31662
CRYSIS
  • VRSDM
    csak ne jönne ilyen lassan
  • DarkSector
    Kössz...
    Ezzel ítéltél most halálra...
    Megyek a Dunának....
  • Inquisitor
    Island Walkthrough Trailer
    Nem mindegyik tükrözés működik. Érdekes kis video végre nem a szétunt demopályáról.
  • And5
    Vagy egyszerűen csak nincs pénze megismerni ezt a játékot az embereknek.
  • DarkSector
    Nem. Egyszerűen csak leszarják....
  • DarkSector
    Tudom mire gondoltál...:D
  • Peetboy
    Érdekes ezt a hires játékot még mindig rengetegen nem ismerik. Megkérdeztem ismerősöket és azt sem tudják mi ez. Meg a neten is COD közben és nem tudják lesz ilyen játék. Ezek szerint mit sem ér a aok netes reklám a kis hazánkban.
  • KILLER2
    De mi nem vagyunk azok.
  • Roger6
    A politikusok tudnak a semmiről beszélni, órákon át... :-)
  • rastaman
    ok kösz az infót
  • strebacom
    Ja,de mivel nincs még játék valamiröl beszélni kell néha,ami nincs arról unalmas mindig beszélni, nem igy gondolod!!!
  • Roger6
    Ez most tényleg a Crysis topic?!
  • KILLER2
    Hááát. A flash egyedül garanciára van hatással, viszont ha szerencsés vagy és jó gépet fogsz ki, egy kis hűtésmoddal is lehet az 3 év. Meg aztán flashel is van aki megjavítja. De utálok erről beszélni, mert örökké lehet arról vitatkozni, hogy egy 360 hogy medig bírja, mert annyira változo, hogy elképesztő. Van flashelt gép, ami hűtésmod nélkül vígan megy, emg itt van az én gépem, ami nincs 1 éves, van benne hűtésmod, ki van vágva a hátulja a jobb szellőzés miatt és most már vízhűtés is van benne, erre RAM hibás. És ehez semmi köze a flashnek.
    No de ON. Jó topic ez, ne szemeteljük tele.
  • Attila8805
    Sokáig is élvezheti csak nem kell flasheltetni.
    Így minimum 3 év.
    ebből max 5 ször szervíz.
    szóval kb 2és fél év tuti:D
  • KILLER2
    Bocs, de erre muszály válszolnom, mint 360 tulaj. Ha 2t vesz, akkor abból 2 működni is fog, de egyik sem sokáig. Enyém most ment tönkre harmadszorra, majd a szervízben tesztelés közben negyedszerre is, amikor is kiderült, hogy RAM hibás. Tehát aki 360at vesz, az biztosan élvezheti, mert nagyon fasza a controller, jó a graf és qrva jóka játékok. SZóval biztosan élvezni fogja, aki megveszi, de nem sokáig....
  • rastaman
    hát miért?! h már a wii-nek az irányítóját nézed... és mégis lehet vele játszani
  • Peetboy
    Már bocs, hogy közbe vágok de ilyen felkiáltó jeles hozzászólást ne csináljatok. A Fórum arról szól,hogy mindenki értelemes mondatokat irjon. És a másik amikor meg a LOL- ozás, vagy éoppen az XD hozzászólás.
    Ez nem chat, hogy minden baromságot beirjatok!
  • Vegas
    !
  • bertino
    konzolra FPS, az szép baleset
  • rastaman
    csak pc-re lesz?! nem is gondoltam még bele... viszont boxra már megvan a gears of war ami még pcre nincs. szóval van konzolra is sok jó kis játék :9
  • Vegas
    latom nem erted :-/
  • DarkSector
    Hysis = Crysis
    A Hy szócska az elején arra utál, hogy "háj" ....
  • Vegas
    ugy irod mintha pc-re lenne xd
  • DarkSector
    Venned is kell 2-t, mert azokból max 1 fog működni....De x360-ra meg nincs Hysis...
  • rastaman
    hát az be is ba**na... bár nekem úgyis mindegy, lehet hogy inkább egy konzolt veszek mert az 5 éves gépemen már el se nagyon indul minimum konfigon se... új gép=200eft amiből 2 xbox360-at veszek
  • DarkSector
    Én már ezen csak sírni tudok, és irigylem azokat, akik viccesnek találják....
    Valszeg az lehet, hogy a jövőre igért FarCry2 valójában ez a Crysis lesz.....
  • grebber
    Persze a Far Cry 2 sem akkor jön amit most mondtak :D
  • Djemba
    csak ne az legyen, hogy novemberben azt mondják, hogy tavasz.
    Farcry 2 is áprilisban jön ki de lesz belőle 1 év ez megszokott
  • bertino
    hát ezel most jól kinevettetted magad :D
  • DarkSector
    Késik???
    Szerintem meg sem fog jelenni....
  • buldozer99
    várható volt...
  • FLeT
    Neee... Novemberig kell várni...
  • Roger6
    Milyen érdekes. :-/
  • grebber
    Késik a Crysis?
  • Ability
    Biztos megvan, csak nem hoztak nyilvánosságra ilyen infót...
  • kirol
    Mondjuk ha jövő tavasszal jelenik meg, nem ártana, ha már mondjuk meglenne a motor a játék alá, mert ugye akkor hogyan lenne kész ennyi idő alatt?
  • Ability
    Nem tudom, az is lehet, hogy az UBI megvásárolja a licens-t, de szerintem nem a CryENGINE 2-vel fog működni...
  • Evogordon
    Akkor a farcry 2-höz új motort írnak?
  • Ability
    A CryENGINE 2 pedig az EA kezében van, ha jól tudom ...
  • DarkSector
    Szerintem is értelmetlen, mert akkor a Crysis is lehetett volna a FarCry2...
    Modjuk én először úgy is hittem, hogy a Crysis a következő FC.