31662
CRYSIS
-
#4946 Valszeg az lesz az...
Na arrol kéne múví....
Valami hasonló:
-
#4945 Az szeritnem a lefagyasztott szigetrész volt és te a meteorral becsapódott űrhajót láthattad. -
#4944 Ilyenről én sem tudok, csak űrhajóról. -
#4943 Nem tudom ezt nem állítom 100%-ossan, de mintha én valami olyan képeket is néztem volna, hogy rendes nyílt terepeken mászkál a faszi, ami nem űrhajón volt, és nem is a dzsungelben....
Nemtuom, de megnézém futás közben egy részt, mert állítólag sokkal szebb mint a dzsungeles kaland...
:D
Fent is látszik a képen jobb oldalt az a kékes helyszín a távolban valami kastéllyal vagy mi...na arra céloztam... -
#4942 Valami nagy lila robotok lesznek benne....nem area51 féle polipszerű lényekre céloztam.... -
#4941 Na ezaz, de legalább akkor nem ugyanazt látnám minden videóban....:D
Aztán meg a fene tudja, hogy mikor lesz ebből játék...:( -
#4940 Nekem úgy rémlik, hogy csak idegen űrhajóban mászkálhatunk. -
#4939 Idegenek bolygoján??? Ezt hol halottad mert ilyen nem lesz vagy igen? -
#4938 Ha az idegeneknél játszódnak, akkor azzal még többet megmutatna a játékból. Akkor már tényleg nem nagyon lenne új a játékban. -
#4937 Nem azért, de legalább ha 1 tetves videó lenne ami nem a dzsungelben játszódna, hanem mondjuk az idegenek bolygóján....akkor már egy cseppet könnyebb volna..... -
#4936 Bocs a t betű lemaradt...."mást" akart lenni... -
#4935 -
#4934 Yes. -
#4933 Miért mondtam én hogy nem lehet más állítani? -
#4932 Én azért nem nézem végig ezeket a videókat :D Majd látni fogom a játékban nem érdekel engem hogy ki hogy játszik. -
#4931 az kívétel -
#4930 pontosan... -
#4929 Pl a vegast, ahol az egyetlen opció amit állíthatsz, ha nem fut jól, az a felbontás? -.- -
#4928 Szerintem meg manapság pont hogy ez megy.....
Nézd meg az unreal 3-as játékokat, hogy mi a minimum gépigényük... -
#4927 igazad van, csak kevés helyen látni ilyet manapság meg főleg, inkább hagyják csak a jó gépekre aztán szarnak a low budget tömegre :S[szin=red] -
#4926 Skálázhatóság mond valamit?
Épp a legjobb marketing, ha mindenki gépén elfut (vagy így, vagy úgy). Pistike felrakja mediumból hájba, szanaszét esik az álla, utána fut apuhoz, hogy neki kell jobb PC mer fullon akad a krájzis :|
CoD2 is ilyesmi volt. Okosan engedték, hogy vissza lehessen kapcsolni DX7be.. Csak amikor először látta mozgásban az emberfia a DX9et, az istennek se akaródzott visszakapcsolni :D -
#4925 itt azért el tudnám képzelni hogy valamennyire kompromisszumokhoz fordultak, elvégre ha szebb-jobb gép kell ez egyértelmű, de ha nagyon erős gép kell hozzá, akkor kevés a vásárlóréteg, hisz tudják majd hogy úgy sem fog menni, inkább kiszednék én a helyükben / biznisz menjeik helyében pár fícsört de nyerek vele +1millió embert ... te meg nem leszarod most őszintén hogy az a szikla éppen olyan mint eddig, és nem korszakalkotó? dehogynem, sőt azt sem nézzük majd hogy hogy csillog a fegyver, meg az egész, arra ügyelsz majd 1óra csodálkozás után hogy hol az ellen, ennyi :) -
#4924 Igen ez egyértelmű!
Nézhetnénk akár az U3-at is ami egy jó példa erre...
Kezdve a Rainbow Six Vegas-tól a Gears of War-ig.......
Csak a Doo3-nál nem úgy ment, hogy megmutatták a Prey szintjét és utána gyors visszabutították...
Ha egyszer már most tudják, hogy többre képes, akkor miért kéne visszafogni...
Szerintem ez a mai piacon már nem engedhető meg a cégeknek, mikor halomszám adják ki az olyan cuccokat, amiknél az a helyzet, hogy nem a játék alkalmazkodik a játékosokhoz, hanem ha akarsz vele játszani, akkor még fejleszd a gépedet, ha nem akkor öket nem érdekli.... -
#4923 az is lehet hogy az elején a múvikon megmutatták mit tud a cryengine2.0, aztán nem kell elején lelőlni minden poénját, a doom3 engine-e is sokkkkkal többre képes még, csak nem használják ki teljesen, elég ha megnézzük a quake3at meg a cod2-őt :D és egy engine alapjaira épül mind2...
/nameg melyik játéknál nem süti ezt el a marketing? szép-jó-elmegy-átlagos :D ahogy halad az idő előre szépen adaoglják [szin=red] -
#4922 Még egy videó....
Gondolom ebben már a második pályát játszák végig nekünk....
Majd kiadják a videókat egy 20részes sorozatban...
És ez jó, mert akkor mindenkinek full max grafikán fog menni a játék... -
#4921 Ha így marad akkor az ai is gáz lesz, meg én úgy látom, hogy ahogy jönnek ki az újabb in-game videók, annál csúnyácskább lesz a grafikája.....
Én megy azt hittem, hogy azok a "DX9 vs. DX10"-es videók már végleges formájában mutatják a játékot....
Háát nem...nem azt akarom ezzel mondani, hogy nem szép, hanem hogy szebbnek állították be az elején...és most derül ki, látva az e3-at hogy mégsem akkoranagy ász....
Mert azért a fák és azok az épületszerűségek lehetnének egy kicsit szebb textúrákban is...
A vizzel a járművekkel a karakterekkel és a fegyverekkel már nincs gon....de pl a növényzet az közel sem olyan, mint ahogy azt szerintem meg akarták valósítaní.....
Én arra tippelek, hogy először túl nagyot akartak alkotni, és szerintem vissza kellett szedniük a cuccból a gépek miatt...
Mert például az egyik bemutatón, ahol a demo-t futtatták ott elég erős akadozásokat lehetett tapasztalni....
De majd kiderül a Demo-ból...amit még ha isten megsegít, akkor egy 2-3 éven bellül kiadnak.... -
#4920 5órája került, ki gondolom csaknem volt még... wólkszrúg múvi (HD) -
#4919 Na jól van, azt kihagytam. Emberek szeirtem egész jók voltak, de a szörnyek tényleg hülyék. El is felejtettem már őket. Rég játszottam a ferkrájon. -
#4918 Nekem más a véleményem. A szörnyek meg egyenesen buták voltak. Nem hülyék, hanem már buták... :D -
#4917 FarCryban sem voltak hülyék az emberek, ebben miért lennének. Egy ilyen játéknál biztos figyelnek erre. -
#4916 Reméljük a legjobbakat, csak kíváncsi voltam pár véleményre! =)
Végülis igaz, lehet, hogy easy-n játszották. -
#4915 Az ai nagyon jó de te azt honnan tudhatod hogy nem e verry easy-be játszottak a videókban vagy akármi? Ha már egy ilyen fasza motort összeraktak akkor szerintem már az ai-t is normálisan kidolgozták. -
#4914 Én (is) dilemmázok ezen. Egyrészt lehet, hogy még javítani fognak rajta, elvégre nincs kész a játék, és miért ne hagyhatnák a végére. Másrészt az ilyen project-eknél úgy szokott ez menni, hogy van egy kódzárás, ami után nem kerül be új fícsör a játékba, csak a kódot tisztítják. Utóbbi a logikus, tekintve, hogy már közel a megjelenés, de valahogy mégis hiszem, hogy ilyen játéknál ügyelni fognak erre. Sőt, volt amikor azt nyilatkozták, hogy nagyon intelligensek lesznek az ellenfelek... -
#4913 Nemtom, hogy vagytok vele, de sztem NAGYON GÁZ az AI, és ez sokat fog rontani a játékélményen.
SZVSZ.
De ne legyen igazam. -
#4912 augusztusban sztem biztos fog jönni demo -
#4911 Igazad van, felesleges ennyi videó. Egyrészt, mert részekben már a fél játékot végigmutogatták, mésrészt, meg a videók fele gyakorlatilag ugyan az, csak máshogy vágva. Egy demó fele ennyi meló nem lenne, mint eélmillió videó, és még a népet is lecsitítaná. Na midegy, legalább tudjuk mire várunk. -
#4910 Nincs gond az új videókkal...csak az a gáz, hogy már dunát lehetne rekeszteni velük...
És nem 1111 videó kéne a játékról, hanem egy tetves demo....
Lassan már videókból végignézhetjük az egész játékot az első pályától az utolsóig....:D -
#4909 ha volt már akkor bocs -
lee56 #4908 Mit tékkelsz már, messze még az 5000 , vagy csak gyakorolsz? :) (azért jó a kép :D) -
#4907 Tisztában van vele, elhiheted, de hát ő "trendyboy". :)
[degecz, mert neki is szúrja a szemét]