31662
CRYSIS
  • dante3
    Jah, kb. 7900gs - 7900gt szinten van a kártyám.
  • KILLER2
    Olyat még nem láttam, de lehet ez alapján következtetni erőviszonyok alapján.
  • dante3
    Ati kártyákról nem készült ilyen táblázat?
  • KILLER2
    Nem modom én se, hogy nincsenek benne érdekes dolgok.
  • Ability
    Hát de nehogy már 7600GS Very-Hight-ban X FPS, SLI-ben pedig Very-Low-ban csak 10 FPS-el több. Meg mi értelme egy ilyen kártyánál Very-Hight-ba tesztelni, ha láthatóan rosszul szerepel? Meg akkor kéne viszonyítási alap, lehetne az SLI-s teszt is ugyan olyan beállítások mellett.

Ha figyelmesen átnézed, és viszonyítasz a többihez, akkor észreveszed, hogy nem ez az egyetlen "érdekes" dolog.

#4494: A készítőknek biztos van információjuk, hogy mik a várható gépigények...
  • KILLER2
    Az tuti, hogy nem pontos, de biztosan nem most találták ki az értékeket. Gondolom az eddig kész demon tesztelték, abból pedig kiderül néhány dolog.
  • Senkkik
    hogy is lehetne elhinni, mivel még a játékot nem készítették el teljesen ezért nem is tudják megmondani min hogy fog menni.. max tippelni...
  • Ability
    Ezt ne vegyétek komolyan, több hihetetlen dolog is van rajta, és nem is hivatalos...
  • tmisi
    Nincs ott, de gondolom, csak a modernebb kártyákon tesztelték.
    Attól még támogatni fogja, legalábbis a min. gépigény alapján.
    Egyébként kissé csalóka a teszt, mer nem értem, az SLI-ken miért LOW-MED-ben nyomatták a 7600-okat...
  • Magiszter
    Mondom hogy kell még az az 1 giga ram plussz :D Amúgy szerintem ez a felmérés a valósághoz nagyon közel áll, legalábbis amit eddig tudunk a játékról erre lehet következtetni.
  • VRSDM
    ez nem hivatalos -.-
  • grebber
    Nemlátom a 6600GT-t :(
  • tmisi
    NA EZT NÉZZÉTEK MEG!
    Megy ez majd, mint a szél! Én már ki is néztem magamnak az 1024x768 HIGH-ot. Azon tuti megy.

• Magiszter
    Csak majd mond hogy hova dobod, jah és ne túl nagy erővel :D

Armageddon:
    Azért mert ha még optimalizálgatják lehet hogy a végén sokat fog csúszni a játék. Bár az nem baj mert majd menni fog jól, meg szépen, viszont másrészt meg baj, mert akkor csak még többet kell várni. Könyörgöm egy DEMO-t legalább adjanak ki. Még ha csak 10 perces is lesz!!!
  • KILLER2
    Remélem ez így igaz, mert az nagyon fasza lenne.
  • tarti19
    nah igen :)
    2 Giga ddr2-es 800Mhz-es ramot már 25K-ért kapsz ami téynleg nem nagy érvágás főleg Kingston ramocskát.
    Valszeg én is ezéárt cseréltem le a régi gépem egy teljesen új configra aminek ezt a játékot elkell vinnie magas grafikai részletessággel majd.
    Különben kidobom a 8800Gts-t mega dual core 6400-t és mellé a 2 giga ramomat
  • armageddon666
    miért nem ?:D sztem pont hogy azok :D a nem optimalizált verziókon is szépen futnak ^^
  • Magiszter
    "Statement - A Crytek employee said his 7800GTX ran the game on "fairly high settings smoothly".

Nekem ez teszett igazán mivel 7900GS TOP-om van :P tehát ha veszek még 1 giga ramot ami nem nagy érvágás akkor már egész szépen kell majd mennie :D

DEMO sem ártana hogy letszeteljük :D bár ezek a "still unoptimized" feliratok nem túl biztatóak :(
  • VRSDM
    kihagytak pár szót " run in 640*480 and very low quality" :D
  • tmisi
    "Official Statement - anybody with a 6600/X600XT or better will be be able to run Crysis."

EZAZZZ. És nekem még jobb is van.
  • Magiszter
    Nem tudom ezt olvastátok e, vagy van e valami valóság alapja:

Official Statement - An 8800GTX can max out Crysis including full AA.

Video - An 8800GTX played Crysis maxed @ 1920 x 1200 in its unoptimized state very smoothly indeed. The only slowdown occured when a building exploded and that was only for a couple of seconds.

Statement - A Crytek employee said his 7800GTX ran the game on "fairly high settings smoothly".

Statement - A Crytek employee said his X1900XT ran the game "with most settings on high smoothly".

Official Statement - anybody with a 6600/X600XT or better will be be able to run Crysis.

Video - a video showed a French reviewing team playing the game's deathmatch alpha on medium-high settings with a 7800GTX (still unoptimized).

Video - a Crysis flythrough run in real time on an 8800GTX shows the game running very smoothly on max settings, and judging by the crispness, I would say that had a good amount of AA on it as well.
    Plus other statements in various interviews and some videos which I cannot think of right now.
  • Magiszter
    Remélem az uborkázásnak egy DEMO lesz a vége rövidesen :P
  • VRSDM
    killer-nek igaza van, uborkáznak a cryteknél, de akkor legalább menjetek ti is nem kel flémelni ...

• KILLER2
    Hát sajnos tényleg nincs semmi hír a Crysisről. Se új kép, de új videó, se cikkek, se demo. De így legalább nagyobbat fogunk nézni, amikor megkapjuk a kész játékot. Csak az a kár, hogy nyár végén adják ki, mert akkor már nem lesz idő, míg most itt a nyár.
  • Ability
    Sok kiadónak van saját fejlesztőcsapata. A Crytek csak fejlesztőcsapat. FarCry2-t pedig nem ők csinálják.

Örülnék viszont, ha a topicot nem ilyen értelmetlen sötétség árasztaná el. Nem nyúlok most bele, mert egyelőre úgysem lehet semmi lényegesről beszélni, de azért nem ártana jobban meggondolni mit írtok be.
  • tmisi
    Az ubi? Szal nem a Crytek??? Bár azt nem tudom, hogy egy cégnek lehet-e két kiadója... Vagy csak a game-nek kell külön egy?

Az Ubisoft egyébként kiadó, az nem csinál semmit (a marketingen kívűl).
  • tonyo9
    :²/
  • KILLER2
    Nem azért, de tonyo9 most igazából miket is ír ide? Mert nem igazán értem. Először a Crysis topicba beírja, hogy lesz Crysis, aztán linkel egy oldat, majd beírja ennek a topicnak a címét. Most meg hogy lesz Far Cry 2 is (mondjuk ez nem baj). Ha lesz, remélem, hogy nem lesznek benne szörnyek.
  • tonyo9
    igen! készül a far cry 2 is!
  • Evogordon
    Ott az igazság :)
  • bertino
  • grebber
    Én ugytudom hogy a Far Cry 2-öt pontosan hogy az UBI csinálja!
  • tmisi
    Meg azt hogy nem FarCry2 lesz a neve, mert a licenc az UBISoftnál maradt.
  • grebber
    Annyit hogy lesz és ennyi!
  • Djemba
    FARCRY 2 mit lehet tudni?
  • tonyo9
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138035690
  • tonyo9
    [url=http://crysisfaq.homeip.net/[/url]elég sok infó itt
  • KILLER2
    Beszarok.
    [flipv]Beszarok.[/flipv]
  • tmisi
    Fent klikk a GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK pontra, ott mindent megtalálsz. A demo kivételével.
  • CUCLI
    huh. esetleg van még valami infó? érdekel a téma :) milyen stilusú a játék,gépigény,DEMO,stbstbstb...