31662
CRYSIS
  • Katun
    Nem lenne rossz. Abból is megtudhatnánk, hogy milyen vas kell alá.
  • KILLER2
    Igazán kiadhatnának már egy BETA-t belőle. Mint a Halo 3ból.
  • grebber
    Aki látta a PC gurus videót amiben kiprobálták a Crysist az ne szedje le a videót mert ugyanaz csak angolul :(
  • Katun
    Őrült :P

Amúgy komolyak a képek.
  • Totya77
    Nem szivsz te egy kicsit gyakran ?
  • grebber
    LOL dehogyis látszik a kéztartásán hogy az égiekhez fohászkodik segítségért!
  • buldozer99
    szép és van bent bug is:DDD

Itt éppen a katonát emelte fel...:DDDD
  • dante3
    Videó
  • xotyi
    Nekem elég lenne a Hellgate:London.. teljesen FPS-ben (szeressük a kardokat meg a monsztákat) olyan graffal ami a renderelt trailerben van:)

[kicsik az igényeim]:)
  • berlinboy6329
    Én meg olyan FPS-t,ahol random történik minden.Mittomén háborús játék,futsz,mint a hülye,és vmi kőbe elesel.Vagy sci-fi FPS,jön a szörny,és mittudomén kiveri a puskát a kezedből,te meg odamész vmi vágóeszközzel(vmi hosszú kés),és néhány gmob lenyomása után beleszúrja a kést a szörnybe,azt jól felrántja, a szörnyek szrte-széjjel folyik mindene.Ilyesmiket,mint a "való" életbe.Minden szabadon használható legyen,és ne legyen benne RPG,meg semmi robbanóanyag,csak nagy szabad területen,csakhogy ne törjünk át vele a másik szobában hála a mindNtönkretehecc(TM) rendszernek.Na ls legalább 1 Interstellar Marines graffal,mint ami a trélerbe van.Ilyesmit gondolok én.Sokáig tart megcsinálni,meg gép is kell hozzá,de rossz nem lehet.
  • Ability
    Nem ilyen játék, de a Call of Cthulhu sem semmi. Kell hozzá ügyesség, intalligencia, türelem stb. Ott is voltak olyan elmebajos részek, hogy ha nem lenne sok türelmed hozzá, akkor nem jönnél rá. Pl amikor a halászüzemben vagy hol vagy, és akkor bújj át a két láda között a földön a sötét sarokban. Így elmesélve nem gáz, de senki sem gondolna rá, ráadásul a mentési pont elhelyezése, és a mellete levő ajtó is azt sugalja, hogy arra menj, és csak kerestem a kulcsot, de sehol sem volt. :)

Másik: valami gyárban vagy, és van egy szörny. Ha nem mondják, én rá nem jövök, hogy még azt a gázcsapot is ki kell nyitni, amit kézzel lehet a másik oldalon. Semmi logika nem volt benne. Az ajtótól (erre is szivatós rájönni, de rá lehet) akkor is berobban minden, ha csak a három csap van nyitva. Az sem volt logikus, hogy vagy 3x kell megkerülni a szönyet. Semmi értelme nem volt számomra, hogy még visszamenjek, és kinyissam a maradék csapot.

Amúgy nagyon jó játék, legjobb feeling amit ad. Aki nem próbálta, az feltétlen tegye meg. :P Most már legalább kevesebbet fog szívni vele. :D
  • VRSDM
    köszi az elismerést. de a myst még egész értelmes :D a neverhood, na az már elborult egy beteg játék, persze azt is végigvittem, még netem sem volt akkor :D nem hogy végigjátszás :D
  • grebber
    Az ilyen kalandjátékok nekem azért nem tetszenek mert kurva nehezek pl amiket végigtoltam kizároan végigjátszással egész egyszerűen nem találtam összefüggést a csinált dolgok között ,mert nem az van az ilyen gamekbe menj csináld ezt meg azt hanem csinálj amit akarsz azt majdcsak lesz valami.
    Elsimerésem azoknak akik ilyen gameket végig tudnak vinni segitség nélkül.
  • SZilaJMaGGoT
    Végülis nem rossz ötlet...
  • VRSDM
    ez meg már majdnem mint a MYST vagy akármelyik más point & click kalandjáték, az már most jobb / vagy egy szinten van grafikailag mint egy animációs film, és a fix pontok körül csodaszép renderelt tájat látsz, emelett jó sztori, stb. ajánlom figyelmedbe ;) myst V. end of ages.
  • hen-tes
    Hm, azért sztem megoldható lenne, valahogy úgy próbáld meg elképzelni, hogy lenne egy fix pont, amit követ a kamera és mintha hozzá lenne kötve egy kötéllel és akörül tudnád mozgatni.
  • SZilaJMaGGoT
    Húúú bazz ahoz gép is kellene, meg ha belegondolsz kényelmetlen is lenne hozzá állandóan forgatni a kamerát az eseményeket követve... Meghát azokhoz nemigen csinálnak túl nagy helyszíneket, csak amekkorát muszáj, és elég gáz lenne ha te a szabadkamerával kimennél a semmibe... szal nah..
  • hen-tes
    Én olyan animációs filmeknek örülnék, amiket közvetlenül a gépen hozna létre egy progi, és szabad kamerát kapnánk hozzá. :D
  • xotyi
    Azállat! és még hova fog ez fejlődni néhány éven belül...

[lassan márt szagokat is közvetítenek]
  • hen-tes
    Hát így nehéz lenne megmondani, hogy melyik jobb.. :S
  • Evogordon
  • KILLER2
    Unreal 3 engine szép, de a CryEngine 2 jobb.
  • Evogordon
    unreal 3 engine vs cry engine
    link
  • tonyo9
    csak rohadt lassan jön le:D
  • tonyo9
    [url=http://incrysis.com/crysis/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=27[/url]pár videó
  • KILLER2
    Ez már nagyon durva. Ha nem lennének növények, akkor szint e már nehéz lenne megállapítani. De ez ugy nem lesz benne a Crysisben?
  • Evogordon
    cryengine vs real-life
  • KILLER2
    Mert ugye dx9es kártyán nehezen futna a dx10
  • Ability
    jaoksry :)
  • Hellsing47
    öö..nem a memóriás dologra értéttem hanem arra hogy csak dx9-ben fog minden gond nélkül elfutni :D
  • Ability
    Ez nem erről szól. Sok szempontban gyorsabb ELVILEG a DX10, de ha valaki pl nagyfelbontású textúrákkal fog játszani, akkor valahol azt is tárolni kell. Jobb esetben nem a vinyón, éppen ezért kellhet a plusz memó.
  • Hellsing47
    de csak dx9-ben!
  • serito
    Sztem minden gond nélkül de feltétlenül kell neki az a + 1GB ram!!!
  • Vegas
    jol
  • asd16
    Sziasztok!
    Sztetek ezen hogy fog menni a Crysis?
    AMD Athlon 64 X2 5600+
    GeForce 7900GT 256MB
    1024 DDR2 800MHZ RAM (majd később még 1 GIGA)
    ennyi
    vélemények?
  • xotyi
    Chrome! Ganxta Zolee
  • KILLER2
    Hát igen, ez a baj a szinkronnal. De azért jó lenne.
  • lee56
    jah vannak azért kivételek is nyesze :) (de egy c&c3 vidomennyiségnél már csak a szöveget éri meg lefordítani az is tuti)
  • lee56
    Na azér annyira nem éri már meg, egy szinkron elég sokba kerül azér, főleg ha nem csak önzően magyar szinkronban gondolkodol hanem mondjuk 6-10 másik nyelvben is, arról már nem is beszélve hogy ennyi hanganyag legalább +1 dvd-be kerülne. EA persze megtehetné, de valahogy kétlem, a max profit - minél kevesebb kiadás tervükkel biztos ütközne :)
  • hen-tes
    Carbon, Fifa2007 (ebben szinkron is)