31662
CRYSIS
-
#5269 hh fizetős? havonta fizetni kell hogy legyen online elérésed? PCn netért nem? (ne érts félre, antikonzolos vagyok -.-) -
Vegas #5268 kösz! -
#5267 Imént mondtam el, hogy nem. Meg konzolnak részben az az értelme, hogy ne kelljen a képernyő előtt görnyedni és billel ez elveszik. PS3nál még okés az egér meg bill, de a 360 esetében kell egy 16e Ft-os cucc, ami elég fos. Az egér szinte használhatatlan. nagyobb mozgásokra alkalmatlan. Meg ugye 360nál a multi is fizetős. Aztán meg nyílván nem midenki használna billentyűzetet és az AI-t is gondolom a normál controller analógjához igazítanák, azaz lassab célzá miatt lassabb reakcióidő, ami egér mellett meg lehet, túl könnyű lenne. Nem is beszélve az online játékról, mert analóg ellen egérrel kicsit pofátlanság. Vagyis PCn a legjobb. -
Vegas #5266 unatkoztam :d -
#5265 Jaa igaz csak az a baj hogy sz*r... :DD
Egyébként honnan van ez a sok bünti pont? :D -
Vegas #5264 nem jutott el az agyadig h lehet bill.+ egeret ranyomni? -
#5263 Na meg hogy a crysisban ugrabugrálni kell meg szaladgálni stb.. Konzolon ezt analóggal? -
#5262 Tényleg, elis felejtettem, hogy nem csak modellekben lehet szebb. De konzolra szeritenm akkor se való a Crysis. PCn ott az bill+egér, a moddolhatóság, 360on fizetni kell a multiért, meg aztán úgy is PCn sokkal többen fogják tolni neten. Aztán meg nem tök midnegy, hogy mire adják ki? Nekünk itt a PC és azon elsz a legjobb. Had ne szarjam már le, hogy 5 pixellel többből áll-e az árnyék. -
#5261 Nem feltétlenül a modellezésben lehet szebb, és itt nem fényévnyi különbségekről van szó természetessen... -
#5260 Ez csak PS3ra igaz. 360hoz van egy cucc, ami 16 ezer Ft-ba kerül és csak azzal lehet. Viszont az egér borzalmas. Pontatlan, nagyobb mozgásokra alkalmatlan. Szóval 360 kilőve. Marad a PS3, amire én szarok rá. Az FPS mindig is PCs műfaj volt és az is fog maradni. Eleve, ha a Crysis is olyan moddolható lesz, mint a FarCry, akkor konzolon ezt is elbuktuk. Amúgy meg a konzolok és a PCk jelen esetben kb egy szinten állnak. Nem értek ehez, de szierintem ahoz, hogy akonzolon szebb legyen, ahoz újra kéne modellezni az egészet vagy nem? -
#5259 Az lehetetlen az én gépemnél egy konzol se szebb söt az én gépem még okosabb is és ráadásul még szobatiszta is -
#5258 Nem.
De ezis igaz, hogy megjelenésben is szebb.... -
#5257 Igen...
Csak akkor szebb a PC-s játék, ha egy régebbi konzolost portolnak át, de egyidejű megjelenésnél nem... -
Vegas #5256 hát azért graf.-ra is szép.. -
#5255 hát úgy, hogy maga a konzol szebb, mint a PC -
#5254 Küldőre szebb a konzol? Vagy te ezt hogy gondoltad? -
#5253 Ezzel csak az a gond, hogy a PC-t ezzel hivatalossan is nagyívben leszarják...Ez lehetett volna az egyetlen nagy cím, ami csak pc-re lett volna, de most aztán már a pc-s felhozatal, egy óriási "multiplatform" szemét lett....
Csak így tovább...a retyóskurva annyukat! -
#5252 A konzol szebb mint pc és ráadásul lehet rákötni bill+egeret...
Más egyébb probléma? -
Vegas #5251 ez hulye kerdes volt :/ -
#5250 Ja csak kérdés, hogy hogyan fog kinézni rajta... -
#5249 Akkor lehet, hogy spórolhattam volna 300ezret, ha360ra veszem. De FPS konzolon szar. -
#5248 Ennyit a PCségről. Jön xbox360 és ps3-ra is!!! -
tmisi #5247 Egyébként ez nagyon a FarCry gépigényére hajaz, csak ott 1Ghz CPU-t írnak.
De nekem ez tetszik a legjobban:
"and Windows 98 is all you need to play this next-gen game"
Minek SM3-as kari a nextgenhez, ha ott a jó öreg 98???? XD -
#5246 Rofl , lehet venni mar Crysis Pre t :D mekkroa fun!:D Nemhogy valaki vene es feltoltene hogy kiprobalyam :D -
#5245 64 megás VGA-k miatt kérdem csak -
#5244 az:D -
#5243 ez egy vicc ? ... -
#5242 xD -
#5241 "Crysis System Requirements Finally Revealed
Canadian game store, Future Shop, have posted the system requirements on the Crysis product page. This is great news to all those who still own computers from the 20th century. Here's what you'll need to run Crysis.
Optical Drive: DVD-ROM
CPU Speed: Intel 933MHz Processor
Disk Space: 2.0GB
Display: NVIDIA GeForce 3 64MB or ATI Radeon 8500 64MB
Memory: 256MB
Operating System: Windows 98/ME/2000/XP, Not Mac Compatible
An Intel Pentium III, 933mhz processor, a 64mb graphics card, 256mb of ram and Windows 98 is all you need to play this next-gen game we call Crysis. Crytek weren't lying when they said the engine scales well."
-
#5240 Asszem visszatérek a nintendos-s mariora. Annga van ám kemény fizikája... No meg a graf.... -
tmisi #5239 A lófaszt. Ez egy ENIAC techdemó. -
#5238 Kéne csinálni DX10es tetrist. Lenne benne blur, minden féle atombrutál fizikai jeelnség, stb. MInde rendszerkövetelmény mint a Crysis fake bétja. -
#5237 Jah ez egy tetris játék tetris->crysis....:D -
#5236 Miről beszélsz? Egy commodore64 játékról van szó! XD -
#5235 Nagy szart írták 98. 95re. -
tmisi #5234 Biztos win98-ra írták. -
#5233 Csodálkozol? -
#5232 nem is tudom hogy tudjátok elhinni hogy megy:S
Az egész net tele lenne vele :D -
Vegas #5231 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
strebacom #5230 Nahát lejött a dolog de nem indul el sem Vistán sem XP-n ez van.....