31662
CRYSIS
  • tmisi
    Nehogy má annyi legyen az igénye mint a fárkrájnak... XD
    Az vmi másik játék rendelésből maradt ott, csak elfelejtették átírni.
  • Magiszter
    Azért töltött az élete, mert a játék készítői jobbnak látták ha az életedet visszatölti a ruha mint hogy medpack-ok után rohangálj. Amúgy meg az Armor módban még gyorsabban is tölt állítólag.

személyes megjegyzés: Nem tudom az életkorod, de hogy nem tudsz magyarul írni az sajnálatos. Létezik sima V, v betű amit mi magyarok előszeretettel használunk a "volt" és "valami" szavakban.
    Ezt ne vedd sértésnek, csak nagyon szúrta a szemem. És mégegyszer bocsi ha mégis mellre szívod.
  • SötétBarom
    LoL

über-optimized ;)
  • tonyr #4903
    yo wolt a 18 perces stuff, csak a player wolt nub, ya és wmi weryeasy-n nyomhatta, me töltödött az élete.. WTF ?
    de a wégén mégis +halt, ROFL
    amugy a game szentem ütni fog, ennyi
  • Evogordon
    Itt már előlehet rendelni a játékot.
    De szerintem az alúl nem a gépigénye :DDD

link
  • Magiszter
    "Ezt te elhiszed?"

Nem, de nagyon jól hangzik
  • VRSDM
    kell csinálni egy demo fórumot, aztán a sok pózer majd ott flémeljen minden fele -.-
    [center]
    /bünti nemkell ha nem jött be töröld inkább
  • hen-tes
    Beírják hogy ez még nem a végleges játék, lesz még optimalizálva és ennyi...

nem fog mindenki anyázni hogy ez szar mert nem megy nálam ultra beállításokon

Ezt te elhiszed? Páran a kardukba dölnének, néhányan csak az ablakon ugrának ki, és annál többet kurvaanyáznának itt a forumon, hogy nem meg veryultrahigh grafikán.. Szvsz nem is kéne demo, mert a forumot ott helyben temethetnénk is..
  • bertino
    az a víz istenem
  • Magiszter
    Igazán szép és jó hogy így ontják a videókat, de szerintem sokkal ingerkeltőbb lenne egy demó is. Beírják hogy ez még nem a végleges játék, lesz még optimalizálva és ennyi... nem fog mindenki anyázni hogy ez szar mert nem megy nálam ultra beállításokon :D

Demót a Népnek!
  • Evogordon
    Itt is van 5 új videó.

link
  • Evogordon
    Ja ezt a crysis online-on láttam még jó hogy nem töltöttem le.
    Az 1. pályát mutatja megint csak csak kicsit tovább viszi.
  • grebber
    Na megnéztem az AI továbbra is szinte nalig van jelen a játékban.A másik amit észrevettem hogy a pálmafákat persze kilehet dönteni de a motorcsónakot tarto vékony kis fadarabot nemhogy kilöni e kirobbantani sem lehetett és a motorcsonaknak sem lett semmi baja a gránáttól.

Ezekre a dolgokra gyúrhatnának még bőven!
  • Peetboy
    Na lejött, most fogom megnézni
  • Peetboy
    Nekem csak 18 perc
  • VRSDM
    én mostmár, hagyom, bár szintén 60-70k :S de márcsak 10perc
  • Peetboy
    Le is állitottam a letöltést. Most a Pc Dome oldalról töltöm onnan maxon jön, nálam 128 k-val.
  • grebber
    Nekem sem ért még le sajnos,de az tény hogy nagyon sok benne a már látott jelenet.
    Nembaj én csak a hibákra fogok koncentrálni! :D
  • Peetboy
    Nagyon sokan töltik, lassan lehet csak tölteni a videót. Wazze
  • VRSDM
    40kval jön :S szóval még nem jött le :S pedig jöhetne a 10x ével is :S
  • Hellsing47
    megéri leszedni?
    van benne valami új?
  • grebber
    18 perces demonstráció!!
  • VRSDM
    mondom újra, hátha nem olvastok vissza, a benzinzeskannára, lő, ezért gyullad be, majd az robban később a kocsit is magával rántva... jóez
  • Ability
    FarCry-ban 1.1-ig egy hummvee-nek 2 sniper golyó kellett. :o

[ érdekesség hen-tes-nek :) ]
  • VRSDM
    nem mind1, mert egy hummer-t tényleg ilyen könnyü... hummvee-t meg nem... de ez játék

nameg nem lehet hogy a benzineskannára lő a csóka? mert először belángol aztán lesz csak robbanás
  • hen-tes
    Szvsz tökmind1, mindenki tudja miről van szó.
  • VRSDM
    akarod mondani hummvee-t?
  • hen-tes
    Ejpazmeg. :C
    Egy hummert ilyen könnyű felrobbantani? D:
    Akkor irakban miért szenvednek a csőbombákkal? :|
  • KILLER2
    Első videó....háááát....Ha figyelmen kívül hagyjuk a kb 20 HD és 30 SD videót, akkor tényleg az első.
  • bertino
    ez már volt, azért thx :)
  • M@TriX
    Na végre megérkezett az első videó a Crysisről is....
    Igaz kamerás, de in-game videó!
  • Synchronous
    Remek. A végén ezzel is azt fogják művelni, mint a Stalker-al. Az is mikor jelent még meg az első bejelentések óta. ehh...
  • Ability
    Javarészt nem az EA fejleszti, de ettől még a jog az ő kezükben van. Nem írtak hülyeséget.
  • bertino
    igazad van ezt nem tudhatom, ettől függetlenül a cikkben hülyeséget írt
  • grebber
    Azért vannak még tárgyakon átnyuló dolgok pl a dzsipnél amikor kilövi a sofőrt kilog a keze az ajtón keresztül,vagy amikor belemegy a bokorba aztán a levél átmegy a fegyveren.
  • grebber
    LOL ismét megmutatkozott az hatalmas inteligens AI már az elején pff nagyon nem jó ez így :(
  • Ability
    Amúgy Hardwired szerint először jelentették be, hogy szeptember 14-e, majd később már egy téli időpontot adtak meg. Szóval ez a dátum sem teljesen biztos...
  • Hellsing47
    hát a minőség nagyon szar :/
    HD felbontásban jobb lenne :)
  • Evogordon
    Itt egy videó a játék első pályájáról

LINK!
  • Ability
    De az EA pénzelte a fejlesztést! :) Amúgy voltak EA-s fejlesztők is a project-ben...