31662
CRYSIS
  • DarkSector
    Az igaz, de a készítők csak azt mondják, hogy elindul rajta, nem azt hogy futni is fog...:D
  • dante3
    Én értem, hogy miről beszélsz, de nem tudom megnézni, mert az öcsémmel nem egy háztartásban élek!
    Még mindíg azt mondom, hiába támogat több effektet az x1300, ha több mindent bekapcsolsz a játékban egy ilyen lassú kártyánál,sztem játszhatatlanul fog futni!
  • DarkSector
    Megvan....:D
    Nézd meg Everest progival....az OPEN GL és DX támogatások listáját, hogy hány négyzet van bepipálgatva....
    Mert gyanakszom rá, hogy kevessebb lenne, mint egy 1300-as esetében...
  • DarkSector
    Na ezért mondom....
  • DarkSector
    Azért fontossak az effectek, mert a játék hiába menne gyorsabban az x800GTX-en (nemtuom hogy van-e ilyen), ha mondjuk csak az x1300-as szériában és az felett van mondjuk 2 effect támogatás .....
    Ez olyan mint a shader 2.0 és 3.0....
    Minnya nézek valamit....:D
  • Nyarlathotep
    "X800 PRO VIVO-m van ami elvileg jobb mint az nvidia 6600"

Nem jobb sajnos, mert a 6600-ban PS. 3.0 van, a X800-ban pedig 2.0... szóval törölheted a segged vele, akárcsak én. :(
  • dante3
    Az öcsémnek az van , és nem rossz karik azok, de már kicsit kezd lassúvá válni a mostani játékokhoz.
  • DarkSector
    Jah bocsesz asszittem neked is van vagy volt x800-asod és azért mondtad....
  • dante3
    "tiéd"?
    Amúgy semmilyen effektekről nem volt szó sztem, csak arról, hogy hogyan futna a game ezeken a kártyákon!
    Szerintem biztosan elindul X800-on is, mivel 6200-as nvidia a minimumja elvileg, és egy X800 kb. 6800-as sebességével vetekszik,tudomásom szerint!
  • DarkSector
    Lehet hogy FPS-re gyorsabb tőle, de megnézném, hogy hány effectet támogat a tiéd és az x1300-as....
  • dante3
    Ezért.
  • DarkSector
    Lehet hogy fogja vinni, de szerintem ha a 6200-as a minimum, akkor nem....
  • DarkSector
    Miért jobb az x800-as az x1300-astól?
  • mikiking
    Akárhogy nézem,vhogy elkéne vinni a gépemnek ezt a játékot,legaláb minimum grafon nem :
    1 gb ram , AMD 3000+ processor , G-force 6150 Se 512 mb
  • rastaman
    de az egybesült államokban fordítva van a dátum... hónap:nap:év
    nem pedig nap:hónap:év
    szóval... de nem tudom hogy te hol nézted
  • And5
    Nem értem, a minimum videokari nvidia 6200 vagy x1300. Nekem X800 PRO VIVO-m van ami elvileg jobb mint az nvidia 6600 mégis nem lesz jó ennek a gémnek. Na most, hogy van ez ?
  • buldozer99
    jaaaa
    vazz elnéztem 09.11-nek,hát ez lol:D
    akkor viszont kapjak be:D
  • gduck
    Én meg remélem nem :P
    Eddig 09.11-ről volt szó, nem pedig 11.09-ről :D
  • buldozer99
    remélem igaz:D

Off
    xp,vista piros X,akkor min megy?XD
  • Senkkik
    ugyan már mondták hogy az nem volt még teljesen beiktatava, gondolom nem akarják lelőni a poént.. vagy csak simán a végén pakolják bele...
  • tmisi
    Fogadok ha egymásba fűznénk az összeset, már meglenne lassan a teljes walktrough... :DD
  • DarkSector
    Csak videó létezik....
    De az meg kuvasok....
  • tmisi
    Jóhogy az! Ha végre kijön egy NYÍLVÁNOS demó, azt tuti közlik majd a fontosabb hírforrások (pl. SG, GS, PCG, stb.).
  • berczely
    A kommentek alapján amit a törrent alá írtak át*aszás az egész!Úgyhogy nem szedem le!
  • berczely
    Én torrentes oldalon láttam fent 1,4GB elkezdtem tölteni....majd kiderül!!
  • samsung123
    valahol olvasta hogy már sokan töltik a béta demót, mit tudtok róla?
  • KILLER2
    Niagara? Jeges-tenger?
  • DarkSector
    Igaz egy kiszáradt tóba kéne...
  • KILLER2
    Akkor már legalább ne a Dunába.
  • DarkSector
    Nem úszni megyek...mert nem tudok....
  • tmisi
    jó úszást... :D
  • VRSDM
    a 3at is belinkeltem lejjebb, akkor nemláttam még a 2est :D
  • DarkSector
    Már van volktrúgh3 is...
    Ha még egy videót kiadnak, akkor beugrok a dunába...
  • grebber
    Á inkább nemnézek több crysis videót mert ebben pl még okádékabnak látszik az AI.Ez lesz a gamenek a legeslegnagyobb hibája aki normális AI ellen akar tolni az multizni fog :D
  • VRSDM
    ez sem volt még ha jól sejtem...
    hd volktrúgh 2.
  • Evogordon
    Jó hogy! én vagyok a grafikus
  • Vegas
    igen es te is a keszitok kozt vagy, te gyurod a grafikat igaz? egy alairast a naplomba adsz?
  • DarkSector
  • Evogordon
    Az egy becsapódott meteor ami az idegenek űrhajója vagy mi a fene és az elkezdi lefagyasztani a földet... Nem lesz más bolygó
  • KILLER2
    Ja, ez az. Birom ezt a képet, nagoyn faszául néz ki. Azért biztosan nagyon hangulatos játék lesz.