31662
CRYSIS
-
#4300 azmilyenaz? [már hallotta és látta is, de nem ugrik be neki, képet vár] -
#4299 Szvsz még a hópihés sg lógo is elmenne ide, annál több nem kell és akkor még az sg felirat is megmaradna. -
#4298 Én semmire, mert lusta vagyok. :) Majd ha valaki csinál használhatót, akkor lecserélem... -
#4297 Attól függ mire akarod cserélni. :D -
#4296 Nem lehet, csak akkor, ha beleírnám a fejlécbe a php-t is. Javascript xmlhttprequest-el nem lehet külső domainre menni. Ilyet meg nem teszek, mert gondolom mégsem hagyják, hogy itt hekkeljek, meg akkor benne lenne sql elérés meg ilyenek. :((
Olyat tudnék, hogy simán beírja, és átviszi a faq oldalra, de ebben pont ez lett volna poén, hogy úgy listázza a találatokat, hogy nem tölt semmit az oldal, ugyan úgy itt marad, csak simán megjelennek a kérdések, és ha rákattint valamelyikre, akkor vitte volna csak a megfelelő helyre...
ui.: csicsába még belefér szerintem a felső sg logó lecserélése :P -
#4295 Ez így nlg elmegy, de jobban nem kéne csicsázni, mert akkor olyan lenne minta crysis, egy két gépen akadna :P
Max az a faq keresés lehetne még, ha meg tudjátok oldani, bár nem tudom mennyire lenne hasznos, ki mennyire használná, ilyet még nem is láttam az sg-n.. :D
De több csicsa tényleg nem kéne, ez még is csak egy fórum.. -
#4294 Semmi különöset, csak kicsit bűvészkednék vele MAX-ban , gyakorlás képpen . -
Hellsing47 #4293 jólvan...nekem mind1 -
#4292 Valszeg ki tudnám venni a fehér részt, meg sem néztem, de az miért lenne jó? Az emberek ehhez vannak szokva, és szerintem jó is ez így. Meg hülyeén nézne ki, mert pár helyen a képek miatt biztos fehér maradna stb...
Lac-coo: mit tervezel? :) -
#4291 Má találtam, eps-t .... -
Djemba #4290 jó lett! -
Hellsing47 #4289 ami pl a szövegdoboz mögött is van :D
</style>
<script>writeclock()</script></td></tr></table>
</script>
másold be..ha nem jó,nem néz ki jól akkor kitörlöd :) -
#4288 Milyen fehér részt?
szerk: amúgy a hírek meg lettek volna csinálva szépen... formáztam volna a szöveget, meg ilyen lenyitós lett volna...
Lac-coo: google-ben kerestem én is sima átlátszó gif-ként... -
#4287 Valami vektor formában ( *ai) nincs meg véletlen ez a crysis felirat? -
Hellsing47 #4286 nemtom mennyire nézne ki jól de azt megpróbálhatnád hogy ezt a fehér részt a szövegek mögül kiveszed :) -
#4285 Akartam még olyat is, hogy a crysis-online-ról berakom a legfrissebb híreket a banner alá, de azt sem tudtam megcsinálni, mert nincs rss vagy valamilyen xml csatornájuk... -
#4284 Régóta akartam, csak lusta voltam. Majd még a fenti SG logó helyére kéne valami Crysis-os képet berakni, az is már tervbe van régóta, de nem vitt rá a fene. :)) -
Hellsing47 #4283 de azért háttér remélem nem lesz :-| -
#4282 Hány hónapot gondolkodtál ezen az üzirómezőn? Zseniális ötlet ! -
#4281 Akartam volna egy ilyen gyorskeresőt (mint a FAQ oldalon), ami a FAQ-ban keres, de aztán kiderült, hogy javascript xmlhttprequest csak saját domain-en belül működik. Pedig jó lett volna, még a FAQ oldalra se kellett volna elnézni a lustáknak. :))
ui.: bannert lehet átrakom a saját tárhelyemre, mert az mindig elérhető. UW-val azért elég gyakran vannak problémák, bár ez a kép még viszonylag elég jól elérhető. Lehet valami fizetős UW tárhelyről van... -
Hellsing47 #4280 üzi író mező?
amugy sztem is jó csak egy kcisit kikéne emelni a CRYSIS feliratot :) -
#4279 Fasza lett az üzi író mező -
#4278 Ezen a videon, kicsit mintha vissza lenne véve a grafika . -
#4277 Ha csak ennyire lassulna be mindenkinél asszem hálát adnánk az égnek! -
#4276 robbanásnál ez is belassult... -
#4275 Kár hogy gyök2-vel jön :( Remélem lesz majd más link is hozá! -
#4274 nagyon durva kíváncsi vagyok h milyen gépen mutogatták.. -
#4273 Demót a népnek!!! -
#4272 Új videó
link -
#4271 fejleszteti* // hogy magyaros legyek :)) -
#4270 kicsit sztem félreírta a srác -
Hellsing47 #4269 ea fejleszti? :-o
nem a crytek?
vagy lemaradtam valamiről? -
#4268 ezeket látván dx9ben is eléggé bünetetni fog a játék... -
#4267 csak fél oldallal előtted lett belinkelve... -
Writers #4266 Bocsi a link lemaradt -
Writers #4265 Ezeket már láttátok? Állati szerintem! -
#4264 De az 1.0 biztos jó lesz! FarCry-t is a javítások vágták haza. Persze olyan hibák bennemaradtak, mint hogy belefekszek egy dobozba, és nem lehet lelőni, én meg átlövök rajta.
De fejezzük is be, szerintem a többiek nem veszik jó néven. Csak azt akartam elmondani, hogy én örülök, hogy az EA fejleszti. Itt legalább nem kapkodják el, és megvan pénzelve rendesen... és lesz támogatása is, a hibákat ki fogják javítani! -
#4263 EA? Hm....
Jó kis gammákat csinálnak azok....
Én kb 2 éve nyomom online az egyyik gammájukat... -
#4262 5-ös pingem sose volt ! :)))) De tényleg mocsok egy netkódja volt, vagy mi , nem értek hozzá . Se előtte , se azóta nem volt gondom semmiféle netes játékkal, egy pillanatra sem .Úgyhogy lehet, hogy a Crytek-es netes játékokat kerülöm egy életre :)))) -
#4261 Na de Lac-coo! Neked 5-ös pinggel pirosodott, mégsem halt meg! ( bocs, nem hagyhattam ki) Viszont Te megmondója lehetsz annak, hogy az UBI szart a játékra, nem pénzelte a támogatást, csak ami mögött haszon is volt...
Amúgy én nem sok EA játékkal játszottam. Egyrészt a legtöbb játék témája/kivitele nem fog meg, másrészt már unom, hogy mindig ugyan azt adják ki. Így nekem nincs olyan nagy rálátásom a dolgokra, de általánosságban elmondhatom, hogy EA játékra még nem lehetett panaszom. Ezeket még mindig olyan téren értem, hogy nincs benne hiba, és látom, hogy folyamatosan javítgatják. Pl a Tiberium Wars-al játszottam nemrég, nekem az minden téren igényesnek tűnt, és megfelelően futott korrekt kinézet mellett...