31662
CRYSIS
-
#5069 csak ne jönne ilyen lassan -
#5068 Kössz...
Ezzel ítéltél most halálra...
Megyek a Dunának.... -
Inquisitor #5067 Island Walkthrough Trailer
Nem mindegyik tükrözés működik. Érdekes kis video végre nem a szétunt demopályáról. -
#5066 Vagy egyszerűen csak nincs pénze megismerni ezt a játékot az embereknek. -
#5065 Nem. Egyszerűen csak leszarják.... -
#5064 Tudom mire gondoltál...:D -
#5063 Érdekes ezt a hires játékot még mindig rengetegen nem ismerik. Megkérdeztem ismerősöket és azt sem tudják mi ez. Meg a neten is COD közben és nem tudják lesz ilyen játék. Ezek szerint mit sem ér a aok netes reklám a kis hazánkban. -
#5062 De mi nem vagyunk azok. -
#5061 A politikusok tudnak a semmiről beszélni, órákon át... :-) -
#5060 ok kösz az infót -
strebacom #5059 Ja,de mivel nincs még játék valamiröl beszélni kell néha,ami nincs arról unalmas mindig beszélni, nem igy gondolod!!! -
#5058 Ez most tényleg a Crysis topic?! -
#5057 Hááát. A flash egyedül garanciára van hatással, viszont ha szerencsés vagy és jó gépet fogsz ki, egy kis hűtésmoddal is lehet az 3 év. Meg aztán flashel is van aki megjavítja. De utálok erről beszélni, mert örökké lehet arról vitatkozni, hogy egy 360 hogy medig bírja, mert annyira változo, hogy elképesztő. Van flashelt gép, ami hűtésmod nélkül vígan megy, emg itt van az én gépem, ami nincs 1 éves, van benne hűtésmod, ki van vágva a hátulja a jobb szellőzés miatt és most már vízhűtés is van benne, erre RAM hibás. És ehez semmi köze a flashnek.
No de ON. Jó topic ez, ne szemeteljük tele. -
#5056 Sokáig is élvezheti csak nem kell flasheltetni.
Így minimum 3 év.
ebből max 5 ször szervíz.
szóval kb 2és fél év tuti:D -
#5055 Bocs, de erre muszály válszolnom, mint 360 tulaj. Ha 2t vesz, akkor abból 2 működni is fog, de egyik sem sokáig. Enyém most ment tönkre harmadszorra, majd a szervízben tesztelés közben negyedszerre is, amikor is kiderült, hogy RAM hibás. Tehát aki 360at vesz, az biztosan élvezheti, mert nagyon fasza a controller, jó a graf és qrva jóka játékok. SZóval biztosan élvezni fogja, aki megveszi, de nem sokáig.... -
#5054 hát miért?! h már a wii-nek az irányítóját nézed... és mégis lehet vele játszani -
#5053 Már bocs, hogy közbe vágok de ilyen felkiáltó jeles hozzászólást ne csináljatok. A Fórum arról szól,hogy mindenki értelemes mondatokat irjon. És a másik amikor meg a LOL- ozás, vagy éoppen az XD hozzászólás.
Ez nem chat, hogy minden baromságot beirjatok! -
Vegas #5052 ! -
#5051 konzolra FPS, az szép baleset -
#5050 csak pc-re lesz?! nem is gondoltam még bele... viszont boxra már megvan a gears of war ami még pcre nincs. szóval van konzolra is sok jó kis játék :9 -
Vegas #5049 latom nem erted :-/ -
#5048 Hysis = Crysis
A Hy szócska az elején arra utál, hogy "háj" .... -
Vegas #5047 ugy irod mintha pc-re lenne xd -
#5046 Venned is kell 2-t, mert azokból max 1 fog működni....De x360-ra meg nincs Hysis... -
#5045 hát az be is ba**na... bár nekem úgyis mindegy, lehet hogy inkább egy konzolt veszek mert az 5 éves gépemen már el se nagyon indul minimum konfigon se... új gép=200eft amiből 2 xbox360-at veszek -
#5044 Én már ezen csak sírni tudok, és irigylem azokat, akik viccesnek találják....
Valszeg az lehet, hogy a jövőre igért FarCry2 valójában ez a Crysis lesz..... -
#5043 Persze a Far Cry 2 sem akkor jön amit most mondtak :D -
Djemba #5042 csak ne az legyen, hogy novemberben azt mondják, hogy tavasz.
Farcry 2 is áprilisban jön ki de lesz belőle 1 év ez megszokott -
#5041 hát ezel most jól kinevettetted magad :D -
#5040 Késik???
Szerintem meg sem fog jelenni.... -
#5039 várható volt... -
#5038 Neee... Novemberig kell várni... -
#5037 Milyen érdekes. :-/ -
#5036 Késik a Crysis? -
#5035 Biztos megvan, csak nem hoztak nyilvánosságra ilyen infót... -
#5034 Mondjuk ha jövő tavasszal jelenik meg, nem ártana, ha már mondjuk meglenne a motor a játék alá, mert ugye akkor hogyan lenne kész ennyi idő alatt? -
#5033 Nem tudom, az is lehet, hogy az UBI megvásárolja a licens-t, de szerintem nem a CryENGINE 2-vel fog működni... -
#5032 Akkor a farcry 2-höz új motort írnak? -
#5031 A CryENGINE 2 pedig az EA kezében van, ha jól tudom ... -
#5030 Szerintem is értelmetlen, mert akkor a Crysis is lehetett volna a FarCry2...
Modjuk én először úgy is hittem, hogy a Crysis a következő FC.