CRYSIS
  • KILLER2
    Visszatérve még utóljára a szörnyekhez, annyi az egész, hogy emberek ellen izgalmasabb menni. A szörnyeknél, ahogy Kirol is mondta, távolból is simán észrevesznek, rohadt gyorsak, 2-t beládlőnek, azt meghaltál, 4 tár kell nekik. Ha ember ellen mész, sokkal érdekesebb. Ott tudod, hogy kb mit vesz észre és mit nem (ha tényleg olyan jó elsz az AI a Crysisben, mint ígérik), hogy emnnyi töltény kell nekik, stb. Ott tufsz taktikázni. Sokkal izgalmasabb.
    A szörnyek meg fosok. Nem tudom, egyesek mit szeretnek bennük, én sosem szerettem a sötét, undorító szörnyes parás gémeket. Se a Doom 3, se a Quake 4 nem jön be túlzottan a hülye szörnyeik miatt. Mi jó van abban, hogy halomra kell lőni minden féle undorító kibelezett, szétszabdalt izét? Sokkal jobb ember ellen menni. Nem azért, mert olyan jó gyilkolni, hanem mert egyszerűen izgalmas. Ha már FPS úgy is a gyilkolásrtól szól, hát akkor meg nem mindegy?
    Ja és a Crysis megjelenéséig tudom mindenkinek ajánlani a Riddicket. Most szereztem be és nagyon fasza. Jó, nem túl nehéz, de mégsem az a halomra gyilkolás. Nem mondom, hogy pótolhatja a Crysist akármilyen szempontból is, de angoyn fasza játék.