31662
CRYSIS
-
tmisi #4906 Nehogy má annyi legyen az igénye mint a fárkrájnak... XD
Az vmi másik játék rendelésből maradt ott, csak elfelejtették átírni. -
#4905 Azért töltött az élete, mert a játék készítői jobbnak látták ha az életedet visszatölti a ruha mint hogy medpack-ok után rohangálj. Amúgy meg az Armor módban még gyorsabban is tölt állítólag.
személyes megjegyzés: Nem tudom az életkorod, de hogy nem tudsz magyarul írni az sajnálatos. Létezik sima V, v betű amit mi magyarok előszeretettel használunk a "volt" és "valami" szavakban.
Ezt ne vedd sértésnek, csak nagyon szúrta a szemem. És mégegyszer bocsi ha mégis mellre szívod. -
#4904 LoL
über-optimized ;) -
#4903 yo wolt a 18 perces stuff, csak a player wolt nub, ya és wmi weryeasy-n nyomhatta, me töltödött az élete.. WTF ?
de a wégén mégis +halt, ROFL
amugy a game szentem ütni fog, ennyi -
#4902 Itt már előlehet rendelni a játékot.
De szerintem az alúl nem a gépigénye :DDD
link -
#4901 "Ezt te elhiszed?"
Nem, de nagyon jól hangzik -
#4900 kell csinálni egy demo fórumot, aztán a sok pózer majd ott flémeljen minden fele -.-
[center]
/bünti nemkell ha nem jött be töröld inkább -
#4899 Beírják hogy ez még nem a végleges játék, lesz még optimalizálva és ennyi...
nem fog mindenki anyázni hogy ez szar mert nem megy nálam ultra beállításokon
Ezt te elhiszed? Páran a kardukba dölnének, néhányan csak az ablakon ugrának ki, és annál többet kurvaanyáznának itt a forumon, hogy nem meg veryultrahigh grafikán.. Szvsz nem is kéne demo, mert a forumot ott helyben temethetnénk is.. -
#4898 az a víz istenem -
#4897 Igazán szép és jó hogy így ontják a videókat, de szerintem sokkal ingerkeltőbb lenne egy demó is. Beírják hogy ez még nem a végleges játék, lesz még optimalizálva és ennyi... nem fog mindenki anyázni hogy ez szar mert nem megy nálam ultra beállításokon :D
Demót a Népnek! -
#4896 Itt is van 5 új videó.
link -
#4895 Ja ezt a crysis online-on láttam még jó hogy nem töltöttem le.
Az 1. pályát mutatja megint csak csak kicsit tovább viszi. -
#4894 Na megnéztem az AI továbbra is szinte nalig van jelen a játékban.A másik amit észrevettem hogy a pálmafákat persze kilehet dönteni de a motorcsónakot tarto vékony kis fadarabot nemhogy kilöni e kirobbantani sem lehetett és a motorcsonaknak sem lett semmi baja a gránáttól.
Ezekre a dolgokra gyúrhatnának még bőven! -
#4893 Na lejött, most fogom megnézni -
#4892 Nekem csak 18 perc -
#4891 én mostmár, hagyom, bár szintén 60-70k :S de márcsak 10perc -
#4890 Le is állitottam a letöltést. Most a Pc Dome oldalról töltöm onnan maxon jön, nálam 128 k-val. -
#4889 Nekem sem ért még le sajnos,de az tény hogy nagyon sok benne a már látott jelenet.
Nembaj én csak a hibákra fogok koncentrálni! :D -
#4888 Nagyon sokan töltik, lassan lehet csak tölteni a videót. Wazze -
#4887 40kval jön :S szóval még nem jött le :S pedig jöhetne a 10x ével is :S -
Hellsing47 #4886 megéri leszedni?
van benne valami új? -
#4885 18 perces demonstráció!! -
#4884 mondom újra, hátha nem olvastok vissza, a benzinzeskannára, lő, ezért gyullad be, majd az robban később a kocsit is magával rántva... jóez -
#4883 FarCry-ban 1.1-ig egy hummvee-nek 2 sniper golyó kellett. :o
[ érdekesség hen-tes-nek :) ] -
#4882 nem mind1, mert egy hummer-t tényleg ilyen könnyü... hummvee-t meg nem... de ez játék
nameg nem lehet hogy a benzineskannára lő a csóka? mert először belángol aztán lesz csak robbanás -
#4881 Szvsz tökmind1, mindenki tudja miről van szó. -
#4880 akarod mondani hummvee-t? -
#4879 Ejpazmeg. :C
Egy hummert ilyen könnyű felrobbantani? D:
Akkor irakban miért szenvednek a csőbombákkal? :| -
#4878 Első videó....háááát....Ha figyelmen kívül hagyjuk a kb 20 HD és 30 SD videót, akkor tényleg az első. -
#4877 ez már volt, azért thx :) -
#4876 Na végre megérkezett az első videó a Crysisről is....
Igaz kamerás, de in-game videó! -
#4875 Remek. A végén ezzel is azt fogják művelni, mint a Stalker-al. Az is mikor jelent még meg az első bejelentések óta. ehh... -
#4874 Javarészt nem az EA fejleszti, de ettől még a jog az ő kezükben van. Nem írtak hülyeséget. -
#4873 igazad van ezt nem tudhatom, ettől függetlenül a cikkben hülyeséget írt -
#4872 Azért vannak még tárgyakon átnyuló dolgok pl a dzsipnél amikor kilövi a sofőrt kilog a keze az ajtón keresztül,vagy amikor belemegy a bokorba aztán a levél átmegy a fegyveren. -
#4871 LOL ismét megmutatkozott az hatalmas inteligens AI már az elején pff nagyon nem jó ez így :( -
#4870 Amúgy Hardwired szerint először jelentették be, hogy szeptember 14-e, majd később már egy téli időpontot adtak meg. Szóval ez a dátum sem teljesen biztos... -
Hellsing47 #4869 hát a minőség nagyon szar :/
HD felbontásban jobb lenne :) -
#4868 Itt egy videó a játék első pályájáról
LINK! -
#4867 De az EA pénzelte a fejlesztést! :) Amúgy voltak EA-s fejlesztők is a project-ben...