31662
CRYSIS
-
#4500 Jah, kb. 7900gs - 7900gt szinten van a kártyám. -
#4499 Olyat még nem láttam, de lehet ez alapján következtetni erőviszonyok alapján. -
#4498 Ati kártyákról nem készült ilyen táblázat? -
#4497 Nem modom én se, hogy nincsenek benne érdekes dolgok. -
#4496 Hát de nehogy már 7600GS Very-Hight-ban X FPS, SLI-ben pedig Very-Low-ban csak 10 FPS-el több. Meg mi értelme egy ilyen kártyánál Very-Hight-ba tesztelni, ha láthatóan rosszul szerepel? Meg akkor kéne viszonyítási alap, lehetne az SLI-s teszt is ugyan olyan beállítások mellett.
Ha figyelmesen átnézed, és viszonyítasz a többihez, akkor észreveszed, hogy nem ez az egyetlen "érdekes" dolog.
#4494: A készítőknek biztos van információjuk, hogy mik a várható gépigények... -
#4495 Az tuti, hogy nem pontos, de biztosan nem most találták ki az értékeket. Gondolom az eddig kész demon tesztelték, abból pedig kiderül néhány dolog. -
#4494 hogy is lehetne elhinni, mivel még a játékot nem készítették el teljesen ezért nem is tudják megmondani min hogy fog menni.. max tippelni... -
#4493 Ezt ne vegyétek komolyan, több hihetetlen dolog is van rajta, és nem is hivatalos... -
tmisi #4492 Nincs ott, de gondolom, csak a modernebb kártyákon tesztelték.
Attól még támogatni fogja, legalábbis a min. gépigény alapján.
Egyébként kissé csalóka a teszt, mer nem értem, az SLI-ken miért LOW-MED-ben nyomatták a 7600-okat... -
#4491 Mondom hogy kell még az az 1 giga ram plussz :D Amúgy szerintem ez a felmérés a valósághoz nagyon közel áll, legalábbis amit eddig tudunk a játékról erre lehet következtetni. -
#4490 ez nem hivatalos -.- -
#4489 Nemlátom a 6600GT-t :( -
tmisi #4488 NA EZT NÉZZÉTEK MEG!
Megy ez majd, mint a szél! Én már ki is néztem magamnak az 1024x768 HIGH-ot. Azon tuti megy.
-
#4487 Csak majd mond hogy hova dobod, jah és ne túl nagy erővel :D
Armageddon:
Azért mert ha még optimalizálgatják lehet hogy a végén sokat fog csúszni a játék. Bár az nem baj mert majd menni fog jól, meg szépen, viszont másrészt meg baj, mert akkor csak még többet kell várni. Könyörgöm egy DEMO-t legalább adjanak ki. Még ha csak 10 perces is lesz!!! -
#4486 Remélem ez így igaz, mert az nagyon fasza lenne. -
#4485 nah igen :)
2 Giga ddr2-es 800Mhz-es ramot már 25K-ért kapsz ami téynleg nem nagy érvágás főleg Kingston ramocskát.
Valszeg én is ezéárt cseréltem le a régi gépem egy teljesen új configra aminek ezt a játékot elkell vinnie magas grafikai részletessággel majd.
Különben kidobom a 8800Gts-t mega dual core 6400-t és mellé a 2 giga ramomat -
#4484 miért nem ?:D sztem pont hogy azok :D a nem optimalizált verziókon is szépen futnak ^^ -
#4483 "Statement - A Crytek employee said his 7800GTX ran the game on "fairly high settings smoothly".
Nekem ez teszett igazán mivel 7900GS TOP-om van :P tehát ha veszek még 1 giga ramot ami nem nagy érvágás akkor már egész szépen kell majd mennie :D
DEMO sem ártana hogy letszeteljük :D bár ezek a "still unoptimized" feliratok nem túl biztatóak :(
-
#4482 kihagytak pár szót " run in 640*480 and very low quality" :D -
tmisi #4481 "Official Statement - anybody with a 6600/X600XT or better will be be able to run Crysis."
EZAZZZ. És nekem még jobb is van. -
#4480 Nem tudom ezt olvastátok e, vagy van e valami valóság alapja:
Official Statement - An 8800GTX can max out Crysis including full AA.
Video - An 8800GTX played Crysis maxed @ 1920 x 1200 in its unoptimized state very smoothly indeed. The only slowdown occured when a building exploded and that was only for a couple of seconds.
Statement - A Crytek employee said his 7800GTX ran the game on "fairly high settings smoothly".
Statement - A Crytek employee said his X1900XT ran the game "with most settings on high smoothly".
Official Statement - anybody with a 6600/X600XT or better will be be able to run Crysis.
Video - a video showed a French reviewing team playing the game's deathmatch alpha on medium-high settings with a 7800GTX (still unoptimized).
Video - a Crysis flythrough run in real time on an 8800GTX shows the game running very smoothly on max settings, and judging by the crispness, I would say that had a good amount of AA on it as well.
Plus other statements in various interviews and some videos which I cannot think of right now. -
#4479 Remélem az uborkázásnak egy DEMO lesz a vége rövidesen :P -
#4478 killer-nek igaza van, uborkáznak a cryteknél, de akkor legalább menjetek ti is nem kel flémelni ...
-
#4477 Hát sajnos tényleg nincs semmi hír a Crysisről. Se új kép, de új videó, se cikkek, se demo. De így legalább nagyobbat fogunk nézni, amikor megkapjuk a kész játékot. Csak az a kár, hogy nyár végén adják ki, mert akkor már nem lesz idő, míg most itt a nyár. -
#4476 Sok kiadónak van saját fejlesztőcsapata. A Crytek csak fejlesztőcsapat. FarCry2-t pedig nem ők csinálják.
Örülnék viszont, ha a topicot nem ilyen értelmetlen sötétség árasztaná el. Nem nyúlok most bele, mert egyelőre úgysem lehet semmi lényegesről beszélni, de azért nem ártana jobban meggondolni mit írtok be. -
tmisi #4475 Az ubi? Szal nem a Crytek??? Bár azt nem tudom, hogy egy cégnek lehet-e két kiadója... Vagy csak a game-nek kell külön egy?
Az Ubisoft egyébként kiadó, az nem csinál semmit (a marketingen kívűl). -
tonyo9 #4474 :²/ -
#4473 Nem azért, de tonyo9 most igazából miket is ír ide? Mert nem igazán értem. Először a Crysis topicba beírja, hogy lesz Crysis, aztán linkel egy oldat, majd beírja ennek a topicnak a címét. Most meg hogy lesz Far Cry 2 is (mondjuk ez nem baj). Ha lesz, remélem, hogy nem lesznek benne szörnyek. -
tonyo9 #4472 igen! készül a far cry 2 is! -
#4471 Ott az igazság :) -
#4470 -
#4469 Én ugytudom hogy a Far Cry 2-öt pontosan hogy az UBI csinálja! -
tmisi #4468 Meg azt hogy nem FarCry2 lesz a neve, mert a licenc az UBISoftnál maradt. -
#4467 Annyit hogy lesz és ennyi! -
Djemba #4466 FARCRY 2 mit lehet tudni?
-
tonyo9 #4465 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1138035690 -
tonyo9 #4464 [url=http://crysisfaq.homeip.net/[/url]elég sok infó itt -
#4463 Beszarok.
[flipv]Beszarok.[/flipv]
-
tmisi #4462 Fent klikk a GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK pontra, ott mindent megtalálsz. A demo kivételével. -
CUCLI #4461 huh. esetleg van még valami infó? érdekel a téma :) milyen stilusú a játék,gépigény,DEMO,stbstbstb...