31662
CRYSIS
  • kecskusz
    ok,meg próbálom,legaláb egy valaki aki legaláb próbál segÍteni!NEM ÚGY MIND EGYESEK!
  • Ability
    Ha valaki tud segíteni, akkor majd írni fog. Én is segítenék, de nem vagyok jártas benne. Viszont itt nézhetnél tesztet, biztos van.
  • hen-tes
    Nem.
  • kecskusz
    Hahó,valaki meg tudja mondani melyik graf-al futna jobban és szebb grafikával!
  • grebber
    Azért azt a gumieltünést kijavithatnák mert az nagyon nem valódi!Meg AI-n javítsanak és akkor jó is lesz!
  • DanRyu
    Az a jó ha megtömik minden életszerü dologgal, majdnem valódi lesz már.
  • kecskusz
    Shader Model 4.0 a GeForce-hoz tartozik!
  • kecskusz
    Tudna nekem valaki segÍteni,a Crysishez keresek új Graf kértyát szerintetek melyikkel futna jobban?

Ati X1650PRO IceQ 256 MB GeForce 8500 GT 256 MB

Processzor frekvencia: 600 MHz Processzor frekvencia: 450 MHz
    Memória / Processzor interfész: 128 bit Grafikus motor: NVIDIA CineFX 4.0
    Memória: 256 Mb Memória / Processzor interfész: DDR2 128 bite
    Busz: PCI Express Memória: 256 MB
    Memória frekvencia: 1400 Mhz Busz: PCI Express
    DirectX 3D Hardware: DirectX 9.0 Memória frekvencia: 400 MHz
    OpenGL: OpenGL 2.0 DirectX 3D Hardware: Microsoft DirectX 10.0
    RAMDAC: 400 MHz Shader Model 4.0

EZ NEM REKLÁM,csak kÍváncsi vagyok Crysis szakértők véleményére is!(Mivel nem nagyon tudok angolul ezért az angol hivatalos oldalon nem tudtam megkérdezni)
  • CUCLI
    remélhetőleg
  • KILLER2
    Ez rohadt jó. De várom már a játékot. Szeptemberben adják ki nem?
  • CUCLI
    mikor a csirkével megdobja az autót... azon behaltam :DDDDD
    a faszi amúgy melyik srác lehetett, neu vagy marcika?
  • berlinboy6329
    Azért lehetett látni,hogy még nem tökéletes minden.Néhány helyen elég masszívan beakadt a játék.A kis mini dolgok,mint a lánctalp nem is rosszak,és leszenek benne csirkék is....Meg ki tudja még mit raknak bele a megjelenésig.
  • Evogordon
    Jaja kemény lesz nekem a lánc talp tetszett a legjobban :DD
  • gduck
    Ez durva :D
  • grebber
    Megnétem ezt a videót és újabb negativum amikor a kocsi gumiját szétlővi az meg hirtelen eltünik és csak az abroncs marad :(
  • KILLER2
    Fasza lenne, ha a a lökéshullám lekaszálná a fákat. Az nagyon durva lenne.
  • Magiszter
    Eh. nem kismiska dolgok lesznek benne. Egyre jobban tetszik a játék.
    Az a tank a végén, ami miniatomot vagy mit lőtt. Kiváncsi vagyok ez hogy néz majd ki multi közben. Megyek a dzsungelben és jön a lökéshullám oszt nyomhatom be a speed-et hogy elfussak előle :D
  • lee56
    Nem beszéltél konkrétan, de attól még csinálhatnak eddig nem látott effekteket is a hatékonyabb dx müködésből eredően, már ha a Vkártyák bírni fogják :)

Utolsó OFF volt bocsi :)
  • Evogordon
    De az más. Mert az szkriptelve van aszem,.
  • Katun
    GDF ---- Crysis
    Hátha érdekel valakit
    Nézzétek meg.
  • SötétBarom
    Hmm. Nekem DX9el is elgörbül a szalagkorlát a colinban -.-
  • Evogordon
    Kibeszélt efektekről??

pl nagyobb poly számú egy karakter és a gépigény ugyan akkora mindt a dx9-nél de semmiféle efektről nem beszéltem.

mind1 levan zárva.
  • tonyo9
    TEHÁT :D hamár a direct x -nél vagyunk akkor ez mit jelent tudja e valaki? A(z) directx.cpl fájlnak a hibakeresési verziója van a számítógépen, amely lassabban fut, mint a kereskedelmi verzió.
  • Ability
    Ok, ennyi volt, és netovább! Ti sem gondolhatjátok komolyan, hogy egy ilyen hülyeségen veszekedtek!
  • lee56
    Most akkor leparasztoztad magad :) (én meg az ilyet birom a legjobban ^^), ez előtti hsz-edben épp a dx10 előnyeit/ujdonságait hordtad össze, és odairtad hogy d9hez képest nagyobb részletességü / több effekt-es játék tervezhető ugyanakkora teljesitményigénnyel...
  • Ability
    De nem rád gondolt, sőt, senkire! Csak megjegyezte, hogy ilyen is van!
  • KILLER2
    Mondjuk ebben van valami. Mert pl még a pcgurus vagy milyen videóban is modnta (ha jól emlékszem), hogy ez még nem igazán van optimizálva, csak épphogy öszsepakolták, hogy elég legyen a bemutatáshoz.
  • panther112
    Ráadásul félre is értett, mert semmi ilyet nem mondtam.
  • panther112
    'Azt birom a legjobban mikor a tudatlan paraszt bejön a topikba és azt mondja' 4330 a vicc az egészben, hogy utána normálisan elbeszélgetünk, na mindegy furcsák az emberek.
  • Kandurex
    Melyik az a hozzászólás?
  • Dj Toto
    sztem meg ez még nagyon kezdetleges verzio nem arra törekedtek hogy most egyböl müködjön az AI is hanemarra hogy megmutassák a játék fizikáját
  • panther112
    Igazad van, összekevertelek valakivel, elnézést. Annak szólt, aki csak úgy leparasztozott, minden előzmény nélkül.

• tonyo9
    hamár a direct x -nél vagyunk akkor ez mit jelent tudja e valaki? A(z) directx.cpl fájlnak a hibakeresési verziója van a számítógépen, amely lassabban fut, mint a kereskedelmi verzió.
    na
  • KILLER2
    maradok én winfosnál, de kipróbálom a linuxot az biztos. És akkor ezzel meglenne a 3adik oprendszer a gépemen. Blendert egyszer próbáltam és akkor elég durvának tűnt. MAXban jobban kiagozok, bár még azt is csak tanulgatom. Biztos lehet valahogy emulálni. Vagy ha más nem, akkor majd átváltok windowsra, ha az kell.
  • KILLER2
    Ilyenekkel nem is érdemes törődni.
  • Evogordon
    ŐŐ én is windows-os vagyok de bátyám több éve linuxot használ és megtanúltam hogy a linux 1000* stabilabb meg minden de nekem akkor is windows kell :D na mind egy.. Azt kérdezted hogy van e 3dsmax linuxhoz. Nincs az igaz de van blender ami egy nagyon profi 3d modellező program amibe belevan építve egy zbrush utánzat is akkor játékot írhatsz vele stb és tök ingyenes! Akkor photoshop sincs de van GIMP ami tud annyit mint a photoshop. A driverekről meg annyit hogy ha te azt akarod hogy x64-es zenelejátsz legyen akkor x64-re alakítod át (ezt pontosan nem tudom hogy van :D)... Bátyámnak a linuxa 100%-osan kihasználja az x64-et.

Nembaj windows pora ^^
  • SZilaJMaGGoT
    Eszméletlen értelmesen tudsz kommunikálni... Szoftveresen is megoldható, viszont kell a kártyára fizikai gyorsító hogy legyen mit használjon a szoftvered nagyokos... Adná az ég hogy egyszer személyesen kezdj el engem oktatni alkohol mámoros állapotban.. XD Mert igazán megnyerő beszédstílusod van és biztosan kedvelnek az emberek... A baj tudod ott van hogy én egy rossz szót nem szóltam hozzád, úgyhogy nemtom ki nyitogatja a büdös pofáját fölöslegesen... písz
  • Ability
    Tervezek majd gépet újítani, köszönöm a tanácsot. Szerintem igazából hagyjuk ezt a témát, mert nem erről szól a topic, meg engem egyelőre nem érdekel Vista. Mint mondtam, majd később rá fogok nézni, ha csak nem leszek teljesen Linux fan. :))

Killer: PM ment!
  • panther112
    OFF Feltehetőleg régebbi konfigod van, mert anno nekem is lassú volt a Vista, 5ezer ft ráfizetéssel lecseréltem a gépem, és nálam most gyorsan bootol, semmi olyan problémám nincs, mint amiket írtál. Az aero felület szerintem sok memóriát igényel, ezért a magas alapjárati ahsználat, viszont, ha bármilyen feladatot kezdek nálam gorsan reagál, minden gyorsan betölt, néhány dolog gyorsabban is, mint xp-n. Sok felhasználónak a tapasztalata az volt, hogy régebbi gépeken szenvedés, közepes konfigon már teljesen egál, erősebb konfigokkal pedig gyorsabb is, mint az xp, kölünösen megnő a teljesítménye, ha 2giga, vagy afölötti ramod van. Játékok is alig lassabbak 2-3 fps a legújabb tesztek szerint. (ja és személyes tanácsom, hogy most vegyél memóriát, mert padlón vannak az árak pl. 1 giga corsair 667-es CL4-es ram 9800ft, 2giga 800-as CL4-es Geil ram pedig 20ezer)

Vistát meg nem itt kéne megvitatni.
  • KILLER2
    Ez jól hangzik. Csak az a baj vele, hogy gyakorlatilag csak netre, videóra és zenére jó, progi kevés van rá. Bár lehet, hogy rosszul tudom.
    Lenne néhány kérdésem róla:
    -3dsmax és photoshopot el lehet-e indítani rajta valahogy
    -driverek hogy vannak rajta
    -NTFS fájlrendszerrel milyen viszonyban van
    Választ légyszi priviben, ekzd sok lenni az OFF.