31662
CRYSIS
-
#5189 Nekem meg most jutott eszembe basszameg, hogy én kipróbáltam és nem ment!!!!!!!
Letöröltem!!!!!!
De én hülye Vista-n meg megsem néztem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak XP-n....
És lehet, hogy azért nem történt semmi....amikor elindítottam a telepítőjét...
Kb ilyen volt a Vista-s Halo2-nél, úgyhogy ha valaki tudja, akkor nézze nekem meg Vista-n hogy elindul-e? -
strebacom #5188 Én is szedem, te honnan dobj már egy privit légyszi, mi lehet benne, nekem csak egy exe fájl jön lefelé!?? -
#5187 xxx, film, játék akármi lehet csak demó nem mert gondolom leszedte már több 10 000 ember és nem írnak róla hogy milyen fasza a demó. -
#5186 Na elkezdtem elszedni a "demót". Amint lejön emgnézem, mi van benne. majd a fájljaiban kezdek el kutakodni. -
#5185 Erre modnjuk én is kíváncsi vagyok. Tuti, hogy nem a beta, mert akkor a csapból is az folyna, de valami csak van benne. Asszem leszedem. -
#5184 Nálam nem indult el...
Én nem tudom mi ez, de nem hiszem hogy vírus, mert akkor már 1 hónap alatt szétszedte volna a gépemet... -
strebacom #5183 Egy intim kérdés, tudom hogy nincs demó tudom hogy a neten gering egy fake demo, de valaki letöltötte már és kipróbálta hogy mi is az a 1,44GB, mit tartalmaz, virust, moviet, vagy mit, mi a f..nak van fenn vagy ezer torrenten ha semmit nem ér, söt még külfoldi smsweb-en is fenn van mi ez tulajdonképpen, szedjem le és próbáljam ki, de miaz a 1.44GB???????????????????????????????????????????????????????? -
#5182 A terroritákat tartod globális problémának?
Mert ez nem igazán egy vicces dolog. És nem júzerkedés erről beszélni...
És jól mondtad, hogy az okos emberek tudnak erről beszélni...ez igaz... -
#5181 de szeretem hogy annyi okos ember van :] ezzel senkit nem szidok.cáfolok meg, nekem is megvan a véleményem, de görcsbe áll a gyomrom amikor átlag júzerek kötekednek globális problémákról :D -
#5180 Miért a FarCry-ban félig ember félig szörny keverékek használtak fegyvereket...
Ez szerintem nem gáz...
Ha mondjuk egy kukac aknavetővel futosgál, na az gáz tud lenni.... (tiszteletreméltó worms) -
Hellsing47 #5179 én csak azt nem szeretem ha a játék egyik felében emberekre, másikban meg már szörnyekre kell vadászni
emiatt nem igazán szerettem a rtcw-t se..azok a minigunos-rakétás hiper monszták nagyon nem kellettek volna..ugyanugy ahogy a FarCry-ba sem -
#5178 Én nem szóltam semmi rosszat, megértem ha te az embereket szereted jobban irtani, de azért nekem jobb érzés az mikor egy nagy húsgombócot aprítok kissebb fasírtokra...
Mert az embereknél az a gond, hogy ugyebár eléggé megvan kötve a kezük a készítőknek...
Mert míg a szörnyek külsőleg bármilyenek lehetnek, addig az emberek testalkata már eleve adott, és ugye legfeljebb a kezüket és a nyakukat nem takarja ruha...
Vagyis egy szörny sokkal frankóbban néz ki szerintem egy játékban... -
#5177 Persze lehet, de ember akkor is más. Érted. Legalábbis szerintem teljesen más a hangulata egy olyan játéknak, ahol embereket kell ölni és egy szörnyesnek. De ebből nem kell arra következtetni, hogy élvezem, ha embereket ölhetek. De persze mindenkinek más tetszik. -
#5176 Egy szörny nem lehet mondjuk szuperinteligens????????
Nem a régi lassú zombi nyomi szörnyekre kell gondolni... -
#5175 Visszatérve még utóljára a szörnyekhez, annyi az egész, hogy emberek ellen izgalmasabb menni. A szörnyeknél, ahogy Kirol is mondta, távolból is simán észrevesznek, rohadt gyorsak, 2-t beládlőnek, azt meghaltál, 4 tár kell nekik. Ha ember ellen mész, sokkal érdekesebb. Ott tudod, hogy kb mit vesz észre és mit nem (ha tényleg olyan jó elsz az AI a Crysisben, mint ígérik), hogy emnnyi töltény kell nekik, stb. Ott tufsz taktikázni. Sokkal izgalmasabb.
A szörnyek meg fosok. Nem tudom, egyesek mit szeretnek bennük, én sosem szerettem a sötét, undorító szörnyes parás gémeket. Se a Doom 3, se a Quake 4 nem jön be túlzottan a hülye szörnyeik miatt. Mi jó van abban, hogy halomra kell lőni minden féle undorító kibelezett, szétszabdalt izét? Sokkal jobb ember ellen menni. Nem azért, mert olyan jó gyilkolni, hanem mert egyszerűen izgalmas. Ha már FPS úgy is a gyilkolásrtól szól, hát akkor meg nem mindegy?
Ja és a Crysis megjelenéséig tudom mindenkinek ajánlani a Riddicket. Most szereztem be és nagyon fasza. Jó, nem túl nehéz, de mégsem az a halomra gyilkolás. Nem mondom, hogy pótolhatja a Crysist akármilyen szempontból is, de angoyn fasza játék. -
#5174 Ne haragudj, de ne legyél már ilyen. Nem kell ide a flém, egy teljesen elfogadott közhelyet használt a srác, nincs ezzel semmi baj. -
#5173 Nekem meg lassan 2 hónapja nincs gépem (Februárban újítottam fel atomra, hogy ezzel is vagy 4 évet lehúzzak), köcsög nagyker baszakodik az alaplapommal, így 2 hónapja nem játszottam semmivel.
Mert ugye ez a gép GeForce 4 MX440-el nem sok mindenre lenne jó.
Bár talán 1 játék, a MoH jön aug végén, ha azt is el nem halasztják. -
#5172 Én jól jártam...
Mert 3-4 hónappal ezelőtt még kakancs géppel nyomtam a jobbnál jobb új játékokat....
És mikor beszereztem ezt a jobb configot basszus már mindjárt akkora genyó nagy pangás vette kezdetét, hogy annyi értelme lett az egésznek, hogy a régebbi cuccokat nyomhattam full-on végig...
Hányingerem van... -
#5171 Ja, nincs már mióta semmi rendes játék sajna. Se kaland, se semmi. :( -
#5170 Jah azzal kell játszanom, mert basznak jobbat mostanában kiadni.. -
#5169 Én meg pont, hogy az ilyen szörnyhentelést nem szeretem. Ez volt a rossz, a Far Cry -ban is, amikor megjelentek a kb 20%-nál.
Nem arról van szó, hogy valaki terrorista hajlamait akarja kiélni, mert az pl. a Manhunt -al játszik.
Csak szerintem az a baj, hogy a sok kis mai 5-14 éves kis gyerkőc már azt élvezi, hogy halomra öli az ellent, és már nekik nem elég a sima ember ellenfél, nekik a rengeteg rémisztő szörny kell, aztán meg csodálkoznak, hogy mi lesz belőlük.
Sokkal élvezetesebb szerintem emberek ellen küzdeni, mint pl. a Far Cry elején, ahol szépen osontál a dzsungelben, gondolkodsz, hogy hogyan tudnád dekeríteni, esetleg észrevétlenül elosonni mellettük.
Na ezt egy szörny ellen elég nehéz megcsináli, mert már 100 méterről észrevesz, és kb 6 képernyőnyit ugrik egyszerre, és te csak azt tudod csinálni, hogy észnélkül lövöldözöl. -
#5168 Akkor nektek a az Én Kicsi Pónim játék való ! :))))) Esetleg a Barbie 5 ... -
#5167 Nem élvezetes, mikor Charlie Sheen-t megszégyenítő módon használod a csirkéket véres leszámolás céljából...? -
#5166 a csirke dolog engem is érdekelne -
#5165 Én annak is örülnék, ha már csak halakra meg sirályokra, meg rákokra megy csirkékre vadászhatnék a játék demo-jában... -
#5164 Ezzel én is így vagyok... -
#5163 "aha valószinű..hiszen amerikának érdeke hogy állandóan harcban legyenek valakivel igaz?"
Nem nem érdeke hogy állandóan... csak mikor kell egy kis olaj akkor...
"megmiaz hogy "évente robbantanak egyet ahol meghal maximum 20 ember."
kiváncsi lennék hogy ugyanigy vélekednél-e ha abban a 20emberben benne lenne apád, anyád vagy valamelyik családtagod"
Igen... arabokból meghaltak többezren... szerinted abba hány családtag meg akár teljes család van? picit szerintem több mint a 20ban...
moderálásig lehet ezt folytatni de szerintem fölösleges... -
#5162 [1etért :c]
Én aszondom lehet szörnyes is egy gém de akkor jól legyen megcsinálva.
a.) okos űrlénykék... az hasonlít a normál katonák elleni harchoz :c hisz nem cska nekedmennek...
b.) hülye nagykarmúcsápú ocsmányságok, de tömegben (nem 2-3 hanem sok) támadnak rád, ám könnyen halnak ^^ (crysis motorjával szvsz szép fröcsögős hentet lehetne így :DD)
c.) kevés ocsmányság, de izombrutál :ccc trükkel lehet megnyúvasztani csak jóformán... vagy 312313 rakétával meg 8szor ennyi lőszerrel a minigunból ^^
+1.) sok izombrutál ocsmányság ^^ mint a zombiek a túlélőhorrorokban :DDD
de általában úgy van hogy sok van, könnyen halnak, de egyesével jönnek O.o 0 taktikával... az úgy nemjó -.- -
Hellsing47 #5161 "aztán felrobbantják a saját kereskedelmi központjukat hogy ráfoghassák a terroristákra"
aha valószinű..hiszen amerikának érdeke hogy állandóan harcban legyenek valakivel igaz?
megmiaz hogy "évente robbantanak egyet ahol meghal maximum 20 ember."
kiváncsi lennék hogy ugyanigy vélekednél-e ha abban a 20emberben benne lenne apád, anyád vagy valamelyik családtagod -
ZsirosKenyer #5160 "Márha csak nem nagyon gonosz emberek (pl. terroristák)."
lol.. gratulálok az Egyesült Államoknak hogy sikerült elhitettetni a világgal: a leggonoszabb emberek a terroristák. Véletlenül sem az amcsi állam, akik atombombát dobnak le, évekig bombáznak országokat az olajért illetve a kereskedelmi piacért, százezrek halnak meg, aztán felrobbantják a saját kereskedelmi központjukat hogy ráfoghassák a terroristákra. Nem, nem ők a gonoszak, hanem szegény arabok akik csak azt akarják hogy hagyják őket békén vonuljanak ki az országukból, és emiatt évente robbantanak egyet ahol meghal maximum 20 ember.
Najó, abszolút nem a játékosok fórumába illik, csak mindig úgy felidegesít mikor vki terroristázik. (persze erről nem ő tehet csak a jól működő lobby). Párdon. Többet nem szólalok meg.. -
#5159 Köszi a megállapítást. Végülis van valami abban, amit mondasz. Én se szeretem értelmetlenül halomra ölni az embereket. Rédöbbentettél erre és most nem lesz szívem a Crysisben lelőni a katonákat xD Nekem egyedül az a bajom a szörnyekkel, hogy általában hülyék és ahol szörnyek vannak, ott agyatlan hentelés vveszi kezdetét. Régebben még élveztem, de újabban jobban kedvelem a taktikázósabb FPSeket, ahol nem a mész, lősz játékmenet van, hanem mint a FarCry elején is kell kicsit taktikázni. Na mindegy. De rohadtulm várom már a Crysist.... -
#5158 -
tmisi #5157 Lehet hogy én vagyok nagyon hülye de én jobban szeretek szörnyeket ölni a játékokban, mint embereket. Márha csak nem nagyon gonosz emberek (pl. terroristák). Pl. a COD sem rossz game, csak igazából értelmetlen, mint a hábororúzás maga. Ott nem a német vs. amerikai katona háborúzik, hanem a két ország. És szegény katonákat csak azért lövöd le, mert rádküldték őket. Tudom csak egy játék, de ezek szerint te kifejezetten az embereke gyilkolászását élvezed. (Nem hiába KILLER a neved.:D ) -
#5156 Tudom, hogy nem feltétlen idevág, de megfigyeltétek, hogy szinte minden nem világháborús FPSben van valami szörny? A Doom 3, meg a Quake 4 pont erről szól, meg a FEAR is a kiscsajjal, de akkor a FarCryban azok a mutánsok vagy mik, a Halo 2ben a flood, Most Riddicken játszok, abban meg alagútban a kis mutálódodd rabok, a Crysisben az UFOk. Miért kell ez? Mondjuk a Crysisbe pont beleillenek a szörnyek, remélem, hogy nem cseszi el a játékot, mi a FarCry-t. Ami FPSben nincs szörny, abból ennyi jut mindössze eszembe: CoD-ok, Terminator, Black (meg a mesterlövész, de arról jobb nem beszélni).
Csak egy észrevétel. (mert a Riddickben ma rosszul lettem, amikor megláttam a mutánsokat, hogy azok meg hogy kerülnek oda és ha valahova, ide nem kellenének) -
lee56 #5155 Nagyon informatív volt xD -
#5154 Nem infokat kapnak , hamen kifejezett "kéréseket " a HW gyártóktól, némi boriték kíséretében :)))) -
#5153 Ezt halgassátok....
:D -
#5152 legalább a topic meg lesz mentve az "itt meg itt akadtam el" hszektől :DD -
#5151 :D -
#5150 Jó, de én csak a fejlesztési környezetről beszélek. Arról, hogy tudnak előre dolgozni. Az engem nem érdekel, hogy hogy teljesít. Nem azt mondtam, hogy nem kell a kornak megfelelő hardver teljesítményhez mérni a játékot. Egyértelmű, hogy megpróbálják a maxot kisajtolni tűrhető erőforrás-igény mellett. De maga a technikai háttere kiszámítható, és nem kell máshogy fejleszteni a jövő generáció hardvere miatt. Amúgy is, pont erre találták ki a részletesség állítását. A fejlesztők meg amúgy is megkapnak olyan infókat, ami alapján tudnak előre dolgozni...
ps.: így utólag kicsit szőrszálhasogató volt ez a "nem VGA-ra fejlesztenek". Elolvastam újra a kommentet amire reagáltam, és először valamiért máshogy értelmeztem.