31662
CRYSIS
-
#5309 Igen mert csak a jobb cuccokat rakják konzolra, de ha azt nézzük, hogy a ps3 viszi a ps1 és ps2-őt? Akkor? -
#5308 nem egyezhet mindenki véleménye -
#5307 Ez nem fikázós topic, mellőzétek már a véleményeteket, mert van, akinek nem tetszik, és valahogy nem is építő jellegőek... -
Vegas #5306 en kezdtem el szidni a konzolt/konzolosokat? -
#5305 főleg, ha ilyeneket beböfögsz -
Vegas #5304 ovi szint megvan -
#5303 én is konzolt vennék
ha lenne rá CS, meg GTR/GTR2, LFS és satöbbi, amikkel játszom és amik sose lesznek konzolon
szal sose fogok azt venni -
#5302 Xbox is egy kalap kaki...
megveszed akkor még ilyen hűtés mod olyan mod,normális TV hogy élvezd,aztán már nemis annyi az annyi!
Szal konzol kalap kaki -
#5301 A tökéletes szó a szövegkörnyezetében kicsit új értelmet nyer: "A konzolok játékra születtek és szerintem arra tökéletesek is. "
A 360 játékra szeirntem piszok jó. Kényelmes irányító és szép graf. Ha gondolod hozzátehetem, hogy a 360 hárdverileg az eddig készült leg selejtesebb és leg rosszabbul megtervezett konzol, ami vlaha is létezett. Ez tény, de játékra attól még jó. -
#5300 tökéletesek ?
hisz alig gyártottak hibátlan X360at... -
#5299 Nekem van PCm és konzolom is és szeretném, ha tisztáznánk a PC vs konzol témát. Egyik se hely3ettesítheti a másikat. A konzol játékra van, épp ezért nem munkára használják, viszont fele annyiba nem kerül, mint egy olyan grafikát bíró PC. Egy erős PC rohadt drága és folyamatosan újítani kell, de azon egy játék sokkal jobban módisítható, meg minden. PCn a játékokban több a lehetőség és mivel ezt nem játékra találták ki, ezért dolgoznak vele. A konzolok játékra születtek és szerintem arra tökéletesek is. Az megint csak más, hogy egy FPS, ami jól moddolható sosem lesz olyan jó konzolon, mint PCn. A Crysis esetében jobb lenne, ha csak PCre adnák ki. Konzolon szeritnem nem lesz fele annyira sem élvezhető. -
#5298 ez ? -
#5297 ez magyarul ír? -
#5296 Azert mondom :D Konsolosok Szop*anak le es jatszanak a Szar TV jukon :D Egy Szamitogep Azert EGY SZAMITOGEP Nehagyarugyatok de nagyon sok munkakorbe dolgozik a szamitogep , nade a KONsol ? neviccejunk mar szarunk mi itt ra a konsolra mi PC Zunk es PC re varjuk a CRYSIS t nameg ha hamarabb jelenemeg KONSOLRA a jatek azis csak aztbizonyitana hogy nehezebb megirni PC re a gamat :D mer itt nem csak egy x y a b van mint xboxon :D Viva La PC :D -
#5295 ilyen sose lesz :D -
#5294 jah es 10 ed anyi jatek van Konsolra mint PC re. -
#5293 Akkor vegyel KONSOLT :D Konsolal micsinalsz? Feldugod a seggedbe jatszol jatszol , najo mostmar tudsz vele filmet + zenet nezni es? de amig PC vel csinaljak a Konsolt adig a konsol nalam kisebb Rangsorba van. Majd ha Konsolal csinaljak a PCT akkor... -
#5292 Kíváncsi leszek, hogy a Crysishez is annyi mod lesz-e mint a FarCryhez. Player modelek szeritnem nem nagyon lesznek. Meg más se egy hamar. Ilyen szintű modelleket megcsinálni, meg minden... Aztán lehet, hogy tévedek. -
#5291 Konzol mehet a levesbe : D -
#5290 Ez mind szép és igaz ,de míg a pc-n amin úgy fut mint konzolon min 180k a konzol meg több mint a fele akkor miről beszélünk? (Nemvagyok konzolos) -
tmisi #5289 -
#5288 na, végre egy játék, ahol a mocsok konzolosok szívnak utolag oO
és egy fejlesztőcsapat, ahol először a PCsekre gondolnak
(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) -
#5287 Crysis novemberben
Barny, 09:34 - PC - Játék: FPS
(C&VG) Az Electronic Arts is kiadta az aktuális negyedévi pénzügyi jelentését (néhány száz millió dollár profit, tucatnyi sérült tinédzser, ahogy mindenki megpróbált Harry Potter játékhoz jutni, egyszerre), amiből kiderült, hogy enyhe késés után, úgy november magasságában érkezik a Crysis.
Ezzel együtt a CryTek vezérigazgatója, Cevat Yerli már tudatosan hergeli a népet a játék konzol változata kapcsán. "Elméletileg bárhol elfut [a Crysis]", és ehhez hasonló mondatok hangzottak el az angol PC Gamer magazinban készült interjúban. Házi Bábel-halunk így fordította le a fenti C&VG linken található Yerli idézeteket: Lesz konzol változat, valamikor jövőre, addig is tessék szépen megvenni a Crysis-t és játsszatok vele! (thx TnS!)
info: Hardwired -
#5286 Én erre tippelek!
Úgy fog járni akár a timeshift barátunk...
Csak finomítgatnak, csak finomítgatnak és lassan eltelík az idő... -
#5285 Erre nemlehet válaszolni ! -
#5284 Hát nem tom milyen karit vegyek a game-hez. 2900 XT-t vagy 8800 GTS 640 Mb set. Melyiken menne jobban, több fps-el. Szerintetek? -
#5283 Ha az a nem izom géped, ami az aláírásodban van, akkor azért nem panaszkodhatsz. -
#5282 Szerintem nemlesz semmi butitas :D Nekem sincs ez izom gepem de maxba nyomtam 1024 be es hat nemazer de ennyit fejlesztetek es megse olyan szep jatek ? hm. -
#5281 Multiról eddig csak 1 videót láttam, de azon nem nagyon tetszett. Mondjuk FPS. De majd egy bozótos pályán biztos jobb lesz. Szörnyek meg ha jobbak lesznek, mint a FarCryben, akkor már renden. De legyenek inkább sokkal jobbak és akkor meg fasza. -
#5280 Nekem csicskaszar a gépem mégis 2x végigtoltam majd újjal 3x-is végigfogom! -
#5279 nekme tetszett stalker és ha jobb gépem lesz talán 20 percnél többet játszom vele xD
--
szörnyek miatt ne félj mert szuperinteligens világmegfagyasztó űrlények lesznek :P multi meg... szerintem DM, TDM, CTF, ilyesmi lesz DX10ben... de azis lehet hogy lebutítják hogy ne zabálja annyira a sávszélt vagy valami... -
#5278 Végre valaki, akinek nem tetszik a STALKER. Én toltam egy ideig, de nekem se jött be. Nymott hangulat, picit szétesett történet, sok szarakodás. Crysis biztos bnem ilyen lesz (remélem nem szóltam el magam). Mivel már megalkották a FarCry-t, ami jó volt és ez játékmenetbenh asonló, ezért szeirntem nem cseszik el. Egyedül a szörnyek miatt félek. Meg a multi.
#5273: 360 úgy van, hogy amikor regiszrtálsz livera, akkor van 1 hónap ingyen goldod, aztán ha lejárt átvált silverre. A silver ingyenes, ed azzal csak letölteni lehet, játszani nem. Azt csak golddal lehet ami meg fizetős. Plusz újabban a moddolt gépeket bannolják. Én bevallom, lassan 1 éve van 360om. Amíg tartott az ingyen gold, összesen 5 percet játszottam egy FPSel neten. Egyedül a Gears of Warnál jutott eszembe, hogy veszek goldot, de nem lkett belőle semmi. Inkább haverral ingyen toltuk co-opban vagy egymás ellen. MS nagyondícséri a 360 mutliját, de szierntem nem nagy szám. Ingyen teljesen jó, de hogy fizetni kell érte, sokkal többet várna az ember. Multizni PCn jó, akárcsak az FPS. -
#5277 Jah es ha nincs egy jateknak MP je akkor FOS. SinglePlayer ezenek a Consolosok..... Azert vettem PC t hogy mittom en pl a szomszedom elen tugyak jatszani vagy az Afrikaba elo kis ETIOP kolok elen , vagy a ferdeszemu kiskinaival. de Mostmar igazan kiadhatnanak egy jo jatekot.. 2004 ota nincs nomralis JATEK. -
#5276 Azabaly hogy nics Semmi "SEMMI" olyan jatek amit lehetne elvezni , kiagyak Single jatsza vele hulyegyerek style es utana kivegzed a jatekot 2-3 nap Oszt akkor mivan? EGY Olyan jatek kellene amit kb 1-2 HONAP amig vegigtolsz Easy n is, RPG vagy FPS tok m1, De elvezni Szeretnek egy jatekot nem csak varni ra 1 evet es 2 nap amig megunom... LIneage2 Szerintem meg mindig a legfaszabb, Remlem az AION is feleanyira lesz csak jo akkor mar fasza lesz. -
#5275 Beszarok ha ugyanolyan lesz mint a S.T.A.L.K.E.R Csuszot 3 evet + 5 Perc elegvolt a jatekbol , aztirtak mekkra nagy duranas lesz stb stb.. es igen nagy HOP let csak nem duranas. Pofara eses sztem egy rakat szarlet :D ha ugyanien lesz a Crysis elmek felakasztom egy Fara a CRYTEK Agyat. -
#5274 xDDD Ez az! -
#5273 Ezesetben elnézést kérek... tévhitben éltem... azthittem a 360as ilyen Silver meg Gold előfizetések olyanok mint PCre mondjuk a Chello... De akkor ha jól értelmezem konzolnál havi 10k-t fizetek a netért, és még havi x ezret a live nemesfém előfizetésekre?
Akkor még 1 ok hogy nem veszek konzolt ^^ -
#5272 360at rátötöd a netre, amiért amúgy is fizetsz és a live gold, amivel lehet online játszani, azért kell venni előfizető kártyát. Van rajtuk egy kór és azzal lehet aktiválni asszem. Talán 3 hónap 6000 Ft. És emellett kell fizetni ugye a netet is. Ezért jobb a PC. -
#5271 Miért ha konzolod van nem kell fizetni a netért? -
#5270 Szeritem még ne vegyétek biztosra hogy jön konzolra is de ha igen akkor hááháááááááááááááá!