31662
CRYSIS
-
#4460 És északon észak van, délen meg dél!!! -
tonyo9 #4459 van egy uj játék készülöben!crysis a neve ,szeptember környékén jön ki -
lee56 #4458 Mikor volt itt szinvonal, ne viccelj :) -
#4457 Neked muszály mindenhova hülyeségeket beírnod? -
#4456 Ez még csak a kezdet. :) -
#4455 mi lett az sg-vel? jött a nyár, lement a színvonal? -.- -
#4454 jah vágom már -
Djemba #4453 nagyon jó a Demo -
#4452 úgy, hogy flamelnek a demóval -
#4451 és ez most hogy kapcsolódik ide -
#4450 -
tmisi #4449 álmodban -
#4448 Persze! -
kecskusz #4447 Bocs Demoja!
-
kecskusz #4446 Hy,igaz a hÍr,hogy kijött a Crysis deomja? -
#4445 tényleg nem értik a viccet.... -
#4444 a vicc hogy ezzel nem is hülyíti, még ha csinált volna valami fék cuccot és mindenki leszedte volna stb.
de ez ...
mind1 . száni -
#4443 Zéró G.-s videjó: Zero G -
#4442 Nem is értem mi a jó abban ha hülyítjük a népet... többnek érzitek magatokat tőle? Vagy esetleg ez okoz kielégülést? Vagy csupán elfolytott agresszióitokat élitk ki így? Esetleg jó neketek ha mások szidalmaznak? Ha kijött egy demó akkor egy működő linket kérünk, ha nem akkor meg mondjátok azt. Ennyi. -
#4441 bocs hogy így ide "pofátlankodok" de nekem fontos
épp egy 2. világháborús oldalnézetes (kis) játékon dolgozok egyik brátommal
de kéne olyan ember aki segíteni tudna nekünk
a lényeg hogy tudjon rajzolni(pl [kicsi] tankot, házat stb)
MSN címem: [email protected] -
#4440 Ne legyetek már ilyen egyszerűek... -
#4439 -
tmisi #4438 Na asszem már vágjuk a témát rendesen. XD -
tmisi #4437 Nem baj, úccse jó a link. -
#4436 Nem jó a link! -
#4435 Nekem nem tetszett a demo... hiába nyomtam fel maxra a grafikát... (de megvan a stabil 33 FPS ^^) nem olyan látványos élőben -.- meg a játékmenet sem az igazi... gagyesz techdemo -.-
de sztem nem éri meg :\ -
#4434 b*zd meg nem értik a viccet :D -
#4433 Most ha mindenkit elküldesz melegebb éghajlatra még nem tudjuk hogy hol van demó és miként lehet megszerezni (amit ugyebár ügyesen bejelentettél nekünk). Szóval ha egy kicsit konkretizálnád az általad említett demó hollétét akkor bizonyosan válveregetéssel és nem hátbacsapkodással fogadnánk bejelentésed. Bár a trágár kifejezéseket amivel illettek csupán egy arra illetékes személy tudná kitörölni, azért nézd el nekünk/nekik, mivel kinyilatkoztatásod másokban erős érzéseket kavart, lévén egy nagyon várt játékról van szó körünkben. Ezért ismételten kérlek hogy mondj többet az általad említett demóról.
Amennyiben azonban csupán frusztrációidat illetve az életben elszenvedett atrocitásokat szeretnéd kompenzálni egy anoním környezetben keltett vitával amiben mindenkinek bátran megmondhatod hogy az édesanyja mivel foglalkozik tekintsd ezt az írásomat semmisnek.
Megértésed köszönöm: Magiszter -
#4432 Kint van a teljes játék!!!!
Ja ez nem a colin dirt topik -
Vegas #4431 neked is kA :) -
tmisi #4430 Hallod vegas, azzal nagyobbat ütöttél volna, ha azt mondod, hogy : "MEGVAN A DEMO! JÁTSZOTTAM! KIRÁLY!!!" -
#4429 mit meg nem engednek egyesek az "internet rejtettsége" mögött
száni -
Vegas #4428 kA :) -
#4427 Ó, mi már ez a hátték az irkálós résznél?
Jó lett.
Amúgy valamelyik fejlesztő íróasztalán van kint a demo, biztos ő is arra gondolt. -
#4426 Azért finomabban! -
cuccok #4425 apád fasza van kint XD -
#4424 Ennyi -
#4423 lol... linkkel mutatkozz már legalább... A:SD:ASD:AD:ASD:ASDA:SASD?A:FAF?A: -
Vegas #4422 csak egy van -
#4421 Egyet mutass!