akik szerint ez szórakoztató.Akinek nem inge ne vegye magára, és bocs az off-ért. -
#4588 akik azt írják kis hülyegyerekek akik 2 cstelés közt ide tévednek... -
Hellsing47 #4587 most mért mondod?
én is itt játszok vele -
szapor #4586 há jó de ezek azt írják hogy azzal jáccanak -
#4585 NINCS DEMO! A JÁTÉK SZEPTEMBER KÖRNYÉKÉN JELENIK MEG! -
szapor #4584 Hé!!!Ti má demo-val jáccotok?:) adjatok linket léCcÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :D:D -
#4583 Leszedted a Crysis demót és a Far Cry 2 full játék volt benne? Ez szép volt. -
#4582 na tünés! -
#4581 Hát persze hiszen arról már concept artok is vannak