31662
CRYSIS
-
Vegas #5229 jah es el is lopnam :>
de nem sli :(
majd meg a procit kell feljebb huzni ugy erzem :/ -
#5228 Ha sli-s lenne az alaplapod akkor elvinném hozzád a karimat és letesztelhetnénk cross fire-ben ;) -
Vegas #5227 aham, mar csak ram kell vagy 2 giga ^^ -
#5226 Én meg bizakodok... -
#5225 ezz azzz ATI powaa :DDD
Sapphire egyébként? -
Vegas #5224 megvan, de van egy uj is -.-
ami nalad is megtalalhato ;> -
#5223 A kártya megvan még vagy új van? -
Vegas #5222 én bízok a konfigomban :>> -
Vegas #5221 hát lemérni se tudom olyan lassu xddd
érted mindenhol 10-20 mbites net van ezek meg szenvednek 128kbittel :CCCCcccccc -
#5220 Én is leszarom a videókat, de egy demót azé megnézek, hogy tudjam, hogy miért fizetek, mert én vaktában nem költök 12-15e-t...... -
#5219 Ez nekem jó, mert akkor lesz okom, hogy erőssebb gépet vegyek... -
#5218 Nekem is ez volt az első véleményem, de semmi figyelmeztetés nem volt a hozzászólásoknál, hogy fake... -
#5217 :DDDD
Miért mi van a neteddel? -
Vegas #5216 xddd kicsköcsög
már az sem megy a netem miatt.. :-/ -
Vegas #5215 nem is az, tenyleg nem nezek rola semmit.. 1 kepem van rola hatternek azt leszarom majd ha megjelenik szepen megveszem azt csá. :> -
#5214 Pff persze sok programot nyomhat...
CSS CSS CSS na meg CSS xD -
#5213 És mivan ha ilyen időzített, és mikor megjelenik a Crysis akkor bumm! mindenki gépe aki leszedte egyszerre hal be :D -
#5212 Én nem próbáltam ki de szerintem ha nem lenne fake akkor a bithu-ra is feltették volna.
Meg szerintem aért seedelik mert egy jó arányjavító cumó :D -
#5211 Jah gondolom mennyi más programot nyomhatsz mostanában...
Biztos nincs rá időd mostanában...
Tán nem kéne az összes videót végignézned, mert akkor jó hogy uncsi lesz már egy játszható demo.... -
#5210 Ez a beszéd...
Főleg hogy a hivatalos demó, még szeintem jó ha karácsony előtt kijön, addig meg még 2-3kb-al is lejön a cuccos....:DDDDD
Jah és ha menni fog, akkor feltöltöm egy szerverre, hogy mindenki le tudja gyorsan szedni...D -
Vegas #5209 még ha jo is lenne nem próbálnám ki.. sőt mégha ki is adnának egy demot előtte akkor se.. -
#5208 Adná isten h ez lenne a maximum gépigény -
#5207 nékem 40-el jön...én azé megpróbálom...:D -
strebacom #5206 Ebben a játékinségben jó beleélni magunkat valamibe, én én is ezt kérdezem magamtól, ha szar az egész, akkor minek seedelik hagynák a francba az egészet, evo.. amúgy te kipróbáltad????
Nekem még vagy 2 óra és lenn lesz, aztán tiny vista és eredmény, majd meglátom!!! -
#5205 Elég lassan jön 10-20 kb/s között. Még kb 1 nap. Mondjuk úgy se megy. -
#5204 Muszáj elfoglalnunk magunkat.... -
#5203 Még egy érdekes dolog, hogy mondjuk a Tomb Raider Annyversary és Transformers játékok már előbb megszerezhetők voltak, mielőtt még csak a demo-t kiadták róluk!!!! -
#5202 Hogy beleélitek magatokat. Nem baj legalább valaminek örültök. -
#5201 Ha ez igaz, akkor nem csodálkoznék, hogy miért nem publikusa a demo...
Talán még vissza kéne venniük a játék igényeiből, és még egy demo-t összerakni xp-hez is, és talán ezért nem akarták még publikussá tenni egyenlőre, és ezért nem megy sok embernél!
Mert hány ember van, akinek ekkora gépe van, és még vista-t is használ...????????? -
#5200 Én nem hinnék neked, csak akkor mégegyszer letölteném és megnézném vista-n...:D
Bocs haver...:D -
#5199 Persze. Amúgy ha elindulna, hinnétek nekem? xD (mondjuk ezen meglepődnék) -
#5198 Ez nem a Crysis maximum gépigénye?
Akkor ezt a demo-t csak full grafikával lehet nyomni? -
#5197 Irj légyszíves hogy mi lett az eredmény!!!!!!!!!!!!
:D -
#5196 Igen, de sokan még mindig nem használják a Vista-t, mert megbízhatatlan játék szempontjából..
És sokan még akko sem, ha muszáj...Halo2 inkább szenvednek az xp-n feltelepíteni...
Ezért nem kizárt, hogy xp-n próbálkoztak az emberek vele, mert pl én sem láttam, hogy oda lett volna írva hogy csak vistan-menne, mindenki abban a hitben van gondolom, mint én is, hogy ugye azt mondták, hogy xp-n is fog menni majd a crysis, és ugye a fálj nevében sem volt feltüntetve, hogy "for vista" vagy "only vista"....
Csak annyi, hogy béta demo.......
Ebből én jogossan hihetem azt, hogy xp-n is próbálkozhatok vele...
Szerintem ezért van az, hogy csak azok jöttek rá esetleg, akik úgyis vista-t használnak...
Kb 200ember seedeli és 50ember már leszedte....
ha kamu, akkor nem vágom, hogy miért nem hagyják abba a többiek a letöltést, mert ugye ilyenkor egymást figyelmeztetni szokták, a hozzászólásokban, hogy feleslegessen ne szedjék le....
Ha meg kamu az egész, akkor le a kalappal az előtt, aki összerakta ezt a telepítőt.....:D -
#5195 Azért én megnézem. Vista Ultimate van fent. -
strebacom #5194 Crysis(TM) - Beta Demo.exe Real Leaked
- OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows Vista.
- 100% DirectX 10-compatible
- Core 2 Duo E6600 2.60GHz or Athlon 64 X2 5400+
- 2GB RAM.
- Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon HD 2900 -3D Accelerated Card with Pixel Shader 4.0
- Microsoft Windows Vista compatible sound card (100% DirectX 10 -compatible).
- DVD-ROM: Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- HARD DRIVE: 1.6 GB Hard Drive Space
- INPUT DEVICES: 100% Windows Vista compatible mouse and keyboard
ezt találatam róla!!! -
strebacom #5193 Mondjuk, hogy most én sem használok vistát, de a tiny vista 10 perc alatt felmegy egy üres particióra, ugyhogy nem gond, de az is igaz, hogy leszedte már sok ezer ember és semmit nem irtak róla sehol, tehát mégiscsak kamu!! -
#5192 Látod én meg xp-n néztem csak, akkor nem csoda, hogy nálam nem ment...:D -
#5191 Igen és?
Egy demo az álltalában egy exe-ből áll vagy ha rar akkor is egy fájlból áll...ezzel semmi gond nincs.. -
strebacom #5190 Ja és infója azt irja csak vistán!!De hát kamu ugy hogy nem ringatom magam semmiben....