31662
CRYSIS
-
#5149 Ez igaz, De attól hogy egy HW kompatibilis a DX10 -el, még messze nem biztos, hogy az adott játék ultra-brutál felbontású texturáit, eszement realtime effektjeit élvezhető sebességgel tudja megjeleníteni .
Cseppet sem lepődnék meg, he egy ma csúcskategóriásnak számító videokártxa nyögne a full Crysis grafika alatt .....FC-nél lazán bevállalták , hogy hírben sem volt olyan konfig ,ami azt fullon vitte volna .....De okosan reéreztek ők erre, hogy mire harap a nép ;))FC még az X800XT-met is megizzasztja némely jelenetben, pedig az hol van már a 9800 PRO-tól ....
Persze ez majd kiderül, én is kíváncsi vagyok rá, bár emiatt nem kezdek fejlesztésbe, főképp mert most nem is igazán okos dolog , érdemes várni még egy évet .... -
#5148 Szerintem az egy külön dolog, hogy úgy fejlesztenek, hogy a jelenlegi hardver teljesítményét figyelembe veszik. Alap, hogy nem csinálják annyira dúrvára a "dolgokat", hogy a HW ne tudja kiszolgálni. Az is egy dolog, hogy pl a HW-nek támogatnia kell bizonyos dolgokat, mint SM3, vagy hasonlók. De ugye itt a jövő generációjáról van szó, amit majd egy ideig a DX10 fog meghatározni, tehát nem kell attól félni, hogy "hogy fejlesztenének olyan HW-ra, ami ki sem jött". Mert van egy keretrendszer, ami minden hw-nél ugyan az. A későbbi HW is támogatni fogja ugyan azokat a dolgokat, nem kell külön fejleszteni rá. Most ne menjünk bele abba, hogy ez a keretrendszer is szerteágazik, mert nem minden HW támogat bizonyos dolgokat, de remélem érted mire gondolok. Amire most fejleszteni fognak, azt a későbbi hardverek mind támogatni fogják, és van egyfajta szabványosság, ami nem fog változni jó ideig.... -
#5147 Erősen foglalkozom mostanság játék modolással, szal abban biztos lehetsz , hogy hw-re fejlesztenek .
A DX behatárolja milyen shadereket, effekteket használhat a játék, de nem mindegy hány poligon van az adott jelenetben, hány mega textura, real-time árnyék, tükröződés stb ....
Bár a nagyközönség úgyis ráharap, még ha meg sem közelíti az optimális gép követelményt azt nagy siker lesz :))))
Rohadt messze járnak még a mai átkag pc-k ettől a színvonaltól .Bár ahogy olvastam régebben, a DX10-ben nem új shaderek -effektek lesznek ( nehéz is lenne már sok újat kitalálni ), hanem a sebességet növelték mindenféle okossággal ....
Perzse ebben nem hiszek, nagyságrendekkel magasabb grafikához kakaó kell, ez sehol nincs másként, legfeljeb ba Vista reklámokban :))) -
#5146 #5141: A DX10 nem újkeletű dolog, kellőképpen ki van az forrva. Utólag már sosem szoktak belenyúlni, csak optimalizálják. A DX9 sem változott sosem semmi lényegeset, minden frissítés után támogatta minden játék, csak teljesítménybeli különbségek jöttek ki, de sosem változott meg az alapja a DX-nek. Gondolj csak bele, az DX10-et nem írták alapjaiból újra. Ez is csak egy nagyobb frissítés, ahol drasztikusabb változások is történtek, de javarészt ugyan az az alapja, és biztos lehetsz benne, hogy halálra volt tesztelve. Javítani még biztos fognak rajta, de sokat változni nem fog.
A "készítők" pedig nem a VGA-ra fejlesztenek, hanem a DX-re. Pont ezért találták ki. Bár nem bánnám, ha OpenGL-t választották volna. :P -
Hellsing47 #5145 nos ezt igy én is elfogadnám :D
de sajnos 8800ultrára nincs pénzem :D -
#5144 Általában mindig a következő generációs cuccokra lövik be a játékot ....Így volt FC-nél is, 9800 PRo-ra írtak full grafot, de az még nagyon messze volt attól ....
De ahogy olvasom a max-hoz szükséges gépigényt, messze elkerülöm, kicsit abszurd ..... -
#5143 4xAA/16xAF 1280*1024 mellett nekem már teljesen jo ;)
és az ujabb kártyáknak már lehet adni 10-12x AA-t is, az mi durva... :) -
#5142 a GTX/Ultra valoban, de sztem a többi nem lesz tul jo sokáig, bár kár ezen vitatkozni, az idő eldönti a kérdést :-) -
Hellsing47 #5141 lehet hogy a monstani dx10 karik még nem tökéletesek de sztem még a dx10 sincs oly annyira kiforrva :)
meg hát kétlem hogy a készítők olyan vga-kra feljesztenének amik még ki sem jöttek...szal szerintem vinni fogják a 8800-asok a gémet...
valószinű hogy a leggyengébb 320megás gts nem fogja csont maxon, full AA-val vinni , de biztosan nem kell majd low grafra állitani mindent
vagy legalábbis remélem :D -
#5140 Igen, de akkor kb gépet sem kéen venni, mert a mai gépek közelében sincsenek a majdani gépeknek. valamikor vásárolni kell. Lehet, hogy később erősebbek lesznek, de az még egy idő és azért a 8800 egy elég erős kártya. -
#5139 hát onnan, hogy mindig így van... -
Hellsing47 #5138 és ezt te miből tudod ilyen biztosra? -
#5137 a mai dx10 karik közelébe sincsenek a majdani dx10eseknek ;)
kár volt most abba beruházni -
#5136 Látod mi mondtuk hogy ne 320mb-s kártyát vegyél:D
Még jó hogy halgattál ránk:D -
#5135 Fasza videó már lassan végig viszik nekünk a játékot. -
#5134 Remélem annál tovább nem halasztják. Csak tudnám, hogy minek adnak meg megjelneési dátumot, ha rögtön el is tolják. -
#5133 ha egyáltalán az november 13 lesz -
#5132 Ja akkor okés :) De ez a játék olyan lesz, ami még lowon is szép. Bazz, de messze van az a november 13... -
#5131 amit leírtál az viszi Very Highon de nem Besten... vagy hogy hívják majd a Maxot ^^
"most of the time smoothly" :D -
#5130 Nem azért, de oda van írva. nap/hónap/év -
#5129 Ez rohadtul durva. Na mindegy, procimat majd picit felhúzom, ha akar, akkor meg majd lejjebb veszem kcisit a grafot. Azért egy 2.4 gigás Core 2 Duo, 4 GB RAM meg egy 640es 8800 csak elviszi medium és high közötti beállításokkal akadés nélkül. Meg azért szeritenm addig még optimizálják. FarCrynak se volt olyan vészes a rendszerkövetelménye a grafjához képest, szierntme ezt is szépen megcsinálják. -
#5128 Ez a kurva Gametrailer nem engedi lejátszani a videót. Mert kéri a születési dátumot. De hiába irom be, nem fogadja el. Hónap - nap - év, vagy nap - hónap -év. Lehet, hogy túl öreg vagyok hozzá??? -
#5127 "Most of the time"
"very high settings. Not the highest, though"
xDxDxD
Dual Core 4 giga ram meg 8800 xD vazz :D
C2D húzva, 4 giga ram, meg 2*8800 talán viszi highesten ^^ -
#5126 Elég kemény gépen ment a Crysis az E3-on! "At E3, we were running on a [GeForce] 8800 video card and a dual-core Intel [CPU]with 4 gigabytes of RAM at very high settings. Not the highest, though! Most of the time, it was running smoothly."
Link -
#5125 F*sza videó!! Mehet a kollekcióba. -
#5124 Frankó!
Káming Szun ja persze! -
#5123 Ezt nem kellett volna. Szegény Dark Sector most mehet miattad a Dunába....xD -
#5122 Hangulatos új ingame videó -
#5121 Ennyi offot túl lehet élni. De ne félj, befejeztem. -
#5120 Ez nem a Lost Planet topic.Ez a "Krájsziszról" szól. Most kaptam a hírt Cevat Yerlitől,miszerint a Crytek azon dolgozik, hogy a játék Pentium2 - 300 Mhzes gépen, 128 MB ramos és Gforce 2-es gépen is jól elfusson. -
tmisi #5119 Én úgy értettem a másnaposságot, hogy az élménytől leszel az... Mármint a graftól+az akciótól. :D -
#5118 Nem hogy rossz, hanem egy olyan játék amihez foghatót még egy ideig nem fogsz látni pc-n... -
#5117 Szedd le a demót,a zt próbáld ki. Nekem 360ra van meg a teljes verzió. Gears of Waron 10szer többet játszottam, pedig az rövidebb. Nekem nem jön be annyira ez sok hó. Mindenhol csak hó. Van havas lerombolt város, barlang, havas hegyek, havas mező, de főként havas romváros. A játékmenete olyan hó, szörny, hó, hó, szörnyek, hó, emberek, hó, hó, barlang, szörnyek, hó, boss. Ha "olcsó" helyről veszed, akkor nincs vesztenivalód. Nem rossz játék. -
#5116 Köszi szépen a választ! Akkor letö... izé... megveszem. :-) -
#5115 Nem olyan rossz az. Bossok idegesítőek lehetnek, mert néha rohadt nehezek, meg az a folyamatos rohangálás, hogy hőt vagy mit gyűjts, mert folyamatosan megy le. Ezt kihagyhatták vola belőle, meg én a csávó mozgásával sem vagyok teljesen kibékülve. Amúgy nem rossz. Ha videók alapján bejön, vedd meg nyugodtan. Nem rossz játék, csak azt modntam, hogy nem vagyok od érte. Olyan középkategória. -
Hellsing47 #5114 ja igen, de az is csak patch-el -
#5113 De most komolyan szar a Lost Planet? Bocsánat az offért, csak érdekel, hogy "megvegyem"-e? -
#5112 A Company Of Heroes nem DX-10 véletlenül? Majdcsak jönnek még ki játékok..:) -
tmisi #5111 A LP-től pia nélkül is másnapos leszel. :D -
#5110 Iszonyatjó az a cucc, és jön majd a GOW is...