31662
CRYSIS
  • kirol
    Hát igen. Végülis az a 2 hónap se sok.
    De Far Cry megjelenése előtt is volt demo.
  • extra sensory
    Szerintem akkor már várd meg a szeptembert. A demóban amúgy is az a rossz, hogy mire belemelegszel már végig is vitted.
  • KILLER2
    Erre én is gondoltam még régen, de akkor szart se értem volna 2 6600al, most meg 2 640 MB-s 8800 picit drága lenne.
  • Roger6
    Majd kiderül. Ha nem megy, veszek SLI-s alaplapot, azátn tolok bele 2 videókártyát. (Vagy nem...) :-)
  • tmisi
    Se játék. (Na jó LostPlanet kivétel)

Evo, neked nincs mitől félni! :D
  • bertino
    jaja, dx10 még eléggé gyerekcipő :D
    se normális driver, se vga
  • Evogordon
    áhh azért ne essünk túlzásba :D
  • tmisi
    DX9-ben talán maxon is.
  • tmisi
    Állítólag az új radeonok (2400/2600) is rendesen leszerepeltek, lásd PH! teszt.
  • Roger6
    Egy ATI 1950 Pro-val azért lehet karcolni a játékot, nem? (Processzor, meg memória elég izmos)
  • tmisi
    Honnan kéne tudnunk?
  • bertino
    hát nagy hülye, aki olyat vesz
  • tmisi
    Hát abban a 8500gt-ben én nem bíznék annyiban. Dx9-ben sem egy nagy ász, hát akkor...
  • bertino
    ez Crytek alkotás, nem EA
    EA csak kiado, uristen...
  • kirol
    Demo lesz augusztusban, vagy valamikor?
  • grebber
    Már ellett mondva nem 1x nem 2x hogy XP-n is fog menni!
  • Hedic
    de akkor most a CRYSIS csak visztán gof menni vagy elmegy XP-én is????
    és egy 2 gb nyi ram,MSI NX 8500 gt,és egy AMD D.Core a64 x2 AM2 4400+ proci elége lenne ahoz hogy birjonak futni rajta a DIrext 10-es efektek???
  • Magiszter
    Várd ki a végét. Még lehet egy pár hét/hónap tologatás is. Bár EA-nél azért odafigyelnek ezekre hogy akkor jelenik meg mikor mondják, de sose lehet tudni.
  • Hellsing47
    én leginkább a szörnyes részeknél izzadtam meg :S
    a ruhaváltó menüről pedig fogalmam sincs...bár nekem végülis tökmind1 melyik lesz, csak gyorsan és könnyen lehessen kezelni :D
  • KILLER2
    FarCryben én easy-n nem néha, hanem végig szenvedtem. Amikor elkezdtem a játékot, az első kis nádkunyhó után meghaltam.
    Amúgy most akkor melyik ruhaváltó menü lesz? Mert én eddig 2-t láttam. Újabban azt az ikonos rendszer látom, amikor csak kis ikonok jelzik a képességeket és ennél a láthatatlanság sem elszineződős, hanem olyan predatoros teljes eltűnés. Most akkor dobták a régi menüt, amikor szépen midn ki volt írva és a láthatatlanságtól is csak elszíneződött a rugha?
  • Hellsing47
    FarCry nehéz játék is volt.:)
    easy-ben is szenvedtem néha...de lehet csak én voltam béna
    sztem ebben nagyon könnyű dolgunk lehet ha gyorsan és jól tudjuk használni a ruhánkat :)
  • KILLER2
    Még 2 hónap. Messze van, de legalább nem csószik tovább. Örülök, hogy végre pontosan lehet tudni. Holnap assz össze is dobok PSben valami szép díszes képet ezzel a dátummal a közepén. Azé baszás, hogy pont a szünet végén jelenik meg. Pont, amikor már kevés időm lesz. Na mindegy, így legalább majd tovább fog tartani. Addig meg gyakorlok FPSeket, mert elég béna vagyok egyenklőre. FarCry is alig ment.
  • Hellsing47
    Crysis pontos megjelenési idő!
    [2007. július 11. @ 23:29 - ZeroCool]
    No, ezt is megértük! Az általam egyik legnagyobb becsben tartott EA alkotás kapott egy szépséges megjelenési időpontot!

Röviddel az idei Games Convention, és két nappal a nyára vakációm után a boltokba kerül a Crysis! Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a hivatalos megjelenési dátum 2007. szeptember 14! YESSSS, nincs tehát több késés, ez a vége! No kérem, asszem lehet szaladni a boltokba új gépért, vagy valami... :) Addigis várjuk az E3 Trailert ezerrel!

-Gémsztár

ohh jeee
  • gyuri12
    én is:D

amúgy thx
  • KILLER2
    Mé DX9ek a videók? Én azt hittem, hogy pont DX10esek.
  • Magiszter
    javítok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Gamekapocs. Bocsi az elírásért
  • Magiszter
    Az összes videó DX9. De ha Dx9 kép kell neked kimondottan akkor a 2006-os E3-asok között keresgélj.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kamekapocs galéria amit ajánlani tudok
  • Synchronous
    Láthattad, de ezek még csak a béta tesztes videók... nem-e?
  • KILLER2
    Szeritnem csak videó, de az is csak üsszehasonlítás miatt.
  • gyuri12
    vannak erről a gaméról dx9-es képek?:/
  • szapor
    ja de nem vagyok olyan hülye hogy elhiggyem
  • VRSDM
    szerinted nem láttam még az összes filmet ami van róla?... -.-
  • Evogordon
    Neked is keressek egy demót?
    A többi hülye gyereknek már találtam.
  • Synchronous
    Itt van egy HD video ami szemléletesebben bemutatja a játék igazi erejét. Ezen már egy kicsit jobban arcoskodik a crytek motorja.
  • Magiszter
    Néztem az új fagyos képeket és nem 1 nél leakatt az állam. Ezek tényleg original in-game screenshot-ok? :O :O :O

Demót a népnek!
  • szapor
    Hát hülye az összes hol lenne még demo
  • bertino
    hülyék vagytok ki a franc beszélt publikus demóról ?
    hol van még az... egyáltalán nincs
  • VRSDM
    nem azt mondom hogy onnan nyúlták :S hanem hogy úgy nézett ki mint egy 4éves játékbol vették volna -.-
    de mit mondjak, korszakalkotó játék - megtehetik az effajta " hanyagságot"
  • szapor
    De hol lenne ehez demo még?
  • Synchronous
    Nemcsak konkrétan erre a videóra gondoltam, hanem úgy az összesre amit eddig láttam. És sztem egyáltalán nem túloztam.
    Másrészt nem hiszem, hogy ennek a motornak arra lenne szüksége, hogy más játékokból, nyúljon le textúrákat.