31662
CRYSIS
  • Roger6
    Hát... Nekem bejön a Lost Planet, pedig nem is játszottam vele, csak videókat láttam. Meg másnapos vagyok.
  • KILLER2
    Bazz, Lost Planetről en is tudtam. Mondjuk nemrég megfordult a fejemben, hogy mit portolnak már annyit, de sehol nem láttam reklámozva, meg aztán nem is nagyon érdekel, mivel 360on megvan. Meg aztán annyira nem nyűgözött le. Nem mondom, hogy rossz, de nem egy csodajáték.
  • bertino
    ja, ezek ilyen "hudeejjooo megjött a dx10" típusu kiegészítések :)
  • Hellsing47
    lost planet-ből van már full is
    meg hát a call of juarez-hez is van dx10-es patch
  • KILLER2
    Egyenlpőre még nics DX10es játék. Egyedül a lost planet demója, de annak is van DX9es verziója. Asszem egyenlőre nincs több.
  • w77d
    szerintem apró hibákat eltekintve a vista egy nagyon jó oprendszer, tényleg ajánlott minél hamarabb beruházni rá!
  • xotyi
    Lehet majd az utolsó pillanatban rászánom magamat vista barátunkra,de addig még van eggy csomó idő.. egyenlőre kevés a dx10 játék,addig meg marad az xp:)
  • KILLER2
    Nem, a Crysis XPn is meg Vistán is elfut. Csak annyi van, höogy XPn DX9, Vistán meg DX10. Nekem már Vista van fent és fasza minden.
  • xotyi
    Én most újítottam gépet,azért bízom benne h szépn fog futni rajta..

apropó lehet h hülye kérdés de ez ugye nem vista only-lessz?
  • DarkSector
    Én is, de a másik két választás az még rosszabb....
  • Peetboy
    De én ahhoz lusta vagyok.
  • DarkSector
    300k-hoz manapság már nem kell lottót nyerned....
    Menni kell 6hónap minimálbér és megvan....
    Annyi időd meg úgyis lesz....
  • Peetboy
    Ja meg addig jó lenne nyerni a lottón is, mert új erőgépet kell venni a játékhoz. Az pedig jó ha kijön 300 k-ból.
  • DarkSector
    És majd akkor mond meg neki, hogy még minimum fél évet kell várnia, na akkor fog majd igazán szenvedni....
  • tmisi
  • xotyi
    Mártha felengedne a szerverre akkor ja:D

Mugy meg most hívott fel haverom mert nála van az eggyik vinyóm és megtalálta rajta a crysis videókat és most könyörög h adjam oda neki a játékot mert nagyon tetszik neki:) asszm novemberig hagyom szenvedni :D

Off vége..
  • DarkSector
    Én a fear combat-ban sem tengerpartot sem fagyott dzsungelt nem láttam még, de lehet, hogy csak én nem figyeltem oda....
    Sőt még válról indíthatós launcher-t sem tudtam felszedni benne, nem beszélve a többi különbségről...
    Úgyhogy szerintem igencsak messze vannak egymástól....
  • tmisi
    Köze nincs hozzá.
  • And5
    Nyomjátok a FEAR Combatot majdnem olyan mint a Crysis .
  • KILLER2
    Végülis a DEMOt általában megjelnés után szokás kiadni. Itt most az a baj, hogy már lassan kitelne egy végigjátszás a videókból és amit ennyire reklámoznak, meg hogy ilyen nextgen, olyan nextgen, ott azért illene kidobni így előre azt a szaros kis demot.
  • KILLER2
    Addigra fog. ha élek addig. Remélem az a november már fix és nem csúszik tovább.
  • Peetboy
    Én is nagyon várom már a játékot. De nem lehet igaz, hogy csak novemberben jelenik meg. A Demo-t pedig csak a megjelenés után fogják kiadni.
  • Hellsing47
    de az nem menne neki :D
  • DarkSector
    Ráérsz hard-on is végigtólni...
  • DarkSector
    Igen, de a szeptemberi dátum is hivatalos volt...
  • DarkSector
    Mindketten meghalunk addigra....
  • KILLER2
    Asszem én addig megpróbálom végigvinni easy-n a farcry-t.
  • gduck
    A késés hivatalosan is meg van erősítve?
  • rastaman
    lol. majd ha jönnek az olyan szörnyek amilynekek a farcry-ban voltak akkor mászok... de előbb fogok meghalni mint hogy a crysis megjelenik
  • DarkSector
    Inkább fára másszál, mert az egészséges tud lenni vagy éppen hasznos...
  • rastaman
    hát igen. én mostanában azzal szórakozom hogy mindenból hd minőségűt szedek le. de hogy minek ?! magam sem tudom mert legszívesebben fára másznék, vagy inkább akkor megyek vissza sodorni még 1 spanglit magamnak. peace out
  • DarkSector
    Jah nem gond....már annyi videó van, hogy szerintem sokan egy kollekciót csinálnak maguknak...és biztos vannak, akiknek a gyüjteményükbe elkél ennek a videónak a HD verziója....

Télleg hány évad van a krájszisz videóiból....?

Lassan már több rész lesz a Crysis videóiból, mint a Barátok Közt-ből....
  • Inquisitor
    Az újságíróknak mutogatott "koreai bázis helikopterral" demópályára gondoltam. A kijött videok nagyobb része onnan van.
    Nekem új volt a video, és nem találtam rá utalást a fórumban (nem néztem eléggé vissza?), ezért linkeltem.
    Sorry ha valakit megkavart!
  • DarkSector
    Viszont azt nem tudom megérteni, hogy miért nem került bé a giniszrekord könyvbe a Crysis....
    "A világon a még megnem jelenő videójátékról kiadott legtöbb videó"-kategóriában.....
  • DarkSector
    Már tudok róla...nekem is megvan, csak éppen irányítani nem tudom benne a karaktert....
  • VRSDM
    épp ezért írtam énis vastagon, hogyha ne írja oda hogy " végre nem a megunt demo pálya " hát DE :D
  • And5
    Küld a CRYSISDEMO szót a 4545-re és máris jön a DEMO.
  • DarkSector
    Csak azt kérdezném, hogy ez miben különbözik az eddigi szétunt demó pályáktól???
  • VRSDM
    ez ugyan az a walktrough ami eddig is volt. csak hd-be. csak ha valakinek nem érné, meg semmi újat nem mutat, persze attól még lehet szedni
  • DarkSector
    Ha demo lenne, akkor akár 1-2kb-al is jöhetne....